danka4u1 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Sprężyneczko, los się do Ciebie uśmiechnął. Tyle dobrych ludzi chce Ci pomóc. Teraz juz pewnie śpisz na tej swojej kanapie na własność wyłączną zaanektowanej. Quote
Olena84 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Super wieści o Spręzynce. Oby teraz jak najszybciej domek sie znalazl! Quote
conceited Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 I jak u Sprężyneczki? Udalo sie ja umowic na konsultacje? Margo - tak jak piszesz, sunia z ktora Inka byla w boksie ja zdominowala, nie dopuszczala do jedzenia (mialy tylko jedna miske z woda i jedna z piciem !) - na pewno stad to zachowanie. Znajdziemy jej dobry domek, nie widze innej mozliwosci :) Czy na jeszcze jakies zdjecia mozemy liczyc ?:) Quote
danka4u1 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 conceited napisał(a):I jak u Sprężyneczki? Udalo sie ja umowic na konsultacje? Czy na jeszcze jakies zdjecia mozemy liczyc ?:) Sprężyneczko, co u Ciebie psinko? Quote
margo54 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A więc tak. Inka jest w domu super spokojna, więc nie byłoby problemów po ewentualnej operacji oczka.Grzecznie leży na kanapie , inne legowiska od początku jej nie interesują. Nadal są spięcia z innymi przy jedzeniu, ale już o tym wiemy i staramy się nie dopuszczać do tego. Poza tym to słodka, przytulaśna i bezkonfliktowa sunia. Myślę, że gdy ona w końcu nadrobi okres niedojadania, to będzie inaczej się zachowywać. Często lubi z panem śmigać w internecie:evil_lol: Taka z niej mądra sunia:lol: Quote
ania z poznania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jaka ona jest piękna.... W samochodzie też siedziała spokojnie, w boksie skakała bo była tamtą sunią podenerwowana. Quote
conceited Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 o jezu jak sie ciesze, jak widze biedulke przytulona do czlowieka !:multi: dziekuje Wam za opieke nad Inka:loveu: nie wiem czy juz ja oglaszac, czy po operacji? Quote
danka4u1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sprężyneczko, jesteś śliczna ! Ten mądry pycholek. Mądry pies; wie, gdzie najlepiej- na kolanach pana. Quote
Olena84 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Nie no to pierwsze zdjecie jest super, ta minka! Haha Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Śliczna Sprężyneczko, nigdy dosyć oglądania Twojego kochanego pysia:loveu: Co u Ciebie? Quote
conceited Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Wyglada na chudzinke. Tez mam szczera nadzieje, ze jak juz uzupelni niedobory to wyuzuje przy jedzeniu :) Quote
danka4u1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Sprężyneczko, nie było mnie, ale już przybyłam do Ciebie. Co maleńka słychać? Quote
conceited Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Ineczko, jak sie czujesz po zdjeciu szwow? :) Quote
danka4u1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 conceited napisał(a):Ineczko, jak sie czujesz po zdjeciu szwow? :) Pozdrawiam i czekamy na wiadomosci od naszej faworytki Sprężyneczki. Quote
conceited Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 hali Ineczko, ciocie umieraja z ciekawosci co u Ciebie po wizycie u weta...? czy juz robic ogloszenia? Quote
margo54 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 U Inki wszystko w najlepszym porządku. Apetycik jej dopisuje, jadłaby za trzech, jako pierwsza zjada swoją porcję i wtedy niestety trzeba uważać, bo dopada do innych i przegania od misek i nie jest wtedy zbyt miła. Ale już o tym wiemy i pilnujemy, aby nie doszło do większych spięć. No i nie lubi, aby ktoś kręcił się obok kanapy, gdzie ona leży obok pana.Nie chce leżeć nigdzie indziej.To jej ulubione miejsce. Poza tym jest kochana,uwielbia głaskanie, taka przytulanka. Sieść ma cudowną w dotyku, delikatną i jedwabistą. Sprężynką staje się tylko wtedy, gdy szykuję jedzenie. Wtedy skacze bardzo wysoko. I kręci młynka ogonem:lol: Ten tydzień był trochę zakręcony, praca i przygotowanie grobów,nie było na nic czasu, więć może tych wiadomości było trochę mniej. A jutro będzie kilka zdjęć Inki. Wizyta u okulisty prawdopodobnie w piątek, tyle wiem od Ani. Quote
danka4u1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dzięki za wieści o Sprężyneczce- podczas przygotowywania posiłków!!!- za wizytę u okulisty trzymamy kciuki. Quote
margo54 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jeszcze dzisiaj jedno ze zdjęć Inki.Jej ulubione miejsce. Quote
ania z poznania Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Margo, a czy tak generalnie Pan jest najukochańszy? Quote
ania z poznania Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzisiaj rozmawiałam z Margo, Inka jest słodka, miziasta, uwielbia się przytulać, noskiem podbija rękę do głaskania, ale.... przy jedzeniu jest awanturnicą :mad:! I to taką prawdziwą, rzuca się na pozostałe pieski, mimo, że dostaje większe porcje, to zjada je błyskawicznie a później próbuje innym podkradać. No i pilnuje bardzo kanapy. Czyli dom stały byłby najlepszy bez innych psów, albo odpowiedzialny, który będzie ją pilnować przy jedzeniu tak jak Margo. Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='margo54']Jeszcze dzisiaj jedno ze zdjęć Inki.Jej ulubione miejsce. To zdjęcie jest tak urocze i wymowne, że małą w mig znajdzie dom! Quote
conceited Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Rozumiem ANiu, ze zabierzesz mala w piatek do weta... ? bo ja w piatek akurat nie moge :( Quote
ania z poznania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Niestety nie, Margo ma samochód w warsztacie, przekładamy wizytę na przyszły tydzień. Quote
Recommended Posts