Ania W Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Olga132 napisał(a):Aniu - dostałam dzis takiego maila: Witam.. Chcialam zapytac czy loteria aktualna ...? Mialam wyslac do was do Warszawy te fanty dwa tyg temu ale wypadl mi pilny wyjazd..Uzbieralam ich ze 30 ! Moge je wyslac priorytetem jutro z samego rana wiec na Czwartek popoludniu lub piatek beda tylko czy to nie bedzie za późno ? Bardzo proszew o odpowiedz . Októrej macie ta loterię zeby tylko ta paczka zdążyła dojśc??/ Czekam na odp... odpisałam Pani aby jak najszybciej wysłała paczkę. Może dojdzie!!! A jak nie to tak jak pisałas - poczeka do loterii wiosennej. Jak nie dotrą to trudno... Część obrazków też przerzuciłam na następny raz Zastanawiam się teraz na organizacją soboty... Folen , wiem , że jako pedagog nie powinnam tego pisać ale...czy nie mogłabyś się raz, ten jeden raz urwać z godzinkę wcześniej?:razz: Jeżeli wyjechałbyśmy ok 13 to na 14 dojedziemy ...Ja oczywiście bez problemu zabiorę cię do wawy tylko...że ja mam urodziny wieczorkiem ( nie moje;)) i muszę być , a przedtem chociaż na chwilkę chcialabym wpaść do domu.... Olga a może rano podjechałybyśmy gdzieś kupić budy ( Castorama, Leroy albo okolice ?) i podrzuciłybyśmy je do bei do transportu ? Quote
gallegro Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ania W napisał(a):...Jeżeli wyjechałbyśmy ok 13 to na 14 dojedziemy ... Moim zdaniem powinniśmy już ustalić konkretną godzinę spotkania. Jeśli mogę coś zasugerować, to niezbyt późną. Dla mnie 14- ta byłaby O.K. Niech inni kolejno potwierdzają, lub coś sugerują. Nazbierało się sporo spraw do obgadania, może skoczymy do stolarza obejrzeć postępy w pracy nad budami. W tajemnicy Wam powiem (tylko ciii!!!), że kroi się 300 Euro na następne 6 podwójnych bud dla Węgrowa, dlatego koniecznie chciałbym do stolarza zajechać. Quote
xxxx52 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tak tak,oj kroji sie ,ale wpierw chcemy podziwiac chociaz jedna nowa bude,(na ktora leza u mnie pieniazki)przeciez zima za progiem. Quote
Folen Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Oki, macie mnie na sumieniu :evil_lol: i w Węgrowie jestem nieoficjalnie :oops: Więc będę wolna od ok 12, bedę na Ursynowie, dokładnie Szolc-Rogozińskiego.. Gdzie mam się stawić? Quote
Olga132 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 gallegro - ja bym chciała zebys ty po mesku z tym stolarzem porozmawiał - bo albo sie podejmuje tych prac albo szukamy kogos innego, bo jak on ma sie tak terminów nie trzymać to ja mu chyba podziekuję!! Quote
Olga132 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 aniu - oczywiscie ze możemy po bude pojechać, bardzo chetnie - tylko czy w castoramie sprzedają? Quote
oxa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kurcze, tyle dni czesałam forum, ale psy w potrzebie, i nie mogłam Was namierzyc:roll: Powiem tak: zbiórka idzie cienko:oops: wszyscy się budują i wszystko jest potrzebne:shake: Muszę pchnąc zaległe egz. i wziąc się porządnie do roboty, bo wychodzi na to, że z gęby cholewę robię.:mad: Jeśli chodzi o maskotki - czy to Wawa? jeśli tak to jutro, najdalej pojutrze mogę dowieźc. Quote
barburaGDA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Mam pytanie do kogos z Warszawskiej loterii , jutro z samego rana wysylam paczke priorytet z fantami !Bardzo prosze napiszcie do której trwa w piatek ta loteria ? Chce poprosic Pani na poczcie aby powiedzialy na kiedy fanty dotra , mysle ze w czwartek popoludniu powinny byc . Dajcie znac....POZDRAWIAM... Quote
gallegro Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Olga132 napisał(a):gallegro - ja bym chciała zebys ty po mesku z tym stolarzem porozmawiał - bo albo sie podejmuje tych prac albo szukamy kogos innego... Po mojej rozmowie, od razu możesz się rozglądać za nowym fachowcem :mad: :evil_lol:. Jak facet zobaczy naszą silną grupę, na pewno się postara ;). Quote
