Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoznione podziekowania za zyczenia!!!!!!

Tu do nas za wielka woda wszystko dociera z opoznieniem ;-)

Jeszcze raz bardzo dziekuje!!!!!!!
A ciuciu bylo, a i owszem ;-), pyszne, mozecie mi wierzyc, rodem Wawel, Emir o to zadbala ;-)
Wirtualnie Was czestuje :-)

Posted

Pozdrawiamy ze Szwecji, na szczescie juz nieco slonecznej ;-)

Ja (Ania) dziekuje, za zyczenia !
Razem stawiamy piwo :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

A piwo tanie nie jest wiec mamy gest ;)
Specjalne duuuuze piwko dla Evity:loveu: :loveu::loveu:

OLGA i ANIA

Posted

Przeglądałem sobie Dobre Wieści na stronie Emir (bo to mi dobrze robi na wieczór i na noc) i mam takie krótkie pytanie do zorientowanych - czy są jakieś wieści od pieska imieniem Wezyr? Bo jakoś mi tego brakuje.

Posted

Fundacja się zapełnia w zastraszającym tempie. Weekend pełen interwencji, nowe szczeniorki, okropne:shake:
Trzeba fotki porobić, myślałam, że w ten weekend mi się uda, ale jednak nie. Oczywiście najlepiej jakby fotki porobił mistrzunio, czyli AniaW
i tyle

Posted

Faktycznie dużo sie dzieje w aktualnościach EMIRA. Ale widze,ze Halszka szybciusio do domku poszla :-) :multi:
Mycha nie maczalas w tym palcow?? Podobne to do Twojego stylu dzialania- jeszcze sie pies nie rozpozna w nowym terenie,
a juz idzie do domku. :evil_lol:

Mycha, a Ty bylas teraz w Fundacji? :cool3: Zdaj nam jakąś relację :roll:

Posted

Byłam w Fundacji w drodze powrotnej z urlopu, odbierałam Nutkę. To była chwila, właściwie to więcej z Emirem rozmawiam przez telefon.
Jak wiesz sprawa Łatka, w którą Emir się zaangażowała na moją prośbę, za daleko zaszła, myślę że to bardzo źle wpłynęło na Emir, groźby, obelgi od jakiś złych ludzi.
Kolejna sprawa to psiaki z interwencji, których kilka ostatnio przybyło.
Halszka zamieszkała na Mazurach i ja nic wspólnego z tym nie miałam.
Wczoraj do adopcji pojechał jeden z brańskich szczeniaków, ale wróciła Oponka. Już jest w Fundacji i rozrabia.
Pomyślałam sobie, że może jak dziewczyny wrócą to się spotkamy w Fundacji, popracujemy przy psiakach, obfocimy, pogadamy, pośmiejemy się. Teraz jest dobry czas, wakacje, czasami nawet jest ciepło.
Pozostawiam do rozważenia.
Emirowa bardzo zmęczona:shake:

Posted

mycha101 napisał(a):
Byłam w Fundacji w drodze powrotnej z urlopu, odbierałam Nutkę. To była chwila, właściwie to więcej z Emirem rozmawiam przez telefon.
Jak wiesz sprawa Łatka, w którą Emir się zaangażowała na moją prośbę, za daleko zaszła, myślę że to bardzo źle wpłynęło na Emir, groźby, obelgi od jakiś złych ludzi.
Kolejna sprawa to psiaki z interwencji, których kilka ostatnio przybyło.
Halszka zamieszkała na Mazurach i ja nic wspólnego z tym nie miałam.
Wczoraj do adopcji pojechał jeden z brańskich szczeniaków, ale wróciła Oponka. Już jest w Fundacji i rozrabia.
Pomyślałam sobie, że może jak dziewczyny wrócą to się spotkamy w Fundacji, popracujemy przy psiakach, obfocimy, pogadamy, pośmiejemy się. Teraz jest dobry czas, wakacje, czasami nawet jest ciepło.
Pozostawiam do rozważenia.
Emirowa bardzo zmęczona:shake:

Mycha, Ty masz widzę obecnie najlepszy kontakt z Emir. Jakbyś się mogła przy okazji dowiedzieć o koszty Skrzatów Leśnych - obiecałem pokryć, a nie mam żadnych informacji.

Posted

Zmysł napisał(a):
Mycha, Ty masz widzę obecnie najlepszy kontakt z Emir. Jakbyś się mogła przy okazji dowiedzieć o koszty Skrzatów Leśnych - obiecałem pokryć, a nie mam żadnych informacji.

Dzięki za informacje. Czy w najbliższym czasie wybierasz się do Emir?

Posted

[quote name='Mośka']Niech no tylko cioteczki ze Szwecji wroca ;) Trzeba pomyslec o jakiejs akcji promujacej EMIR. Może jakieś spotkanko... Pomyślimy :cool3:

Jestem za spotkankiem.

Posted

Melduję sie na polskiej ziemi!!! Pilot krążył nad tą W-wą i krążył aż mi się niedobrze zrobiło...Chyba nie wiedział gdzie skręcić :-)
Na dodatek boli mnie głowa ale wzięłam tabletkę i ... zalogowałam sie na dogo ;-) Na razie wiec tylko krótki meldunek.
Olga pewnie wkrótce też dołączy :-)
Jak najbardziej jestem za spotkaniem ale jeszcze nie wiem co mnie czeka w ten weekend
.

Posted

Właśnie mnie kolega poinformował, że najtrudniejsza częścią lotu jest ustawienie się do lądowania na właściwym torze…a jak pilot jest wstydliwy i nie wie jak się ustawić a wstydzi się przyznać, że nie wie to długo można krążyć
Widać nasz już po 15 min wyzbył się oporów i poradził się jakiejś miłej stewardesy:evil_lol:

Posted

No nareszcie jesteście :p Polatałyście, pokrążyłyście, normę za pol roku wylatalyscie :evil_lol: No damy Wam jeszcze chwile na odsapniecie, a potem.. ;)