Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasiaprodex']a co z piłeczkami tenisowymi załatwiać czy nie?
Jeśli masz taka możliwość to załatwiać – psiaki się na prawdę cieszą z takich zabawek no i liczy się to że maja urozmaicony pobyt w klatce. Zobacz na ta artystkę. Nie mogła się zdecydować, którą piłką się zająć i latała od jednej do drugiej byle współlokatorki jej nie zabrały.

Posted

Karma u mnie , wreszcie dojechala, DZIEWCZYNY WIELKIE DZIEKI!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
jesli tylko ktos mi sie trafi :evil_lol: ( z samochodem rzecz jasna) to wszystko pojedzie do schronu.Ja na razie slomiana wdówka i na plecy tego nie udźwignę( choć mam tylko 10 km do nich)
Kasiu pilki jak najbardziej!szczeniaków masa więc jakies zajecie będą mialy.
Dziewczyny dziś będe rozmawiac tel. z kierowniczką rezerwować Monę???

Posted

enia napisał(a):
...Ja na razie slomiana wdówka i na plecy tego nie udźwignę( choć mam tylko 10 km do nich)

Enia, taka atrakcyjna dziawczyna jak Ty, złapie "stopa" w kilka minut. Jeszcze gość zawiezie Cię na miejsce i zatarga cały majdan. Sama mówiłaś że męża chwilowo brak.....:evil_lol: Pretekst masz jak znalazł.....

P.S.

Czy Mona ma szanse na domek? Na wątku chyba nie było info.

Posted

Gallegro litości! jedyny stop co tu przemknie to furmanka i ten co ją powozi.......na święta może byśmy dojechali kto wie?:lol:
Monie być może coś sie szykuje , ale tymczas potrzebny.......

Posted

Evitko czy moglabyś wystawic nam malutką śliczna sunię w necie?
Ola zaraz ją tu wklei bo ja to wiesz.......
a Ty masz dobrą rękę dziewczynko.......

Posted

Z tego co wiem, to chyba nie. Za 10 dni będą wyniki badań zeskrobiny i będzie wiadomo jak można jemu pomóc. Można oczywiście wcześniej wystawić aukcję, jeśli uznacie za stosowne. Pisałem już w tym wątku, żeby zdolne ciotki przygotowały opisy do aukcji, a ja chętnie je wystawię.

Posted

Czy ta śliczności mała ma imię? Bo jak nie, to ja mam propozycję ;)

Kasia jak się telefon odezwie, to napisz mi jak się sprawa przedstawia ze stronką ;)

Posted

Najświeższe wiadomości ! mala sunia ( ze zdjęcia) ma juz domek!
Mona zarezerwowana dla pani od Olgi.
Teraz w imieniu kierowniczki jeszcze raz WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW KTÓRYM LOS WĘGROWSKICH PSÓW NIE JEST OBOJĘTNY!!!!! kochani wielkie wielkie dzięki !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: bez Was psiaki nie bylyby tak syte, grzalyby się w upalnym slońcu, i nie mialyby swoich wlasnych kocyków , dywaników i poduszek.
Kierowniczka zwlaszcza dziękuje milemu i przesympatycznemu Panu z Siedlec za pomoc , transport i milo spędzony czas.:p
ludki kto to moze być ???:evil_lol:

Posted

poszukiwanie domu dla mony jest nadal aktualne, bo ktoś mi obiecał, że jesli ona nie znajdzie domu za 10 dni to może pomóc w poszukiwaniu....ale jeśli do tej pory trafi się coś fajnego:mili i kochajacy ludzie to jak najbardziej moga monę adoptować!!

Posted

gallegro napisał(a):
Z tego co wiem, to chyba nie. Za 10 dni będą wyniki badań zeskrobiny i będzie wiadomo jak można jemu pomóc. Można oczywiście wcześniej wystawić aukcję, jeśli uznacie za stosowne. Pisałem już w tym wątku, żeby zdolne ciotki przygotowały opisy do aukcji, a ja chętnie je wystawię.

tylko jak tak sobie myślałam zeby to była taka aukcją, że Cezary szuka kochającego domku.....jejku no niech go ktos pokocha....tak mała mizerota nie może siedzieć na łańcuchu przy budzie w schronisku

Posted

Gallegro tam sa dwa onki sunia i pies, pies nazywa sie Rex i szczeka jak szalony, on jest przy wejsciu zaraz po lewej pod tapczanem opartym o siatkę, niestety nie ma budy.
A sunia jest cudna , grzeczna, i chce do domciuuuuuu!

Posted

Kasiu wydaje mi sie ,że ten galgan to piesio ale ich jest dwóch takich i druga to sunia.Ale może jutro sie sprawdzi więc możemy sie wstrzymać czy to na już???