conceited Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Cioteczki kochane, jutro Inusia jedzie do lekarza na serie badan. Chcialam Was zapytac jak bedzie z pokryciem kosztow badan? Ja moge wylozyc, ale nic wiecej niestety bo tego samego dnia, godzine wczesniej, Fuks ma operacje usuniecia polipow, za ktora musze zaplacic z wlasnej kieszeni bo nie znalazlam zadnego sponsora. Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Aga, napisz mi jutro po badaniach ile zapłaciłaś, przeleję Ci na konto. Quote
taks Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='taks'] Teraz pytanie techniczne - kto będzie skarbnikiem? Gotówka jest w tej chwili u mnie i [B]proszę o wskazówki co dalej mam z nią zrobić[/B][/QUOTE] sie zacytuję;) ku pamięci:eviltong: Quote
conceited Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dzieki dziewczyny za pamiec :) Quote
taks Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 czyli rozumiem, że na razie nikt nie zbiera kasy i mam ją trzymać u siebie? Quote
conceited Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Poczekajmy co wyjdzie dzis z tych badan. Moze sie okaze, ze Inki nie mozna operowac i wtedy kaska nie bedzie potrzebna... Oby nie... Jutro zdecydujmy, po badaniach :) Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziewczyny, tak dla ciekawości- my zbieramy kasę na sterylki, operacje, karmę, cieszymy się z każdej złotówki, a wczoraj w niemieckiej tv oglądałam relację z Mikołajek dla psów w bardzo luksusowym sklepie w Berlinie. Zostały zaproszone klientki ze swoimi pupilkami, pokupowały im ubranka, np. za "jedyne" 380euro (za sztukę oczywiście), obróżki z kryształkami Svarowskiego za jedyne 600, przyszedł Mikołaj, rozdał prezenty, smakołyki i- UWAGA!- SZAMPANA DLA PIESKÓW!!! Który jest oczywiście do kupienia w sklepie, za "jedyne" 85euro za butelkę, zdaniem właścicielki sklepu "nie najtańszy, ale ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY na party dla piesków"! Quote
taks Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Aniu nie tylko Berlin... Tu na dogo, całkiem po sąsiedzku ( dział akcesoria) kwitnie swoista rywalizacja na kolekcje markowych uprzęży po kilkanaście obróżek na jednego psa to całkiem średni wynik cała nadzieja, że może choć promil z tego trafi kiedyś do schronisk:roll: Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Taks, tam klientki wydawały wczoraj po 1700-2000 EURO!!!! No bo przecież Pupilek nie może chodzić w jednym ubranku całą zimę albo takim z zeszłorocznej kolekcji, prawda :roll:??? Są więc dresiki, sukienki dzienne, wieczorowe, smokingi, futerka.... Aaaa, jakbyście nie wiedziały- najmodniejsze w tym sezonie jest białe futerko, tylko nie wiem z jakiego zwierzaka :oops:, pierwszy raz o nim słyszałam :cool3::cool1:. Quote
conceited Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Dzwonilam do weta, jutrzejsze badania wyniosą Inkę okolo 130zl. Pan doktor daje nam na Inke 50% znizke na wiekszosc zabiegow (na te, na ktore nie potrzeba drogich odczynnikow) !!!:multi: Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='conceited']Dzwonilam do weta, jutrzejsze badania wyniosą Inkę okolo 130zl. Pan doktor daje nam na Inke 50% znizke na wiekszosc zabiegow (na te, na ktore nie potrzeba drogich odczynnikow) !!!:multi:[/QUOTE] Rewelacja!!!!! Quote
baster i lusi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 cioteczki potrzebna wizyta przedadopcyjna w Poznaniu dla tego psiaka [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-brakuje-pieni%C4%99dzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy/page29"]Amstaff uratowany przed igłą, brakuje pieniędzy na utrzymanie Bruna w hotelu. Pomocy[/URL][/B] Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja mogę pojechać, ale w przyszłym tygodniu, w sobotę wracam do domu. Quote
rytka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ania z poznania']Dziewczyny, tak dla ciekawości- - UWAGA!- SZAMPANA DLA PIESKÓW!!! Który jest oczywiście do kupienia w sklepie, za "jedyne" 85euro za butelkę, zdaniem właścicielki sklepu "nie najtańszy, ale ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY na party dla piesków"![/QUOTE] nie tylko w Berlinie takie 'wymysły'w moim sklepie zoologicznym w niewielkim miasteczku dechami zabitym pojawiło sie PIWO dla Psów mała buteleczka 0,5 l. 7,5zł. Quote
baster i lusi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ania z poznania']Ja mogę pojechać, ale w przyszłym tygodniu, w sobotę wracam do domu.[/QUOTE] Aniu na Ciebie zawsze można liczyc .dziękujemy Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='rytka']nie tylko w Berlinie takie 'wymysły'w moim sklepie zoologicznym w niewielkim miasteczku dechami zabitym pojawiło sie PIWO dla Psów mała buteleczka 0,5 l. 7,5zł.[/QUOTE] A jakie Wy, Cioteczki, party dla piesków urządzacie :evil_lol:? Quote
conceited Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Dzisiaj wazny dzien dla Inusi - cioteczki trzymajcie prosze kciuki ! Dzis sie wyjasni czy mała Inka Spręzynka bedzie mogla miec uratowane oczko ! Wizyta o 15:00. Mam nadzieje, ze Margo z mezem dojadą bez problemow do Poznania:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
KateBono Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Trzymam mocno kciuki za Inkę, żeby badania wyszły dobrze:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
conceited Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Inka po badaniach - [B]mozna operowac[/B] !:multi: Dokladniej opisze Wam w piatek (ide do weta z kotem do czyszczenia kamienia) bo dzis nie mialam okazji zlapac weta, ale Margo mowila, ze mimo ze nie ma super wynikow, to nie dyswalifikuja jej one z operacji :) no to zbieramy sianko - [B]kto zbiera[/B]? ja za dzisiejsze badania wysępie od Ani przelew :loveu: Quote
ania z poznania Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Przeleję Ci, Aga. To kiedy może być operacja? Quote
conceited Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Margo powiedziala, ze jesli operacja ma byc kosztach, to doktor musi sproawdzic skads jakies tansze skladniki (dokladnie nie wiedziala co :) ). Termin nie znany bo Margo powiedziala wetowi, zeby wszystko ze mna ustalal wiec w piatek bede wszystko wiedziala :) Quote
Olena84 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dobrze, ze wszystko idzie ku lepszemu... Quote
danka4u1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Odwiedzam Cię Ineczko, chociaz nie zawsze piszę. Quote
Recommended Posts