Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola^^']To wy wyjeżdżacie o 6:00 i około 8 będziecie w schronie?
Może być, lecz bym się nie pogniewała gdyby przyjazd był trochę później :D[/QUOTE]

Tolu, masz PW ;)

Posted

udało mi się dodzwonić - elinka u rodziców jest więc tu będzie dopiero wieczorem

Sonia jest cudna - kochana, kocha dzieci, z sunią elinki się super bawi, taka kochana sznupcia iskierka :loveu: ale jak to sznupek - zazdrośnica - jak siedziała na kolanach to już sunia elinki została odgoniona :roll:

No i najlepsze - byli jad jeziorem i co zrobiła Sonia? z rozpędu hooooooppppp z pomostu do wody :mdleje: co za psisko rozbójnisko :lol: mam nadzieję, że nie skończy się choróbskiem bo mimo słonka przecież zimno jest już :shake:

czekamy na fotki

Posted

Przed chwilą weszliśmy do domu. Dziewczyny wiem, że się niecierpliwicie, MikAgo buziaczki :kiss_2: ,ale dajcie mi chwilkę na rozpakowanie toreb. A zaraz potem napiszę pełną relację, mam również fotki. Może zdradzę tylko tyle, że sunia jest przekochana. I wiecie co? Sonia już zdążyła podbić czyjeś serce. :fadein: Już za chwilę zdradzę szczegóły...

Posted

[quote name='elinka']Przed chwilą weszliśmy do domu. Dziewczyny wiem, że się niecierpliwicie, MikAgo buziaczki :kiss_2: ,ale dajcie mi chwilkę na rozpakowanie toreb. A zaraz potem napiszę pełną relację, mam również fotki. Może zdradzę tylko tyle, że sunia jest przekochana. I wiecie co? Sonia już zdążyła podbić czyjeś serce. :fadein: Już za chwilę zdradzę szczegóły...[/QUOTE]

nie jedno :loveu: ciekawa jestem bardzo co wyjdzie z tego podbitego serducha

Posted

Niuńka jest słodka. Nie wiem, jak ktoś mógł jej nie kochać? Sonia podbiła moje serce od samego początku. Już w samochodzie po wyjeździe ze schronu, gdy wzięłam ją na kolanka, przylgnęła do mnie całym swoim ciałkiem, główkę oparła na moim policzku i tak jechała przez całą drogę. A gdy tylko westchnęłam lub gdy się tylko odezwałam do TZ-a, sunia zaraz obsypywała mnie całusami. Szelma wie, jak podbić czyjeś serce.:evil_lol: Później, gdy byliśmy u rodziców nad jeziorem okazało się, że w tę pułapkę wpadłam nie tylko ja. No to od początku:

Sonię bardzo zaintrygowało jezioro. To całkiem ciekawa rzecz. Można w nim pływać, susem skakać z pomostu, ale dlaczego po wodzie nie da się chodzić? :niewiem:

Posted

Ale najważniejsze, że Sonia skradła serce temu Panu. I coś mi się wydaje, że to jest miłość od pierwszego wejrzenia. ;-)

Najpierw dziewczyna skradła Panu buziaka :eviltong:

a potem najbardziej mięsiste mady i inne skarby z wiaderka. :-P

No, ale przecież prawdziwa miłość jest w stanie wszystko wybaczyć :loveu:

Posted

Malawaszko, na kogo mam brać faktury u weta na małą? Dzisiaj powinnam dostać info od Toli, na co w schronie była zaszczepiona i zaraz chcę iść z nią do weterynarza.

A Sonia z Loulą właśnie urządziły sobie po śniadanku poranne wyścigi po mieszkaniu. Sonia jak na razie bardzo ładnie się spisuje, całą noc wytrzymała, rano przepisowo na spacerku była koopka. Po schodach umie schodzić, wchodzić też. :lol: Do lustra w przedpokoju tylko raz zajrzała (to stały pierwszy punkt do przeskoczenia u moich tymczasowiczek :evil_lol:), legowisko pod kompem też od razu sobie uzurpowała. Czyli chyba miejska z niej dziewczyna jak się patrzy? Tym bardziej, że wczoraj widok kury na wsi z lekka ją zaskoczył. Dzisiaj po południu sprawdzę, jak reaguje na ruch uliczny?