gallegro Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 barburaGDA napisał(a):Mam pytanie do kogos z Warszawskiej loterii , jutro z samego rana wysylam paczke priorytet z fantami !Bardzo prosze napiszcie do której trwa w piatek ta loteria ? Chce poprosic Pani na poczcie aby powiedzialy na kiedy fanty dotra , mysle ze w czwartek popoludniu powinny byc . Dajcie znac....POZDRAWIAM... Priorytet nadany jutro wcześnie rano ma szansę dojść w czwartek przed południem. Niestety nie jest to regułą. Quote
barburaGDA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Właśnie wiem ze nie jest to regułą ....fant ów mam juz prawie 40( kilka doszło ) i fajnie gdyby sie załpały na wszą loterię...dlatego pytałam do której macie tą loterie w piątek ..w razie gdyby w piątek rano przyszły... a jak dzisiejsza i wczorajsza loteria sie powiodła??? Quote
oxa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Doszukałam się, na Karmelickiej:evil_lol: Możecie napisac, czy zabawki jeszcze potrzebne? jeśli tak to podrzucę, tylko w jakich godz.? Quote
Olga132 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ania W napisał(a):Po dniu dzisiejszym na koncie mamy ( razem) 510 zł !!!:lol: Losy ida jak świerze bułeczki ..albo i lepiej . Dzieciaki kupują po 5 - 8 losów. Zostały mi jeszcze jakieś ale nie ma ich chyba wiecej niż 10...Sprzedanych 255 losów loteria idzie bardzo dobrze- tylko fanty sie kończą. Szkoła miesci sie na Karmelickiej 13 - fanty mozna zostawiac w sekretariacie z wiadomoscią, że to dla Ani Walentynowicz! Mamy szanse na naprawdę super zbiórke tylko fanty, fanty, fanty sa potrzebne Quote
barburaGDA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :crazyeye:Prosze napiszcie jaki tam adres do Warszwy jest na który wysłc te fanty bo zapodzialam gdzies... Quote
barburaGDA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie moge odebrac wiadomosci pryw.od Olgii....prosze napisz tu na forum.... Quote
bea100 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 barburaGDA napisał(a)::crazyeye:Prosze napiszcie jaki tam adres do Warszwy jest na który wysłc te fanty bo zapodzialam gdzies... Myslę, że najszybciej będzie jak wyślesz na adres szkoły (na Karmelicką 13 dla Anny Walentynowicz). Loteria jest w godzinach lekcyjnych a to podstawówka. O godzinie 16tej w piątek mam tam z Jolą pokaz Ogarów Polskich (wraz z pogadanką o behawiozyżmie psów) i to będzie ukoronowanie-czyli faktyczne zakończenie całej ,,akcji" AniW na Karmelickiej :p . Ja jeszcze w kwestii: BUDY dla Węgrowa. Mamy u GreenEvil odłozone pieniądze ze zbiórki prywatnych ksiażek od Sabiny1 na ten cel i myślę sobie, że Sabina1 czeka i byłaby zadowolona gdyby i za te pieniądze już zostały zamówione budy bo zimno się robi...cioteczki? Quote
Ania W Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 właśnie wróciłam od bei i mam trzy reklamówki fantów :multi: To naprawdę dużo ale ...nie wystarczająco. Dzisiaj sprzedalam ponad 100 losów ( wczoraj też) a każdy los to nagroda, choćby najdrobniejsza , dlatego nadal będę wdzieczna za każdy fancik :p Jutro loterię wstrzymuję bo muszę dozbierać nagród ale od czwartku znowu ruszamy . oxa , jeżeli możesz podrzucić mi jakieś drobiazgi to zapraszam: Szkoła Podstawowa nr 210 Ul .Karmelicka 13 ( równoległa do J.P. II , na tyłach Pawiaka) Najlepiej byłoby jutro:loveu: Gdybym nie mogla podejść to najlepiej zostawić paczkę w sekretariacie ( dla A. Walentynowicz) barburaGDA - jeżeli nawet paczka dojdzie w piątek to nic się nie stanie. Te co damy radę to wykorzystamy , resztę zostawię na wiosenną loterię. Teraz już wiem,że zbierać fanty należy już kilka miesięcy wcześniej...:crazyeye: Quote
