conceited Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 No to co Cioteczki, kto zbiera pieniazki? :) Quote
ania z poznania Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No dobra, skoro nie ma chętnych to zostanę Główną Księgową :)! Quote
ania z poznania Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Mam nadzieję, że Inka się nie obrazi,ale jej kolega (wyciągnięty z umieralni), obecnie u Danusi, potrzebuje pomocy: [URL="http://img692.imageshack.us/i/bida004.jpg/"][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/4769/bida004.jpg[/IMG][/URL] Oprócz wielkiego serca będą potrzebne środki na doprowadzenie biedaka do normalnego stanu. Ciotki, kochane, pomożecie? Każda złotówka na wagę złota! Quote
conceited Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Rozmawialam wczoraj z doktorem Dąbrowskim i oto czego sie dowiedzialam : Inka ma niezle wyniki badan. Wielka niewiadoma jest jej wiek, ciezko stwierdzic, jest bardzo wesola i zywa, ale zacma pojawia sie w dosc poznym wieku, zeby tez ma w okropnym stanie, moze miec z 8 lat, albo i nawet wiecej. Co do operacji, Doktor dal zielone swiatlo. Przewidywany termin : styczen 2011. Natomiast: Przed wizytą doktor musi Inke zobaczyc jeszcze raz. Musi ja ogladnac i zapisac lek, ktorym DT bedzie Inke przygotowywalo do operacji. Doktor nie potrafil podac terminu, poniewaz, zeby operacja byla po kosztach, musi zamowic tansze zamienniki niezbedne do operacji. Zadzwoni, gdy je zdabedzie i bedzie chcial umowic Inke na wizyte przedoperacyjna. Sama operacja nie niesie ze saba zbyt duzego ryzyka dla Inki, mimo wszystko po niej, obowiazkowa bedzie wizyta pooperacyjna (kontrola). Co wiecej, Inka przez conajmniej tydzien po operacji bedzie musiala byc zamknieta w klatce kenelowej ! Wedlug Doktora nadal jest bardzo zywym zwierzakiem, bardzo energicznym, co nie jest dobre w tego rodzaju operacjach. oto badanie serca Inki Spręzynki: Uploaded with ImageShack.us badanie krwi: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us rachunek w dwoch czesciach bo to jest strona a4 i moj aparat jej nie ogarnia ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Margo - obiecuje, ze dzis zrobie Ince Spręzynce piekne ogloszenie allegro :) wkleje linka wieczorem. Tak sie zastanawiam... bedzie troche jezdzenia z Pniew do Poznania, Inka nie potrafi sie zgodzic z Szymkiem Margo, moze poszukalibysmy innego domku tymczasowego, zeby odciazyc Margo, ktora i tak ma cale stado na glowie, a z Inka bedzie teraz troche jezdzenia i zachodu... Quote
conceited Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 nikt Inki nie odwiedzil przez caly dzien... :( Quote
ania z poznania Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Jasne, możemy poszukać (w każdym razie spróbować :roll:) Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Byłam u Ineczki, ale jakoś dziś milcząco...ale jestem Quote
conceited Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Masz Inusiu allegro, bedzie zawsze na pierwszej stronie ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1365914102 Quote
conceited Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Halo halo, czy ktos zna jakies poznanskie tymczasy oprocz Katebono, ktora ma full ? Quote
conceited Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Do gory Inusiu, nie moge znalezc Ci innego tymczasu, ale oglaszam Cie na allegro :( Quote
conceited Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Inusiu jak sie czujesz? :) kombinuje jak moge z tym domkiem tymczasowym, moze sie po swietach uda :) Quote
margo54 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Inka ma się dobrze, jest naprawdę przekochana, przytulaśna i gdyby nie problemy przy jedzeniu, możnaby powiedzieć- anioł nie pies. W porach karmienia zachowuje się, jaby ciągle była głodna i wtedy lepiej nie wchodzić jej w drogę.Poza tym nie dochodzi do starć z innymi psami. Nawet toleruje Maskotkę na ulubionym miejscu przy panu.;) Quote
conceited Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 swietne zdjecie do ogloszen :) zaraz wstawie do allegro Inki. Tak jak mowilam, moze bedzie szanse na DT po Swietach... Quote
snuszak Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jestem i ja na wątku Inki, sunia jest piękna! Quote
ania z poznania Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A sierść ma jak szczeniaczek! Quote
snuszak Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 a pysio na końcu siwy tak samo jak u Maskoci :) Quote
conceited Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 :x-mas:dziekujemy Inusiu ! Tobie i Twoim opiekunom zyczymy, abys po Swiatach znalazla domek i abys dobrze zniosla zblizajaca sie operacje oczka:tree1: Quote
danka4u1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 conceited napisał(a)::x-mas:dziekujemy Inusiu ! Tobie i Twoim opiekunom zyczymy, abys po Swiatach znalazla domek i abys dobrze zniosla zblizajaca sie operacje oczka:tree1: Pod powyższymi zyczeniami podpisuję się i ja. Wesołych i pogodnych Świąt. Quote
conceited Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Dzien dobry Ineczko. Nie mam dla Ciebie jeszcze zadnych nowych wiadomosci, ale chcialam zapytac jak sie czujesz?:) Quote
Olena84 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ineczka jest pienka! A co ona ma w tym prezenciku - dt? Quote
danka4u1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Olena84 napisał(a):Ineczka jest pienka! A co ona ma w tym prezenciku - dt? Pewnie DS i mnóstwo zdrowia. Quote
conceited Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 zmienilam tytul watku, robie malej kampanie na facebooku i dzis odnowilam allegro. poki co - nic wiecej nie moge :( Quote
Recommended Posts