Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jeszcze dwie fotki ze spotkania beą i jej ogarzyca Dunią (anielska cierpliwość wobec dzieci :-) Quote
Olga132 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 w poniedziałek zostana pokryte papą i pomalowane farba chroniaca drewno. mi się osobiście bardzo te budy podobaja Quote
Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 to te stolarza z Węgrowa? Olga , ratunku! Oczywiście zostawiłam gg Folen w pracy...a musimy się umówić na jutro Quote
Olga132 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ania W napisał(a):to te stolarza z Węgrowa? Olga , ratunku! Oczywiście zostawiłam gg Folen w pracy...a musimy się umówić na jutro oj dziewczyny, dziewczyny....przed chwila Folen pisała do mnie o twoje gg gg Folen 5171218 Quote
Olga132 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 tak - to sa te budy zrobione przez stolarza z wegrowa. Quote
bea100 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Olga132 napisał(a):tak - to sa te budy zrobione przez stolarza z wegrowa. Fajne budy. Nie wiem (i nie myślcie czasem, że ,,wybrzyzam":razz: ) ale wydaje mi się, że psy będą wskakiwały na dachy tych bud niszcząc pokrycie (nie wiem, czy dach nie jest ustawiony pod zbyt małym kątem?). Czy dachy będą przykryte blachą? Quote
Osiolek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Olga, budy sa bardzo fajne!!!!! Pisalam juz w mailu, ale powtorze - moze by spytac stolarza czy nie moglby zrobic ich wiecej, biorac za nie np po 300zl - to i tak wychodzi 150zl na psa, normalnie nie zejdzie sie ponizej 200zl za pojedyncza bude. To stolarz mialby motywacje do pracy, zaoszczedziloby sie na transporcie, same plusy.... Domyslam sie ze dach spadzisty wymaga wiecej pracy - ja mam ciut inna uwago-prosbe na ewentualne przyszle budy - zeby dach byl wiekszy, tzn zeby wystawal z kazdej strony ze 30cm - w ten sposob sciany budy beda chronione przed deszczem i sniegiem a jednoczesnie latem bedzie ciut cienia przy budzie. Quote
Osiolek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Rozmawialam przed chwila z panem stolarzem, umowilam sie ze zrobi kalkulacje (tak zeby mu sie oplacalo) na budy - ocieplane i nieocieplane (ale z grubszych desek), z wiekszym daszkiem - w poniedzialek wieczorem do niego zadzwonie, wtedy ma mi ja podac. Quote
Osiolek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 enia napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31296 budy Marzenko, ten post zniknal, nie pamietasz szczegolow? Bo z tego co pamietam byl na bazarku, to byly uzywane budy, jakas firma sprzedawala - ale ze dochod nie byl na szczeytne cele, wiec pewnie zostal usuniety. Nie masz kopii? Quote
Ania W Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ha, ha ! Melduję się pierwsza po powrocie z bankietu w Węgrowie :-) Jeszcze tylko szybka herbatka i postaram się wkleić jakieś zdjęcia :-) Quote
Olga132 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Folen mi smsa przysłała ze pozdrawia wszystkich. Ona dopiero jedzie autobusem .......i mówi że zaraz zaśnie !! Quote
pucka69 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ...no i co? nic nie opowiecie? tylko się meldujecie? poproszę o streszczenie jakieś... Quote
Ania W Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Biedna Folen...Ona na nogach od 5 rano! To wstawiam zdjęcia :-) To moje autko z darami z mojej szkoły. A to tylko jeden samochód....Olga zajechała z mięskiem :-), gallegro też przywiózł kurczaczki :-) enia poduchy na których wszyscy się pomieścili i... nie chciałabym nikogo pominąc ale proszę o pomoc. Olga, jak zwykle ,ratuj!!!! Quote
Olga132 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 no to tak......powiem kto był: - ja, Ania W , Mośka, Folen, Enia, Gallegro, Wandzia, Pani, Jadzia, Pani Jola, Tomek (ten z Węgrowa) jego brat Darek, i 2 kolegów. Było pyyyyszne ciasto, kawka, herbatka, i baaaardzo miła atmosfera !!! Schronisko opuszczaliśmy juz przy świetle latarki ..... Quote
pucka69 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 .... jeszcze...jeszcze!!! ... konkrety jakieś... bo Ci nic nie powiem o szalach! Quote
Ania W Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Patrzcie jaki on cudny. Pięknie wygląda w zachodzącym słońcu...Bo ja po przygodach i w sumie godzinnym postoju w korkach oraz 30 min błądzeniu po Ursynowie dotarłam z folen grubo po 15... Rudzielec...Jak on się nazywa? Jestem cały twój....Enia z wielbicielem :-) Quote
Ania W Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nowy " nabytek" . Mama i 7 szczeniat. Powiem wam szczerze , że wszystkie szczeniaki są śliczne ale tak pięknych dawno nie widziałam. Kwintesencja szczenięcego uroku. Nie wiedziałam , które zdjęcie wybrać... Dwójka szczeniaków Żanetki, które jeszcze czekają na dom . Bardzo urosły w ciągu dwóch tygodni i sunia nabrała nieco ciałka Quote
Olga132 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dziewczyny - ja po prostu padam...oczy mi sie same zamykają....obgadaliśmy parę rzeczy ale o tym napisze jutro...chyba ze ania ma siłę....wstaw aniu jakies zdjęcia nasze ze spotkania...jesli masz p.s zdjęcia szczeniaków w budach cudne może je na bazarku wystawimy? Quote
Ania W Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 I jeszcze " nabytki" jak już się ośmieliły wyjść z budy Ten ma już dom ale musi jeszcze trochę być przy mamie Ten jeszcze czeka... Quote
Recommended Posts