mycha101 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Co się stało???? Kochany Norton [*] tworzyli z Abrą i Sułtanem fajne trio. Smutno mi:-( Quote
Zmysł Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Przynajmniej dokończył żywota w godnych warunkach. Quote
mycha101 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Miał szczęście, że dokończył żywota u Emir i nikt mu już krzywdy nie robił. Quote
Osiolek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Spoznione podziekowania za zyczenia!!!!!! Tu do nas za wielka woda wszystko dociera z opoznieniem ;-) Jeszcze raz bardzo dziekuje!!!!!!! A ciuciu bylo, a i owszem ;-), pyszne, mozecie mi wierzyc, rodem Wawel, Emir o to zadbala ;-) Wirtualnie Was czestuje :-) Quote
Zmysł Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Mycha, a czy możesz mi podać jeszcze raz na pw kontakt do siebie? Quote
Olga132 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pozdrawiamy ze Szwecji, na szczescie juz nieco slonecznej ;-) Ja (Ania) dziekuje, za zyczenia ! Razem stawiamy piwo :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: A piwo tanie nie jest wiec mamy gest ;) Specjalne duuuuze piwko dla Evity:loveu: :loveu::loveu: OLGA i ANIA Quote
Zmysł Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Przeglądałem sobie Dobre Wieści na stronie Emir (bo to mi dobrze robi na wieczór i na noc) i mam takie krótkie pytanie do zorientowanych - czy są jakieś wieści od pieska imieniem Wezyr? Bo jakoś mi tego brakuje. Quote
Mośka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 OOOoo, witamy szwedzkie Cioteczki :loveu: Dzieki za piffko Quote
mycha101 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fundacja się zapełnia w zastraszającym tempie. Weekend pełen interwencji, nowe szczeniorki, okropne:shake: Trzeba fotki porobić, myślałam, że w ten weekend mi się uda, ale jednak nie. Oczywiście najlepiej jakby fotki porobił mistrzunio, czyli AniaW i tyle Quote
Mośka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Faktycznie dużo sie dzieje w aktualnościach EMIRA. Ale widze,ze Halszka szybciusio do domku poszla :-) :multi: Mycha nie maczalas w tym palcow?? Podobne to do Twojego stylu dzialania- jeszcze sie pies nie rozpozna w nowym terenie, a juz idzie do domku. :evil_lol: Mycha, a Ty bylas teraz w Fundacji? :cool3: Zdaj nam jakąś relację :roll: Quote
mycha101 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Byłam w Fundacji w drodze powrotnej z urlopu, odbierałam Nutkę. To była chwila, właściwie to więcej z Emirem rozmawiam przez telefon. Jak wiesz sprawa Łatka, w którą Emir się zaangażowała na moją prośbę, za daleko zaszła, myślę że to bardzo źle wpłynęło na Emir, groźby, obelgi od jakiś złych ludzi. Kolejna sprawa to psiaki z interwencji, których kilka ostatnio przybyło. Halszka zamieszkała na Mazurach i ja nic wspólnego z tym nie miałam. Wczoraj do adopcji pojechał jeden z brańskich szczeniaków, ale wróciła Oponka. Już jest w Fundacji i rozrabia. Pomyślałam sobie, że może jak dziewczyny wrócą to się spotkamy w Fundacji, popracujemy przy psiakach, obfocimy, pogadamy, pośmiejemy się. Teraz jest dobry czas, wakacje, czasami nawet jest ciepło. Pozostawiam do rozważenia. Emirowa bardzo zmęczona:shake: Quote
Zmysł Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 mycha101 napisał(a):Byłam w Fundacji w drodze powrotnej z urlopu, odbierałam Nutkę. To była chwila, właściwie to więcej z Emirem rozmawiam przez telefon. Jak wiesz sprawa Łatka, w którą Emir się zaangażowała na moją prośbę, za daleko zaszła, myślę że to bardzo źle wpłynęło na Emir, groźby, obelgi od jakiś złych ludzi. Kolejna sprawa to psiaki z interwencji, których kilka ostatnio przybyło. Halszka zamieszkała na Mazurach i ja nic wspólnego z tym nie miałam. Wczoraj do adopcji pojechał jeden z brańskich szczeniaków, ale wróciła Oponka. Już jest w Fundacji i rozrabia. Pomyślałam sobie, że może jak dziewczyny wrócą to się spotkamy w Fundacji, popracujemy przy psiakach, obfocimy, pogadamy, pośmiejemy się. Teraz jest dobry czas, wakacje, czasami nawet jest ciepło. Pozostawiam do rozważenia. Emirowa bardzo zmęczona:shake: Mycha, Ty masz widzę obecnie najlepszy kontakt z Emir. Jakbyś się mogła przy okazji dowiedzieć o koszty Skrzatów Leśnych - obiecałem pokryć, a nie mam żadnych informacji. Quote
Zmysł Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fajny ten nowy psiak w Emir. W ogóle dużo się dzieje. Staram się o adopcje, ale wszyscy powyjeżdżali lub wyjeżdzają zaraz. :shake: Quote
Zmysł Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Zmysł napisał(a):Mycha, Ty masz widzę obecnie najlepszy kontakt z Emir. Jakbyś się mogła przy okazji dowiedzieć o koszty Skrzatów Leśnych - obiecałem pokryć, a nie mam żadnych informacji. Dzięki za informacje. Czy w najbliższym czasie wybierasz się do Emir? Quote
Mośka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Niech no tylko cioteczki ze Szwecji wroca ;) Trzeba pomyslec o jakiejs akcji promujacej EMIR. Może jakieś spotkanko... Pomyślimy :cool3: Quote
mycha101 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Mośka']Niech no tylko cioteczki ze Szwecji wroca ;) Trzeba pomyslec o jakiejs akcji promujacej EMIR. Może jakieś spotkanko... Pomyślimy :cool3: Jestem za spotkankiem. Quote
Zmysł Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ja też jestem za spotkankiem(jeśli się załapię) Quote
Ania W Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Melduję sie na polskiej ziemi!!! Pilot krążył nad tą W-wą i krążył aż mi się niedobrze zrobiło...Chyba nie wiedział gdzie skręcić :-) Na dodatek boli mnie głowa ale wzięłam tabletkę i ... zalogowałam sie na dogo ;-) Na razie wiec tylko krótki meldunek. Olga pewnie wkrótce też dołączy :-) Jak najbardziej jestem za spotkaniem ale jeszcze nie wiem co mnie czeka w ten weekend . Quote
Olga132 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Właśnie mnie kolega poinformował, że najtrudniejsza częścią lotu jest ustawienie się do lądowania na właściwym torze…a jak pilot jest wstydliwy i nie wie jak się ustawić a wstydzi się przyznać, że nie wie to długo można krążyć Widać nasz już po 15 min wyzbył się oporów i poradził się jakiejś miłej stewardesy:evil_lol: Quote
mycha101 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Wreszcie jesteście, pusto bez Was strasznie. Witojcie:evil_lol: Quote
Mośka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 No nareszcie jesteście :p Polatałyście, pokrążyłyście, normę za pol roku wylatalyscie :evil_lol: No damy Wam jeszcze chwile na odsapniecie, a potem.. ;) Quote
malagos Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Pamiętajcie, ze proponuję spotkanie u nas na wsi, Krasnosielc, niedziela 12 sierpnia, grill, piwo i naleweczki domowe :cool3: Quote
Recommended Posts