Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh, ze stroną same problemy, bo nie mam tela stacjonarnego, a ten głupi skype nie chce u mnie działać.. Nie wiem jak mam to poukładać i żeby strona wreszcie zaczęła funkcjonować...

Thnx za odpowiedź ;)

Posted

Halo - okolice ursynowa - kto ma w domu jakieś niepotrzebne zabaweczki dla szczeniaczków ze schroniska ??? !!!! Niecha maja coś z tego życia....maluchy biedne.

Posted

Mam do oddania piłki tenisowe - byly dla Józefowskich psiakow , ale ja sie boje ze sie poduszą :oops:
dlatego trzymam je w szafie
jak cos to zapraszam na wole po odbiór ;)

30 sztuk

Posted

Kochane cioteczki, witajcie, nie wiedziałam, że jest juz ten temat i Sabina1 po wczorajszej mojej i Joli od Błogiej wizycie w schronie w Wegrowie i po moich wylewanych łzach na gg/założyła dzisiaj rano jeszcze jeden o Węgrowie (poprosiłam ją), bardzo przepraszam kochane moje za wywołany bałagan :oops: . Może mod z pomocy połączy nas jakoś w jedno ( o ile to wykonalne?)

Posted

Bea, myślę, że nie ma co przepraszać ;) Założyłyście co prawda bliźniaczy wątek, ale próbujecie tam konkretnie działać.
Myślę, że trzeba napisać do moderatora, żeby połączył wątki w jedno.

Posted

Folen, w każdym Urzędzie Gminy jest rejestr dzialalności gospodarczej, czyli m.in. tartakow. Moze kogoś znasz w UG, a moze po dobroci dadzą do wglądu? Mozna wtedy trafić do każdego z tartaków i poprosić o darowiznę, stać ich przecież na to. W każdym razie spróbować poprosić. Cel jest szczytny i jesli pierwszy tartak da, drugi nie będzie chciał być gorszy :cool1:
My w naszym stowarzyszeniu prawie do perfekcji opanowalismy tę sztukę dziadowania, czyli "szukania sponsrów", jakby co, służę radą co i jak :cool3:

Posted

Folen, a ja myslę, że wystarczy podejśc pogadać miło do pani w sekretariacie w ,,Ratuszu" i ona pomoże ( w końcu to jedno kliknięcie w kompa lub sięgnięcie do szuflady w biurku). Takie adresy to nie żadna tajemnica przecież i oni są zarejestrowani.

.......(wykresliłam sama swoje pytania)...poczytałam w linku wątek poniżej podany...ech...

...ale nadal wielu rzeczy nie pojmuję...:-o