hankag Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 karte do makro mozna byloby załatwic , zaraz polece do naszego instytutowego kierownika administracji zobaczyc oferte macro i zadzwonie tam , zadzwonie tez do znajomych ktorzy do sklepu robia zakupy tam moze niech zobacza Quote
hankag Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No wiec juz gadalam z Macro babeczka sprawdzala ceny .....:crazyeye: najtańszy 54 zl , po lecie moga byc w przecenie ale to po sezonie .... a dla nas to po sezonie to tyz po ptakach Quote
konisia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jest katalog makro na stronie. Pawilon ogrodowy w zestawie dwie ściany z oknem, 3*3m, 94.99zł Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No w Geant podobno takie pawilony tylko bez scian sa po ok 40 zł ..... Quote
Legion23 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 http://www.kettler.com.pl/kontakt.htm /22/ 757 75 96 niech ktoś tu zadzwoni, na stronie nie otwiera się dział parasoli, ale może? a tu nie ma cen: http://www.eskazet.pl/index.php?kat=par2 http://google.com wpiszcie tam producent parasoli ogrodowych warszawa parasole ogrodowe parasol ogrodowy itp. namiotów też można tak poszukać Quote
bonika Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ludzie - napiszcie jeszcze w temacie, że zbieramy kasę i niech Ktoś zdecyduje się na bycie skarbnikiem i podaje konto na PW. Ja wyślę 30 zł. na parasole, namioty czy co tam kupicie :multi: I niech Ktoś jedzie tam jak najszybciej :oops: Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 dzwonilam Legion pod ten pierwszy tel. i są niemieckie płócienne parasole na aluminiowej nodze najtaniej moga sprzedać po 69 zł........ kto tam juz dzwonił bo pan sie śmiał że psia akcja trwa? Quote
hankag Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No wiec tak w Kettlerze najtańszy bylby po dzisiejszej przecenie po ok 60 zl :placz: , w firmie Eskazet sympatyczna babeczka , ktorej opowiedzialam o Węgrowskiej patelni po uzgodnieniach wewnetrznych ipowiedziala ze sprzedali by nam po kosztach wlasnych . Tylko nie wiem ile te ich koszty moga wynieść , czekam na telefon od niej wyliczą w ciagu godziny . Oni robia z nadrukami , ale bez to pewnie maja na stanie i takie by nam sprzedali ... kurcze oby byla cena dla nas dostępna . W razie co zamówie i poprosze o pomoc Enia Ciebie moze w odebraniu .... ale nie zapeszajmy czekamy na cene Quote
hankag Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Enia kurcze wyrywasz mi poprostu robote z reki dalysmy w tym samym czasie :evil_lol: Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Czekamy nie zapeszamy i liczymy że koszta własne będą nam sprzyjały...... dzieki Haniu a może będziemy na Fundusz włacać co? Quote
Legion23 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 enia napisał(a): a może będziemy na Fundusz włacać co? tak by było najlepiej tylko zanim pieniądze dojdą na Fundusz (z różnych banków - sesje międzybankowe) i potem z Funduszu do kogoś kto będzie płacił za parasole czy namioty to juz dziś nie będzie :( tylko jutro-pojutrze Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No to ja moge dać do łapki zaufanemu dogomaniakowi np. Legion , i co Ty na to? albo komus bliżej,.. Quote
Legion23 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nie chcę mieć do czynienia z pieniędzmi :) jak pewnie i spora część pozostałych osób :> ;P bo potem będzie, że się dorabiam na psach... ;) tym bardziej, że jeśli ma jechać Olga132, to pewnie też będzie kupować te parasole, więc to ona powinna dostać pieniądze Quote
