Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karola, zostala tylko ich mamusia ta czarna po lewej, jest to mala sunia, grzeczna i spokojna, na pewno nie jest stara, jutro moge sie dokladnie przyjrzeć i foty zrobić, o ile Folen weźmie aparat.

Posted

No to jak możesz to zrób lepsze foty i zorientuj się w sparwie wieku. Wstawiłam je do wątku, gdzie szukają młodej ratlerkowatej suni, najlepiej czarnej. Czy ona ma coś z ratlerka czy mi się tylko tak wydaje?

Posted

Wezmę aparat ;) Tylko gdzie się spotkamy? Ja mam autobus o 9.30 więc w Węgrowie będę koło 10 ;)

Porobimy lepsze fotki i spróbujemy (mam nadzieję) opisać kilka piesków ;)

Posted

A masz informacje o tej czarnej ratlerkowatej suni? Są jakieś zdjęcia? Pani chętna na psiaka przychodzi oglądać zdjęcia o 17. Możesz napisać coś teraz? W jakim jest wieku?

Posted

Folen ta rezerwacja jest mocno nie pewna ,jesli tylko ktoś by go chcial moge przywieść.Biszkopcik jest cudny, smutny, teski za mamą okropnie, tak jak cala reszta.Na razie wszystkie zdrowie, ale nie wiemy jak dlugo.
Biszopcik jest chlopczykiem, najmniejszy i najchudszy z rodzeństwa.

Posted

enia napisał(a):
Ona waży góra 5 kg, jest drobniutka i malutka , nózki jak patyczki.Teskni okropnie choć jest nieco lękliwa.

Niestety nie udało. Państwo wybrali innego psa, ale dostali psa od syna więc żaden pies nie pojedzie:roll: .

Posted

Podobno ja sie na rasach nie znam, tak mówi Olga, ale śmiem twierdzić , że Biszkopcik mocno podobny jest do labka lub goldenka.:lol:
komu malego komu??????

Posted

To może jeszcze jakieś fotki Biszkopcika? Mam takie z widocznym pyszczkiem :loveu:

No może on i trochę goldena/labka przypomina, raczej duży to będzie bo łapeczki grubiutkie ma..