malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 ok! no to zobaczymy jeszcze jak się mała zachowuje sama w domu :) bo póki co to ideałek kochany :loveu: Quote
zerduszko Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nie dość, że grzeczna, to jeszcze mordka słodka :) Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 i ma husarski pióropusz na ogonie :evil_lol: Quote
elinka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 malawaszko, na PW posłałam Ci nr konta. Na razie wkleiłam tylko paragon za paliwo, ponieważ do weta Sonii jeszcze nie zabrałam. Ciągle czekam na informację od Toli, na co sunia była szczepiona w schronie? W nocy sunia trzepała trochę uszami, pewnie trzeba będzie je zakropić no i na lewym boczku ma kilka strupów. Wygląda to jak zaschnięte ślady po pogryzieniu. Na karku też ma albo zaschnięty wrzód, albo duże zgrubienie po kleszczu. Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 OK! przelewam, jak będą następne wydatki to będę na bieząco Ci oddawać a jak panna po pobycie w domu? pan zakochany się nie odzywał? Quote
elinka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Wczoraj Panu na e-maila posłałam link do tego wątku. Na razie cisza. A Sonia to chyba rzeczywiście jakiś ideał?:smile: W domu pod moją nieobecność zero koopek, zero bałaganu, nawet tapeta w przedpokoju po Mice nie została dokończona.:biggrina: Gdy rano wychodziłam do pracy Sonia nie piszczała, ani nie szczekała. Do łóżka w nocy się nie pchała, lubi spać w swoim legowisku. Jedynie na spacerku na smyczy trochę ciągnie, gdy sobie chodzimy jest roztrzepana jak szczeniak. Samochodów nie znała, ale najważniejsze, że się ich nie boi. edytowałam post #55 Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 oj chciałabym, żeby się Pan odezwał bo wyglądali tak fajnie razem na zdjęciach :) super, ze taka grzeczna - oby tak dalej :kciuki: a jak ze szczekaniem? :lol: co do wizyty u weta - to zróbcie wszystko co potrzeba, uszka tez niech P. Doktor przejrzy Quote
elinka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ech szczeniak... wydaje mi się, że chętnych na niego nie brakowało, bo cisza jak makiem zasiał. :icon_roc: Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 hahaha pytałam jak ze szczekaniem, a nie szczeniakiem :evil_lol: Quote
elinka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 :splat:ach, chodziło o szczekanie! Tutaj też jest wszystko w porządku. Wczoraj u rodziców sunia obszczekała obcego, ale to była taka potrzeba, bo Loula pierwsza zaczęła. W domu dziewczyna nie hałasuje, nawet w trakcie zabaw z Loulą nie szczeka. Ale w razie czego jej szczekliwość sprawdziłam jeszcze na balkonie. No i widać, że Sonia nie lubi niepotrzebnie nadwyrężać swoich strun głosowych. Quote
elinka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Sama widzisz, że Sonii nie można nie kochać. :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 ja bym ja nawet szczekającą kochała :lol: w końcu to sznup :lol: Quote
Tola^^ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Elinko podaj mi na PW gdzie ma być wysłana książeczka Soni. Pytałam się Pani z TOZ/Oborniki czy jest możliwość przesłania książeczki na inny adres i powiedziała że może być wysłana na inny adres i pytałam się czy jak będzie widzieć książeczkę to sprawdzi kiedy Sonia była szczepiona i na co, powiedziała że jak nie zapomni to zobaczy. Mnie niestety w schronie będę dopiero w sobotę, więc nie mam jak sprawdzić książeczkę. A i jeszcze jedno pyt malawaszko wpłaciłaś już za Sonie na konto TOZ? :) Ciesze się że Sonia taka grzeczniutka jest u ciebie :D Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 wpłaciłam 30 zł od razu jak podałaś mi nr konta Quote
MikAga Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Elinko,Sońka jest the best-mała modelka w roboczych ciuszkach,jest cudna i nie dziwię się,że podbija serducha.Ale,ale...Mikusia nie przypomina sobie poobgryzanych tapet-może to sprawka milusińskiej Lilk;i) Quote
ewtos Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='MikAga']........Ale,ale...Mikusia nie przypomina sobie poobgryzanych tapet-może to sprawka milusińskiej Lilk;i)[/QUOTE] Absolutnie niemożliwe, żeby to była sprawa Lilki :lol:, Louli tym bardziej więc zostaje Mika:diabloti:. A jak tam Elinko Sonia po dobie , dalej tak idealnie czy Sonka tylko chciała zrobić dobre wrażenie na dzień dobry? Quote
elinka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hahaha, MikAga, wiedziałam, że się odezwiesz. Dziewczyny z Lilką mają rację. Z tą tapetą to było tak, że w przedpokoju mam naklejony tylko jeden jej ozdobny pasek. Mika pewnie uznała, że nie pasuje on do całości i w kilku miejscach tę tapetę pozadzierała. Poczekałam więc, aby przyłapać niszczyciela na gorącym uczynku, a kiedy przyłapałam, powiedziałam nu! nu! :nono: no i Mika sobie odpuściła. Ale dzieło dokończyła następna moja tymczasowiczka Pusia. Natomiast Lilce papier absolutnie, nawet jeśli on był ozdobny, nie smakował. Ona dopiero w DS zasmakowała zużytych skarpetek. A oto dowód: Na szczęście na Dogo Cioteczki już o wszystkim pomyślały i na podobną okoliczność ku pokrzepieniu serc założyły szkodnikowy wątek. Czymże więc jest ta moja tapeta w porównaniu z tym? Kajtka dzisiaj pogryzła Ewelince plastikowe etui z jajka- niespodzianki oraz obskubała listek z jednego z moich trzech kwiatów w domu, ale uznałam, że nadal jest grzeczniutka, bo zrobiła to z radości po powrocie do domu. Teraz sobie smacznie śpi po kąpieli. Ma pchełki. Jutro będę musiała coś kupić na te pchły. Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Kajtka to nasza Sonieczka? :lol: kup kup wszystko co trzeba laluni i daj znać jaki koszt Quote
elinka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Malawaszko, pieniądze za transport już dotarły. Dziękuję :loveu: Tak, Sonia vel Kajtka to nasza panienka. Prawda, że ładne ma imię? :lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 kajtek bez majtek :errrr: nie nie nie hahaha sprzeciw!!!! :lol: no chyba, że nowy domek tak będzie sobie chciał ją nazywać to prosze bardzo :lol: Quote
malawaszka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 elinka na kiedy planujesz sterylkę małej? Quote
panbazyl Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Elinko - wiesz, ze podziwiam Twój DT i Ciebie! I trzymam kciuki za kolejną bidę wyrwana ze schronu! Quote
Recommended Posts