bea100 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ania W napisał(a):...Dzisiaj sprzedalam ponad 100 losów ( wczoraj też) a każdy los to nagroda, choćby najdrobniejsza ...Teraz już wiem,że zbierać fanty należy już kilka miesięcy wcześniej...:crazyeye: Fantastycznie AniuW, naprawdę wspaniała ,,robota" :loveu: Doskonała organizacja i wogóle mam wrażenie, że dla Ciebie cały sklep z zabawkami-to tez byłoby mało :lol: Trzymam kciuki do piątku i Darz Bór!!!. Loteria w Grodzisku będzie droższa tzn losy będą drozsze niż za 2 zeta bo Joli udało się załatwić dwa super fanty-aparaty fotograficzne Kodaka (ale też każdy los będzie wygrywał i nawet Jola oskubała fabrykę paluszków z makiem tak że częśc fantów będzie do..schrupania na miejscu ;) ). Quote
Ania W Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Właśnie przygotowuję ogłoszenie o spotkaniu z wami :-) Jeszcze raz dzięki za fanty :-) Prawdę mówiąc odzew na akcję przekroczycz moje najśmielsze oczekiwania... Quote
Olga132 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Imanca napisał(a):Ogłaszam wszem i wobec, że ruszyły pierwsze licytacje na psiaki z Węgrowa!! Będę je systematycznie dodawać i uzupełniać - narazie baterie w aparacie dały spokój. A ja też nie chcę się w tym pogubić. Podaję adresy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32682 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2288149#post2288149 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32681 imanca - wielkie dzięki Quote
Mośka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Spiesze z info, ze palety/deski (tak do konca to ja nie wiem co to bedzie) mają dotrzec w tym tygodniu do Wegrowa (wczoraj rozmawialam z Ola Z.). Marie, co z kartonikami? Bo juz przebieramy nogami, zeby ruszyc z tą zbiorka na BUDY. Nie podoba mi sie tempo tego stolarza, Gallegro -wierze w Twoje zdolnosci perswazji :evil_lol: Zimno juz w nocy,ze hej - Cioteczki ja z takim przemysleniem: moze wykombinowaly bysmy naszym psinom (w tzw. miedzyczasie) jakies zaslonki na otwory w budach? Ktora ma jakies doswiadczenie w tym temacie, co sie nada? Nie moze przepuszczac wiatru. :cool3: Quote
gallegro Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aniu, ja również jestem pełen podziwu dla Twoich zdolności organizatorskich i ogromnego zapału. Już nie mogę doczekać się soboty, kiedy to będę miał przyjemność osobiście poznać tyle dobrych serduszek ;). Czy są już przygotowane wzory kart inwentarzowych i umów adopcyjnych. Moglibyśmy przy okazji omówić szczegóły z tym związane. Sorki, że piszę o czymś do czego nie przyłożyłem ręki, ale spotkanie w takim gronie może się prędko nie powtórzyć. Myślę, że dobrym sposobem byłoby spisanie wcześniej wszystkich rzeczy do obgadania, żeby o czymś nie zapomnieć (chyba, że tylko ja mam tak kiepską pamięć ;)). Pomyślałem też o spotkaniu z przedstawicielem lokalnych władz, ale ze względu na dzień wolny od pracy, może być problem. Ale może warto byłoby spróbować (P. Jadzia ma jakieś prywatne kontakty), w końcu schronisko dysponuje już pomieszczeniem do negocjacji :lol:. A jeśli chodzi o barakowóz - czy znajdzie się jakiś (okrągły;)) stół do rozmów i krzesła? Jeśli nie, mógłbym się za tym rozejrzeć (na razie nie mam pomysłu, więc nic nie obiecuję). Quote
enia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Moska a nie mozna takich zasłonek z chodników lub dywanów porobić? powycinać kwadraty i cienką deseczką do budy przyczepić? tylko czy one załapią ,że można wchodzic i nie będą sie bały??? ale ale do parasoli w lato sie przyzwyczaily to moze i to sie sprawdzi. Quote
Mośka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Enia, wydaje mi sie że to za sztywne. Przydaloby sie cos miekkiego ale grubego, taka tkana faktura. Niektore psy moga sie bac, owszem, moj zawsze 1-2 pierwsze zrywa i drze, ale potem juz godzi sie z zamykaniem mu okna na świat :roll: Quote
Recommended Posts