kasiaprodex Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 a co z piłeczkami tenisowymi załatwiać czy nie? Quote
Olga132 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='kasiaprodex']a co z piłeczkami tenisowymi załatwiać czy nie? Jeśli masz taka możliwość to załatwiać – psiaki się na prawdę cieszą z takich zabawek no i liczy się to że maja urozmaicony pobyt w klatce. Zobacz na ta artystkę. Nie mogła się zdecydować, którą piłką się zająć i latała od jednej do drugiej byle współlokatorki jej nie zabrały. Quote
Olga132 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 jeśli chodzi o kaskę na funduszu to ja też jestem za tym żeby trzymać.... Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Karma u mnie , wreszcie dojechala, DZIEWCZYNY WIELKIE DZIEKI!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: jesli tylko ktos mi sie trafi :evil_lol: ( z samochodem rzecz jasna) to wszystko pojedzie do schronu.Ja na razie slomiana wdówka i na plecy tego nie udźwignę( choć mam tylko 10 km do nich) Kasiu pilki jak najbardziej!szczeniaków masa więc jakies zajecie będą mialy. Dziewczyny dziś będe rozmawiac tel. z kierowniczką rezerwować Monę??? Quote
gallegro Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 enia napisał(a):...Ja na razie slomiana wdówka i na plecy tego nie udźwignę( choć mam tylko 10 km do nich) Enia, taka atrakcyjna dziawczyna jak Ty, złapie "stopa" w kilka minut. Jeszcze gość zawiezie Cię na miejsce i zatarga cały majdan. Sama mówiłaś że męża chwilowo brak.....:evil_lol: Pretekst masz jak znalazł..... P.S. Czy Mona ma szanse na domek? Na wątku chyba nie było info. Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gallegro litości! jedyny stop co tu przemknie to furmanka i ten co ją powozi.......na święta może byśmy dojechali kto wie?:lol: Monie być może coś sie szykuje , ale tymczas potrzebny....... Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Evitko czy moglabyś wystawic nam malutką śliczna sunię w necie? Ola zaraz ją tu wklei bo ja to wiesz....... a Ty masz dobrą rękę dziewczynko....... Quote
Olga132 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 mam takie pytanie - czy Cezary vel Dejek (jak to go lubią niektórzy nazywać) to jest gdzieś na allegro?? Quote
gallegro Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Z tego co wiem, to chyba nie. Za 10 dni będą wyniki badań zeskrobiny i będzie wiadomo jak można jemu pomóc. Można oczywiście wcześniej wystawić aukcję, jeśli uznacie za stosowne. Pisałem już w tym wątku, żeby zdolne ciotki przygotowały opisy do aukcji, a ja chętnie je wystawię. Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Podnoszę, zdolne ciotki czy moglybyście cos napisac? do aukcj jakiś konkretny tekst? Quote
Folen Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Czy ta śliczności mała ma imię? Bo jak nie, to ja mam propozycję ;) Kasia jak się telefon odezwie, to napisz mi jak się sprawa przedstawia ze stronką ;) Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Najświeższe wiadomości ! mala sunia ( ze zdjęcia) ma juz domek! Mona zarezerwowana dla pani od Olgi. Teraz w imieniu kierowniczki jeszcze raz WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW KTÓRYM LOS WĘGROWSKICH PSÓW NIE JEST OBOJĘTNY!!!!! kochani wielkie wielkie dzięki !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: bez Was psiaki nie bylyby tak syte, grzalyby się w upalnym slońcu, i nie mialyby swoich wlasnych kocyków , dywaników i poduszek. Kierowniczka zwlaszcza dziękuje milemu i przesympatycznemu Panu z Siedlec za pomoc , transport i milo spędzony czas.:p ludki kto to moze być ???:evil_lol: Quote
Olga132 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 poszukiwanie domu dla mony jest nadal aktualne, bo ktoś mi obiecał, że jesli ona nie znajdzie domu za 10 dni to może pomóc w poszukiwaniu....ale jeśli do tej pory trafi się coś fajnego:mili i kochajacy ludzie to jak najbardziej moga monę adoptować!! Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No to moze na allegro ją co? czy czekamy te 10 dni? Quote
Olga132 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 enia a zapytałaś kierowniczke o stosunek Mony do psów i kotów?? Quote
Olga132 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 gallegro napisał(a):Z tego co wiem, to chyba nie. Za 10 dni będą wyniki badań zeskrobiny i będzie wiadomo jak można jemu pomóc. Można oczywiście wcześniej wystawić aukcję, jeśli uznacie za stosowne. Pisałem już w tym wątku, żeby zdolne ciotki przygotowały opisy do aukcji, a ja chętnie je wystawię. tylko jak tak sobie myślałam zeby to była taka aukcją, że Cezary szuka kochającego domku.....jejku no niech go ktos pokocha....tak mała mizerota nie może siedzieć na łańcuchu przy budzie w schronisku Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Mona do psów ok. kierowniczka mówila ze nie ma problemów, test na kota zrobi i będzie wiadomo. Quote
gallegro Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jutro jestem wstępnie umówiony z Panią na wyjazd do Węgrowa w sprawie ONka. Przed wyjazdem sprawdzę warunki itp. Trzymajcie kciuki :razz:. Quote
Folen Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 3mamy mocnizno, żeby się ONkowi udało, bo jest piękny.. Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gallegro tam sa dwa onki sunia i pies, pies nazywa sie Rex i szczeka jak szalony, on jest przy wejsciu zaraz po lewej pod tapczanem opartym o siatkę, niestety nie ma budy. A sunia jest cudna , grzeczna, i chce do domciuuuuuu! Quote
kasiaprodex Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='gallegro']Czarny a'la ratlerek z mamą (chyba sunia?) to to małe to w jakim wieku i czy sunia czy piesio? Potrzebna szybka wiadomość Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Kasiu wydaje mi sie ,że ten galgan to piesio ale ich jest dwóch takich i druga to sunia.Ale może jutro sie sprawdzi więc możemy sie wstrzymać czy to na już??? Quote
kasiaprodex Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 czy to szczeniaki tej suni? Jakiej wielkości ona jest ( tak do kobiecej łydki) Quote
Recommended Posts