Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alarm odwolany. Ponoc z uszkiem juz lepiej po zakraplaniu :) Inusia nie trzepie juz glową, chyba jest lepiej wiec wet odwolany. Inka pojedzie w przyszlym tygodniu do weterynarza na konsultacje okulistyczna. A potem poszukamy domku :)

Posted

Cioteczki, ania z poznania zamówiła na moim bazarku pakiet ogłoszeń dla Inki. Potrzebuję tekstu i tytułu (poprzednie ogłoszenia przeszły bez echa, trzeba nowego tekstu również dlatego, że o Ince wiadomo już więcej)

ania z poznania napisał(a):
Na pewno trochę muszą poczekać w kolejce :)

jeśli sama mam "klecić" tekst, to pewnie faktycznie trochę to potrwa :oops:

Posted

Nowych zdjęć na razie nie będzie, bo deszczowo i ponuro a domowych Inka ma już wiele.Ale jak tylko pogoda się poprawi, to zrobimy w plenerze.
Dobrze, że coś zaczyna się dziać w sprawie ogłoszeń, bo sunia już bardzo przyzwyczajona do nas i rozstanie może być stresem.
Jest przekochana, przytulaśna i bardzo spragniona pieszczot, teraz usiłuje wejść mi na kolana, jest słodka po prostu.
Ale powinna niestety być w domu bez innych psów, koty ignoruje zupełnie.
W czasie posiłków zmienia się w Mr Hyda i jest okropna:angryy:
Szybko zjada swoją porcję, mimo, że dostaje więcej niż inni i rzuca się na innych i gryzie.
Kilka dni temu ugryzła Szymka w ucho, nasza wina, ale nie sądziłam,że będzie zazdrosna o suchą karmę, która jest w kilku pojemnikach, no ale Szymek stanął obok niej a ona chciała mieć wszystko dla siebie.
Rozdzieliłam psy, krew tryskała wokół, jak tylko Szymek trzepał głową, ranka nie była duża, ale ucho bardzo ukrwione, nie dało się szybko zatamować krwi, opatrunku tez nijak założyć.
Pełne emocji chwile.
Poza jedzeniem jest cudowna, nie brata się z innymi psam i jakby ich nie dostrzegała.
Nic, tylko kochać.

Posted

zdjęcia pobrane, mam nie lada kłopot z tekstem, na razie ułożyłam kilka zdań, wklejam i chętnie wezmę pod uwagę wszelkie sugestie - co dodać, zmienić...

Inka jest śliczną, małą suczką. Ma około 6 lat. Jest super słodka, kochana, ma mięciutką sierść jak szczeniaczek, uwielbia się przytulać. Nie brudzi, nie niszczy, nie jest zbyt hałaśliwa. Dogaduje się z innymi psami, ale awanturuje się przy jedzeniu. Przebywa obecnie w domu tymczasowym i szuka domu stałego.
Prosimy, adoptuj Inkę, daj jej miłość i opiekę.
Inka jest zaszczepiona, odrobaczona.
Chętnie pomożemy w transporcie suni do jej nowego domu.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel.889 787 929

Posted

Tekst piekny :)

ja bym jednak dodala, ze mala traci wzrok i ze jednak powinna byc sama w przyszlym domku. dogaduje sie za to z kotami (a wlasciwie je olewa:) ). moze tak?

Inka jest śliczną, małą suczką. Ma około 6 lat. Jest super słodka, kochana, ma mięciutką sierść jak szczeniaczek, uwielbia się przytulać. Nie brudzi, nie niszczy, nie jest hałaśliwa. Niestety nie bardzo dogaduje sie z innymi psami, poniewaz w schronisku byla zdominowana przez inne psy i odpedzana od miski. Moze za to mieszkac z kotami bo wogole ich nie zauwaza. Niestety Inusia nie widzi na jedbo oczko, ma na nim bielmo, co wogole nie wplywa na jej samopoczucie lub sprawnosc. Przebywa obecnie w domu tymczasowym i szuka domu stałego.
Prosimy, adoptuj Inkę, daj jej miłość i opiekę.
Inka jest zaszczepiona, odrobaczona.
Chętnie pomożemy w transporcie suni do jej nowego domu.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel.889 787 929