Ania W Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 co wy na to ? 862,37:multi: :multi: :multi: plus dary:cool3: Quote
enia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ania W napisał(a):co wy na to ? 862,37:multi: :multi: :multi: plus dary:cool3: Brawo dzieciaki !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Imanca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A ja dodam tylko, że trwa tez licytacja na psiaki z Węgrowa ceramiki, stylizowanej na afrykańską: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32706 No i krótkie podumowanie wystawionych przeze mnie przedmiotów: Breloczki - 2 oferty, jedna czeka na wyjaśnienie, ale za 2- 20zł i za 1- 8zł. zakładki - jedna 20zł, druga 10zł. Na szkic narazie nie ma chętnych, ale zawsze trafi na allegro. Może popodbijajcie ze mną, bo to tak błyskawicznie znika z pierwszej strony bazarku :oops: Quote
bea100 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ania W napisał(a):co wy na to ? 862,37:multi: :multi: :multi: plus dary:cool3: A ja na to :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: oraz :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
barburaGDA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witm , mam pytanie czy dotarłyfanty na loterie do Szl.Podst.w Warszawie ? Paczka z Gdańska...ok 40 fantów? I pytanie co to za aukcja na rzecz psiaków gdzie ją znależc? Quote
Osiolek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja znow budy..... Czy jest ktos w stanie zalatwic tani (czyli darmowy ;-) lub po kosztach benzyny) transport z okolic Lodzi? Za 20 bud (nieocieplane ale solidne, z grubych desek) 70x80cm, obitych z gory blacha, chca 3400zl, mogly by byc gotowe za 3 tygodnie. Dostawca polecony przez schronisko (ktore moge podac na priva ;-) ) Czy jesli beda na to pieniadze - zamawiac? Oni za transport chca 700zl, wiec odpada.... Mysle ze w tej sytuacji powinno sie isc na ilosc - na moje oko okolo setki psow jest bez dachu nad glowa, czyli im taniej kupimy tym dla wiekszej ilosci starczy, w tym roku trzeba wypchac je solidnie sloma i porobic "drzwiczki" z wykladziny zeby nie wialo do srodka, a za rok bedzie mozna myslec o ocieplaniu. Quote
beka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ania W gratulacje dla Ciebie i dzieciaków. To teraz musisz napstrykac zdjęć rzeczy które zostaną zakupione za te pieniazki i pokazac dzieciakom :) Quote
Ania W Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 baraburaGDA - Dziękuję ci bardzo ! Fanty dzisiaj dotarły do mojej szkoły. Organizowałam właściwie loterię dla dzieciaków, a nie aukcje. Wszystkie )zostaną wykorzystane (np prawie ,ale te których nie wykorzystam w szkole na pewno się nie zmarnują) . Właściwie nie wiem jak odpowiedzieć na pytanie gdzie ją można znaleźć ... W niedzielę wstawię zdjęcia :-) Na tę chwilę jej efekt to jakieś 880 zł. osiolek z Łodzi do Węgrowa będzie jakieś 220 -240 km więc nie wiem czy transport nawet za benzynę opłaci się.... beka - całą kwotę z loterii przeznaczamy na budy. Myślę , że nikt nie będzie miał nic przeciwko , jeżeli na budach zawiśnie tabliczka , że są od nas...Oprócz tego dzieiciaki przynoszą jeszcze karmę (mam ok 30 kg suchej + puszki ,ale nawet nie wiem ile) i koce , ręczniki (dwa bardzo duże worki na śmieci są już pełne) a takze miski, smycze itp. Prawdę mówiąc nie wiem jak zorganizowac przewóz tego do Węgrowa, bo w bagażniku się nie zmieści... Quote
Osiolek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Aniu, transport za 700zl sie nie oplaci, ale Olgi TZ twierdzil ze 400km (w obie strony) samochodem dostawczym to jakies 200zl - a moze ktos bedzie mial dobre serce i zafunduje dowoz? Wziawszy pod uwage ze budy sa tanie, i przede wszystkim sa...... Mysle ze mozna wziac te opcje pod uwage..... Quote
enia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jeśli Aniu chcesz to jutro mój Tz może troszkę zabrać do naszego samochodu, w sobote dostarczymy do schroniska. Quote
gallegro Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Przepraszam wszystkich, ale w dniu dzisiejszym wydarzyło się coś, co na kilka dni może wyłączyć mnie z mojego kochanego dogo :shake:. Zrobię wszystko, żeby wziąć udział w sobotnim spotkaniu, ale nic nie moge obiecać :shake:. W najlepszym wypadku mogę się ew. nieco spóznić. Boziu... obiecałem Wandzi że ją zabiorę, żarło zamówione :shake:. Proszę, zajmijcie się tematem bud. To bardzo ważne!!! Jutro postaram się odezwać. Quote
Ania W Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 enia byłoby super :-) Czy byłoby możliwe, żeby podjechał do mnie do pracy? Jutro jestem w pracy do 17 - 17.30 (mogę też trochę poczekać). O 16 ma być bea z ogarami więc zapraszam także na spotkanie :-) Gallegro mam nadzieję, że wszystko się ułoży... Quote
enia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Aniu podaj tel do siebie na pw , ustalimy o ktorej godzinie. Quote
Imanca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 barburaGDA napisał(a): I pytanie co to za aukcja na rzecz psiaków gdzie ją znależc? Może chodzi Ci o moje "auckje"?? Podawałam kilka razy linki do nich, ale podam jeszcze raz - gdy ktoś chętny, linków nigdy za wiele. Pisałam o tych licytacjach już kilkakrotnie na tym wątku, ale może wciąż za mało. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32706 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32681 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32684 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32682 Zapraszam do licytacji :) Quote
