enia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Karola, zostala tylko ich mamusia ta czarna po lewej, jest to mala sunia, grzeczna i spokojna, na pewno nie jest stara, jutro moge sie dokladnie przyjrzeć i foty zrobić, o ile Folen weźmie aparat. Quote
Kar0la Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No to jak możesz to zrób lepsze foty i zorientuj się w sparwie wieku. Wstawiłam je do wątku, gdzie szukają młodej ratlerkowatej suni, najlepiej czarnej. Czy ona ma coś z ratlerka czy mi się tylko tak wydaje? Quote
Folen Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Wezmę aparat ;) Tylko gdzie się spotkamy? Ja mam autobus o 9.30 więc w Węgrowie będę koło 10 ;) Porobimy lepsze fotki i spróbujemy (mam nadzieję) opisać kilka piesków ;) Quote
Folen Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Melduję, że wrociłam z wizyty w Węgrowie.. Wieczorem wstawię fotki psiaków i 10 małych Żuczków, które zostały podrzucone... Quote
Kar0la Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A masz informacje o tej czarnej ratlerkowatej suni? Są jakieś zdjęcia? Pani chętna na psiaka przychodzi oglądać zdjęcia o 17. Możesz napisać coś teraz? W jakim jest wieku? Quote
Folen Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Mam zdjęcia - oto sunia, bardzo łagodna i grzeczna, ma 2-3 latka.. Quote
Kar0la Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dzięki przekaże dalej, ale widać, że ona jest dosyć duża. Quote
enia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ona waży góra 5 kg, jest drobniutka i malutka , nózki jak patyczki.Teskni okropnie choć jest nieco lękliwa. Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Teraz kolej na Węgrowskie psiaki.. Jako pierwszy zaprezentuje się Borysek. Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Śliczny i przytulasty, sarenkowaty i kochany Filipek.. Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 9 małych ONkowatych szczeniaczków, na nasze oko mają 5 tyg, podrzucone w pudełku pod schronisko.. Quote
Muffel Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jejku, jaki śliczny białasek!!!!!To chłopczyk czy dziewczynka? Też należy do rodzeństwa? Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 O ile mi wiadomo to białasek już jest zarezerwowany i został podrzucony razem z czarnuszkami ;) Quote
enia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Folen ta rezerwacja jest mocno nie pewna ,jesli tylko ktoś by go chcial moge przywieść.Biszkopcik jest cudny, smutny, teski za mamą okropnie, tak jak cala reszta.Na razie wszystkie zdrowie, ale nie wiemy jak dlugo. Biszopcik jest chlopczykiem, najmniejszy i najchudszy z rodzeństwa. Quote
Kar0la Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 enia napisał(a):Ona waży góra 5 kg, jest drobniutka i malutka , nózki jak patyczki.Teskni okropnie choć jest nieco lękliwa. Niestety nie udało. Państwo wybrali innego psa, ale dostali psa od syna więc żaden pies nie pojedzie:roll: . Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ah, no to białasek też prawdopodobnie do wzięcia ;) Szkoda, że żadna bida nie pojedzie.. Quote
enia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Podobno ja sie na rasach nie znam, tak mówi Olga, ale śmiem twierdzić , że Biszkopcik mocno podobny jest do labka lub goldenka.:lol: komu malego komu?????? Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 To może jeszcze jakieś fotki Biszkopcika? Mam takie z widocznym pyszczkiem :loveu: No może on i trochę goldena/labka przypomina, raczej duży to będzie bo łapeczki grubiutkie ma.. Quote
enia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Folen może Biszkopcika osobno będziemy promować???? czy razem z rodzeństwem? sama nie wiem.......poradź coś! Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 To Biszkopcik oddzielnie, a Żuczki (bo tak je grupowo nazwałam) oddzielnie. Ja już się promocją Żuczków troszkę zajęłam :oops: Quote
evita. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Folen, a masz moze jeszcze jakies fotki Biszkopcika Białaska ? Wrzucę ogłoszenia o nim na net. Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mam fotki, podaj mi maila na pw, to Ci prześlę ;) Quote
evita. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mój mail [email protected] Czy ta kruszynka będzie w przyszłości duża ? Quote
Folen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maluszki 3-4 tyg bo jeszcze bardzo nieporadne, bardzo fajnie umaszczone :loveu: Quote
Recommended Posts