hankag Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No wiec tak parasol po kosztach kosztuje 20 zl jest z tkaniny nieprzeciwdeszczowej .. ale to nam jakby nie przeszkadza - na deszcz mają budy . Umowilam sie z babeczka ze jutro zadzwonie i powiem co i jak ona do mnie tez ma telefon No i co robimy ja zaraz bede juz niedostepna cos mi podpowiedzcie Quote
hankag Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 pracuja od godz. 8,30 do 16,30 na Ratuszowej . troche mają na stanie nie wiedza ile w razie co w tym tygodniu do soboty zalatwią .. a moze ilość dla nas bedą miec na stanie . Obliczmy na ile sztuk by nam starczyło ..mamy juz 3 szt , wiec potrzeba jeszcze 24 szt. kosztowaloby to 480 zł , 100 zl juz ktos zadeklarował tj. jeszcze 380 zadeklarowałysmy sie w zakupie ja, Enia, Olga, Evita i Pixie to by wyszło nam po 76 zł na łebka czy zgadzałybyscie sie z taką kwotą ... i czy decydujemy sie tu zalatwiać czy jednak gdzie indziej ... czekam na Wasze decyzje ...zeby wiedziec co zrobic jutro rano ...czy zamawiac ...czy podziękować za dobre serce Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jestem za jak najbardziej....... może ktos jeszcze do nas dołączy ? ludzie pomóżcie psom w Węgrowie bardzo proszę...... co my w 6 osób możemy? czy możemy jeszcze na kogos liczyć???:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
gdgt Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 słuchajcie, a nie lepiej zrobić rusztowania z desek i na tym rozwiesić prześcieradła? bo tak musielibyście kupować po 1 parasolu dla psa (o ile są na łańcuchach przy budzie), a do tego może być to nietrwałe na wiatr... To tak tylko dla zasiania fermentu :lol: Quote
Irkowa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 skromnie , ale zawsze cos moge dorzucic 20zl gdzie przesłac? Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 gdgt, oczywiscie że będa przescieradla zasłony i inne cuda wianki! tylko nad boksami które są z siatki i nie maja dachów,a te parasole przeznaczymy do bud wolnostojących w tym upale! chyba że jest inne rozwiazanie.... Quote
Luna007 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 gdgt napisał(a):słuchajcie, a nie lepiej zrobić rusztowania z desek i na tym rozwiesić prześcieradła? bo tak musielibyście kupować po 1 parasolu dla psa (o ile są na łańcuchach przy budzie), a do tego może być to nietrwałe na wiatr... To tak tylko dla zasiania fermentu :lol: to dobry pomył, ale to jednak wymaga czasu...........a upał jest ciągle...........no i deski są potrzebne do rusztowań.............. fakt, że parasolki są nietrwałe, ale to można załatwić już teraz, a liczy się czas........nie wiem, co o tym sądzicie??? bo można by tą siatkę maskującą na rusztowaniach rozpiąć - kierowniczka mówiła Eni, że u nich 1m3 desek kosztuje 200pln - tak?? Quote
Jomar Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jutro mogę się dołożyć 50 zł, ale jak wpłacę na rachunek to będą dopiero pojutrze, chyba że na ktoś ma rachunek w PKO BP albo ING albo Milleniumm. Te banki mam w pobliżu pracy - to się przejdę do któregoś Oddziału i będą od razu. Quote
Luna007 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jakby jutro kupić te parasole - to kto by je zawiózł?? Ja może spróbuję kolegę namówić - jedzie jutro do Siedlec......... a jaką one mają średnicę - te parasole za 20?? Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 cholibka Hania wie jaka srednica ale sa wieksze od tych za 11 stadionowych, jutro mozna je odebrać to ul. Ratuszowa 11 rano Hania będzie dzwonić do nich i się umawiać. Quote
Luna007 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a coz transportem?? - Ola juro pojedzie zamiast dzisiaj?? i gdzie w koncu kaskę wpłacać?? Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Luna ja nie wiem gdzie kase wplacać , Ola pewnie pojedzie tylko ktos musi jej pomóc bo to chudzielec jest........ komu dajemy kasę? Quote
Recommended Posts