Ania W Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Imanca, moja koleżanka przekazała na aukcje dwa psie portrety (na razie , bo wiem , że jeszcze jakieś rysuje). Jeden to baset a drugi buldog angielski ( dla mnie super). Chciałabym ci jej jakoś przekazać... Quote
bea100 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja padnięta ale w skrócie. Pierwszy dzień loterii za nami. Sprzedałyśmy ok 2/3 losów ( z 200). U nas były po 5zł. Udało się-łyżworolki-wylosowała (bardzo niezamożna) dziewczynka i były nawet łzy radości... Zostało nam morze paluszków ( w małych paczuszkach)..pomyślimy po loterii co z nimi dalej robić (dzisiaj Jola odebrała jeszcze kolejny ten dar od włascicielki fabryki/bardzo przejętej/ludzie są niesamowici jednak :multi: ). Folen dzisiaj (dopiero!!!) po południu doszło do Grodziska pismo :-( co kosztowało Jolę sporo nerwów i ściemniania:shake: I to jeszcze w dodatku to jest upowaznienie do ZBIÓRKI DARÓW na rzecz schroniska w Węgrowie...czy pieniądze to ,,dary"?!?..powinno byc to upoważnienie do przeprowadzenia LOTERII PIENIĘŻNEJ...no i jest to wystawione bezosobowo ( a nie na Jolę czy na mnie)...znowu jutro czeka nas ściema ech.... Jutro Jola ma zamiar (i musi) sama zakończyć loterię i dlatego...AniuW pokaz ogarów to będzie pokaz ogara (bo Monia ma widoczną cieczkę a Jola jak widać musi zostać w Grodzisku i z Błogiej-nici), więc będę o 16tej z Dunią (obiecuję za to jako atrakcję-zabrać medale z wystaw ;) ) Quote
jnk Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bea, błąkają mi się po domu dwa zegary ścienne z logo Pedigree - chętnie bym je Wam podrzuciła w przyszłym tygodniu (przed weekendem nie dam rady :( ). Może się Wam przydadzą na jakąś kolejną loterię, jak myślisz? Quote
bea100 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 jnk napisał(a):Bea, błąkają mi się po domu dwa zegary ścienne z logo Pedigree - chętnie bym je Wam podrzuciła w przyszłym tygodniu (przed weekendem nie dam rady :( ). Może się Wam przydadzą na jakąś kolejną loterię, jak myślisz? :p Obie loterie-akcje dzisiaj zamykamy. Ale-fanty zbieramy (myśląc o następnych bo AniaW mądrze napisała, że trzeba zbierać wcześniej)-trzymaj te zagary- mam nadzieję, że zobaczymy się (masz pw) jak do Ciebie podjadę-to je odbiorę przy tej okazji. Mam tylko nadzieję, że reszta losów dzisiaj zostanie sprzedana w Grodzisku (Jola jest nieprawdopodobna bo to ona wszystko dzielnie sama ciągnie :loveu: ), poprosimy o kciuki! Quote
Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Bea, pismo jest mojego autorstwa więc może nieco bardziej dostosowane do moich realiów...Ja potraktowałam zarówno dary jak i loterię jako jedno. Myślę, że nie powinno być problemów ze "ściemnianiem", bo zawsze możecie powiedzieć , że w ciągu x dni dostarczycie potwierdzenie wpłaty. A poza tym ten wdzięk Joli ;-) Da radę :-)Aha! Pzrygotuję dzisiaj podziękowania dla mojej szkoły, które zawiozę do Węgrowa z prośbą o stemplki. Mogę takie samo przygotować dla szkoły Joli (tylko muszę wiedzieć co to za szkoła) i będzie to dla was kolejna podkładka. Beatko czekam na ciebie i Dunię dzisiaj , tylko bardzo proszę weź poprawkę, że dzisiaj będę większe korki niż w każdy inny dzień powszedni, bo w-wa do domów wyjeżdża. ( Ja w każdym razie mam aparat i medale Barda :-) Czekam ENIA - ZAPOMNIAŁAM Z DOMU TELEFONU (PODŁĄCZYŁAM DO ŁADOWANIA I ZOSTAŁ). DZWOŃ DO SZKOŁY 022 831 03 38 !!! Quote
bea100 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AniuW: Jola-da radę (musi) :p Pismo-poprosimy baaardzo. Dokładne dane szkoły?-zadzwonię dzisiaj do Joli (ale wieczorem). Co do korków to nie mogę specjalnie wczesniej wyjechać bo i tak muszę zwolnić się z roboty i wszystko biegiem będzie...:shake: Quote
xxxx52 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 jezeli moge ,pragne podzielic sie moim zdaniem,ze budy nie mozna kupowac nie ocieplanych,Ocieplenie zima izoluje przed zimnem,a latem przed goraczka.Poza tym ,przed kazda buda powinien byc ulozony podklad -paleta izolujacy lapki przed wilgocia,sniegiem itd.W zeszlym roku budowlane sklepy wydawaly za darmo.Prosze nie za b.oszczedzac na budach,gdyz musza przeciez sluzyc wiele lat dla tych sierotek. Quote
Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Palety chyba mają być...Ale niestety mnie w Leroy powiedzieli , że owszem palety można ...kupić " od tyłu". Ale może jakiśinny budowlany zechciałby odstąpić je gratis... Quote
Folen Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AniuW, Ola napiszcie mi gdzie i o której mam się jutro stawić, bo nie wiem jak dziś będzie z moim dostępem do neta.. mam strasznie zabiegane popołudnie w planie.. Quote
Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 FOlen kontaktuj się z Olgą, wspólnie coś ustalcie a ja czekam na wskazówki gdzie dojechac bo jeżeli chodzi o znajomość miasta to mnie należy cię co najwyżej 2+ z tego przedmiotu... Quote
Recommended Posts