Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak u Sprężyneczki? Udalo sie ja umowic na konsultacje?

Margo - tak jak piszesz, sunia z ktora Inka byla w boksie ja zdominowala, nie dopuszczala do jedzenia (mialy tylko jedna miske z woda i jedna z piciem !) - na pewno stad to zachowanie.

Znajdziemy jej dobry domek, nie widze innej mozliwosci :)

Czy na jeszcze jakies zdjecia mozemy liczyc ?:)

Posted

A więc tak.
Inka jest w domu super spokojna, więc nie byłoby problemów po ewentualnej operacji oczka.Grzecznie leży na kanapie , inne legowiska od początku jej nie interesują.
Nadal są spięcia z innymi przy jedzeniu, ale już o tym wiemy i staramy się nie dopuszczać do tego.
Poza tym to słodka, przytulaśna i bezkonfliktowa sunia.
Myślę, że gdy ona w końcu nadrobi okres niedojadania, to będzie inaczej się zachowywać.
Często lubi z panem śmigać w internecie:evil_lol: Taka z niej mądra sunia:lol:

Posted

U Inki wszystko w najlepszym porządku.
Apetycik jej dopisuje, jadłaby za trzech, jako pierwsza zjada swoją porcję i wtedy niestety trzeba uważać, bo dopada do innych i przegania od misek i nie jest wtedy zbyt miła.
Ale już o tym wiemy i pilnujemy, aby nie doszło do większych spięć.
No i nie lubi, aby ktoś kręcił się obok kanapy, gdzie ona leży obok pana.Nie chce leżeć nigdzie indziej.To jej ulubione miejsce.
Poza tym jest kochana,uwielbia głaskanie, taka przytulanka. Sieść ma cudowną w dotyku, delikatną i jedwabistą.
Sprężynką staje się tylko wtedy, gdy szykuję jedzenie. Wtedy skacze bardzo wysoko.
I kręci młynka ogonem:lol:
Ten tydzień był trochę zakręcony, praca i przygotowanie grobów,nie było na nic czasu, więć może tych wiadomości było trochę mniej.
A jutro będzie kilka zdjęć Inki.
Wizyta u okulisty prawdopodobnie w piątek, tyle wiem od Ani.

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Margo, Inka jest słodka, miziasta, uwielbia się przytulać, noskiem podbija rękę do głaskania, ale.... przy jedzeniu jest awanturnicą :mad:! I to taką prawdziwą, rzuca się na pozostałe pieski, mimo, że dostaje większe porcje, to zjada je błyskawicznie a później próbuje innym podkradać. No i pilnuje bardzo kanapy.
Czyli dom stały byłby najlepszy bez innych psów, albo odpowiedzialny, który będzie ją pilnować przy jedzeniu tak jak Margo.