Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karte do makro mozna byloby załatwic , zaraz polece do naszego instytutowego kierownika administracji zobaczyc oferte macro i zadzwonie tam , zadzwonie tez do znajomych ktorzy do sklepu robia zakupy tam moze niech zobacza

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec juz gadalam z Macro babeczka sprawdzala ceny .....:crazyeye: najtańszy 54 zl , po lecie moga byc w przecenie ale to po sezonie .... a dla nas to po sezonie to tyz po ptakach

Posted

Ludzie - napiszcie jeszcze w temacie, że zbieramy kasę i niech Ktoś zdecyduje się na bycie skarbnikiem i podaje konto na PW.

Ja wyślę 30 zł. na parasole, namioty czy co tam kupicie :multi:

I niech Ktoś jedzie tam jak najszybciej :oops:

Posted

dzwonilam Legion pod ten pierwszy tel. i są niemieckie płócienne parasole na aluminiowej nodze najtaniej moga sprzedać po 69 zł........
kto tam juz dzwonił bo pan sie śmiał że psia akcja trwa?

Posted

No wiec tak w Kettlerze najtańszy bylby po dzisiejszej przecenie po ok 60 zl :placz: , w firmie Eskazet sympatyczna babeczka , ktorej opowiedzialam o Węgrowskiej patelni po uzgodnieniach wewnetrznych ipowiedziala ze sprzedali by nam po kosztach wlasnych . Tylko nie wiem ile te ich koszty moga wynieść , czekam na telefon od niej wyliczą w ciagu godziny . Oni robia z nadrukami , ale bez to pewnie maja na stanie i takie by nam sprzedali ... kurcze oby byla cena dla nas dostępna . W razie co zamówie i poprosze o pomoc Enia Ciebie moze w odebraniu .... ale nie zapeszajmy czekamy na cene

Posted

Czekamy nie zapeszamy i liczymy że koszta własne będą nam sprzyjały......
dzieki Haniu
a może będziemy na Fundusz włacać co?

Posted

enia napisał(a):
a może będziemy na Fundusz włacać co?

tak by było najlepiej
tylko zanim pieniądze dojdą na Fundusz (z różnych banków - sesje międzybankowe)
i potem z Funduszu do kogoś kto będzie płacił za parasole czy namioty
to juz dziś nie będzie :( tylko jutro-pojutrze

Posted

nie chcę mieć do czynienia z pieniędzmi :)
jak pewnie i spora część pozostałych osób :> ;P
bo potem będzie, że się dorabiam na psach... ;)

tym bardziej, że jeśli ma jechać Olga132, to pewnie też będzie kupować te parasole, więc to ona powinna dostać pieniądze

Posted

No wiec tak parasol po kosztach kosztuje 20 zl jest z tkaniny nieprzeciwdeszczowej .. ale to nam jakby nie przeszkadza - na deszcz mają budy . Umowilam sie z babeczka ze jutro zadzwonie i powiem co i jak ona do mnie tez ma telefon No i co robimy ja zaraz bede juz niedostepna cos mi podpowiedzcie

Posted

pracuja od godz. 8,30 do 16,30 na Ratuszowej . troche mają na stanie nie wiedza ile w razie co w tym tygodniu do soboty zalatwią .. a moze ilość dla nas bedą miec na stanie . Obliczmy na ile sztuk by nam starczyło ..mamy juz 3 szt , wiec potrzeba jeszcze 24 szt. kosztowaloby to 480 zł , 100 zl juz ktos zadeklarował tj. jeszcze 380 zadeklarowałysmy sie w zakupie ja, Enia, Olga, Evita i Pixie to by wyszło nam po 76 zł na łebka czy zgadzałybyscie sie z taką kwotą ... i czy decydujemy sie tu zalatwiać czy jednak gdzie indziej ... czekam na Wasze decyzje ...zeby wiedziec co zrobic jutro rano ...czy zamawiac ...czy podziękować za dobre serce

Posted

Jestem za jak najbardziej.......
może ktos jeszcze do nas dołączy ? ludzie pomóżcie psom w Węgrowie bardzo proszę...... co my w 6 osób możemy? czy możemy jeszcze na kogos liczyć???:modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

słuchajcie, a nie lepiej zrobić rusztowania z desek i na tym rozwiesić prześcieradła?
bo tak musielibyście kupować po 1 parasolu dla psa (o ile są na łańcuchach przy budzie), a do tego może być to nietrwałe na wiatr...
To tak tylko dla zasiania fermentu :lol:

Posted

gdgt, oczywiscie że będa przescieradla zasłony i inne cuda wianki! tylko nad boksami które są z siatki i nie maja dachów,a te parasole przeznaczymy do bud wolnostojących w tym upale!
chyba że jest inne rozwiazanie....

Posted

gdgt napisał(a):
słuchajcie, a nie lepiej zrobić rusztowania z desek i na tym rozwiesić prześcieradła?
bo tak musielibyście kupować po 1 parasolu dla psa (o ile są na łańcuchach przy budzie), a do tego może być to nietrwałe na wiatr...
To tak tylko dla zasiania fermentu :lol:

to dobry pomył, ale to jednak wymaga czasu...........a upał jest ciągle...........no i deski są potrzebne do rusztowań..............
fakt, że parasolki są nietrwałe, ale to można załatwić już teraz, a liczy się czas........nie wiem, co o tym sądzicie??? bo można by tą siatkę maskującą na rusztowaniach rozpiąć - kierowniczka mówiła Eni, że u nich 1m3 desek kosztuje 200pln - tak??

Posted

Jutro mogę się dołożyć 50 zł, ale jak wpłacę na rachunek to będą dopiero pojutrze, chyba że na ktoś ma rachunek w PKO BP albo ING albo Milleniumm. Te banki mam w pobliżu pracy - to się przejdę do któregoś Oddziału i będą od razu.

Posted

jakby jutro kupić te parasole - to kto by je zawiózł?? Ja może spróbuję kolegę namówić - jedzie jutro do Siedlec.........
a jaką one mają średnicę - te parasole za 20??

Posted

cholibka Hania wie jaka srednica ale sa wieksze od tych za 11 stadionowych,
jutro mozna je odebrać to ul. Ratuszowa 11
rano Hania będzie dzwonić do nich i się umawiać.

Posted

Luna ja nie wiem gdzie kase wplacać , Ola pewnie pojedzie tylko ktos musi jej pomóc bo to chudzielec jest........
komu dajemy kasę?