Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kochane, jutro Inusia jedzie do lekarza na serie badan. Chcialam Was zapytac jak bedzie z pokryciem kosztow badan? Ja moge wylozyc, ale nic wiecej niestety bo tego samego dnia, godzine wczesniej, Fuks ma operacje usuniecia polipow, za ktora musze zaplacic z wlasnej kieszeni bo nie znalazlam zadnego sponsora.

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='taks']
Teraz pytanie techniczne - kto będzie skarbnikiem?
Gotówka jest w tej chwili u mnie i [B]proszę o wskazówki co dalej mam z nią zrobić[/B][/QUOTE]
sie zacytuję;) ku pamięci:eviltong:

Posted

Dziewczyny, tak dla ciekawości- my zbieramy kasę na sterylki, operacje, karmę, cieszymy się z każdej złotówki, a wczoraj w niemieckiej tv oglądałam relację z Mikołajek dla psów w bardzo luksusowym sklepie w Berlinie. Zostały zaproszone klientki ze swoimi pupilkami, pokupowały im ubranka, np. za "jedyne" 380euro (za sztukę oczywiście), obróżki z kryształkami Svarowskiego za jedyne 600, przyszedł Mikołaj, rozdał prezenty, smakołyki i- UWAGA!- SZAMPANA DLA PIESKÓW!!! Który jest oczywiście do kupienia w sklepie, za "jedyne" 85euro za butelkę, zdaniem właścicielki sklepu "nie najtańszy, ale ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY na party dla piesków"!

Posted

Aniu nie tylko Berlin...
Tu na dogo, całkiem po sąsiedzku ( dział akcesoria) kwitnie swoista rywalizacja
na kolekcje markowych uprzęży
po kilkanaście obróżek na jednego psa to całkiem średni wynik

cała nadzieja, że może choć promil z tego trafi kiedyś do schronisk:roll:

Posted

Taks, tam klientki wydawały wczoraj po 1700-2000 EURO!!!! No bo przecież Pupilek nie może chodzić w jednym ubranku całą zimę albo takim z zeszłorocznej kolekcji, prawda :roll:??? Są więc dresiki, sukienki dzienne, wieczorowe, smokingi, futerka....

Aaaa, jakbyście nie wiedziały- najmodniejsze w tym sezonie jest białe futerko, tylko nie wiem z jakiego zwierzaka :oops:, pierwszy raz o nim słyszałam :cool3::cool1:.

Posted

Dzwonilam do weta, jutrzejsze badania wyniosą Inkę okolo 130zl. Pan doktor daje nam na Inke 50% znizke na wiekszosc zabiegow (na te, na ktore nie potrzeba drogich odczynnikow) !!!:multi:

Posted

[quote name='conceited']Dzwonilam do weta, jutrzejsze badania wyniosą Inkę okolo 130zl. Pan doktor daje nam na Inke 50% znizke na wiekszosc zabiegow (na te, na ktore nie potrzeba drogich odczynnikow) !!!:multi:[/QUOTE]

Rewelacja!!!!!

Posted

cioteczki potrzebna wizyta przedadopcyjna w Poznaniu dla tego psiaka
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-brakuje-pieni%C4%99dzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy/page29"]Amstaff uratowany przed igłą, brakuje pieniędzy na utrzymanie Bruna w hotelu. Pomocy[/URL][/B]

Posted

[quote name='ania z poznania']Dziewczyny, tak dla ciekawości- - UWAGA!- SZAMPANA DLA PIESKÓW!!! Który jest oczywiście do kupienia w sklepie, za "jedyne" 85euro za butelkę, zdaniem właścicielki sklepu "nie najtańszy, ale ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY na party dla piesków"![/QUOTE]

nie tylko w Berlinie takie 'wymysły'w moim sklepie zoologicznym w niewielkim miasteczku dechami zabitym pojawiło sie PIWO dla Psów mała buteleczka 0,5 l. 7,5zł.

Posted

[quote name='rytka']nie tylko w Berlinie takie 'wymysły'w moim sklepie zoologicznym w niewielkim miasteczku dechami zabitym pojawiło sie PIWO dla Psów mała buteleczka 0,5 l. 7,5zł.[/QUOTE]

A jakie Wy, Cioteczki, party dla piesków urządzacie :evil_lol:?

Posted

Dzisiaj wazny dzien dla Inusi - cioteczki trzymajcie prosze kciuki ! Dzis sie wyjasni czy mała Inka Spręzynka bedzie mogla miec uratowane oczko ! Wizyta o 15:00. Mam nadzieje, ze Margo z mezem dojadą bez problemow do Poznania:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Inka po badaniach - [B]mozna operowac[/B] !:multi:

Dokladniej opisze Wam w piatek (ide do weta z kotem do czyszczenia kamienia) bo dzis nie mialam okazji zlapac weta, ale Margo mowila, ze mimo ze nie ma super wynikow, to nie dyswalifikuja jej one z operacji :)

no to zbieramy sianko - [B]kto zbiera[/B]? ja za dzisiejsze badania wysępie od Ani przelew :loveu:

Posted

Margo powiedziala, ze jesli operacja ma byc kosztach, to doktor musi sproawdzic skads jakies tansze skladniki (dokladnie nie wiedziala co :) ). Termin nie znany bo Margo powiedziala wetowi, zeby wszystko ze mna ustalal wiec w piatek bede wszystko wiedziala :)