Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał Kazulenka18
Mam pytanie czy wszysycy faceci to palanci, jak powiedziałam mojemu że chce mieć pieska jak się wściekł że nie będe miała dla niego czasu tylko będe spała z psem chodziła itd a on zostanie odrzucony w kąt o litości najpierw mi pomóżcie przekonać mojego zazdrośnika że tak nie będzie , najlepiej jak najszybciej bo mam już swojego wybranego szczeniaczka Pozdrawiam

Czyli powyższy Twój wpis już nieaktualny?

Posted

kazulenka18 napisał(a):
Tak już się zgodził. Więc dla mnie jest droga otwarta

Hmmm....1 lipca pojawia się wpis kazulenki18, że mąż się nie zgadza....a 5 lipca:
kazulenka18 napisał(a):

Witam,
pisałam niedawno że chce wziąść pieska ze schroniska a dziś jak wróciłam z pracy cóż zastałam pod moimi drzwiami koszyk z 7 szczeniakami w różnym wieku. Proszę pomóżcie mi gdzie można wystawić info o chęci oddania pieska zostały mi jeszcze 3 bo jedną sunie wziełam ja a 3 poszły do rodziny ale jeszcze 3 małe śliczne szczeniaczki zostały. Proszę o porade bo nie chce żeby trafiły do schroniska

Czyli mąż najpierw się nie zgadzał na żadnego psa, a po kilku dniach polubił hurt? Czy mogłabyś, kazulenko18, coś więcej na ten temat?

Posted

Kazulenka- na stronie EMIR masz telefony. Zadzwon i porozmawiaj z Pania prezes - Krystyna Sroczynska.
POwiedz jakie sa Twoje oczekiwania, powiedz, ze maz marudzil, ale teraz chyba sie przekonal. Pani Krystyna sama decyduje czy pies moze isc do danego domku czy nie.
I wcale nie jest to tak, ze to tylko kwestia wyboru psa. Pani Krystyna musi
ocenic odpowiedzialność domu. Mam nadzieję, że to rozumiesz ;)
A dopiero potem probuje dobrac odpowiedniego psa dla zainteresowanych.
To nie takie proste powierzyć obcej osobie życie uratowanego psa.:roll:

Posted

Mośka napisał(a):
Kazulenka- na stronie EMIR masz telefony. Zadzwon i porozmawiaj z Pania prezes - Krystyna Sroczynska.
POwiedz jakie sa Twoje oczekiwania, powiedz, ze maz marudzil, ale teraz chyba sie przekonal. Pani Krystyna sama decyduje czy pies moze isc do danego domku czy nie.
I wcale nie jest to tak, ze to tylko kwestia wyboru psa. Pani Krystyna musi
ocenic odpowiedzialność domu. Mam nadzieję, że to rozumiesz ;)
A dopiero potem probuje dobrac odpowiedniego psa dla zainteresowanych.
To nie takie proste powierzyć obcej osobie życie uratowanego psa.:roll:

Mądrze powiedziane Mośka;)

Posted

Na adopcje muszą wspólnie zgodzić się wszyscy zamieszkujący razem ( dotyczy to także małżeństw)przy wizycie dot. adopcji obecność obojga jest obowiązkowa i ich wspólna decyzja - w przeciwnym wypadku pies pozostaje w fundacji i o żadnej adopcji nie ma mowy; zmiany zdania z dnia na dzień budzi poważne wątpliwości co do odpowiedzialniości danej osoby; pozdrawiam wszystkich urlopowiczów
EMIR

Posted

Ostatnio narodzila nam się tradycja wirtualnych poczęstunków :eviltong:
Dziś kolej na Hanie (Osiołek) i Anie -nasze podpory :p

Dziewczyny- to dla Was:Rose: :Rose: :Rose: :calus: Spełnienia marzeń!!!!:loveu:

Jest szansa na szwedzkiego cuksa :cool3:

Posted

Mośka napisał(a):
Ostatnio narodzila nam się tradycja wirtualnych poczęstunków :eviltong:
Dziś kolej na Hanie (Osiołek) i Anie -nasze podpory :p

Dziewczyny- to dla Was:Rose: :Rose: :Rose: :calus: Spełnienia marzeń!!!!:loveu:

Jest szansa na szwedzkiego cuksa :cool3:

Brawo. Wyprzedziłaś mnie z życzeniami. Przyłączam się:Rose: :Rose: .
Mam nadzieję, że Cioteczki postawią trochę więcej, niż śliwki w czekoladzie - w końcu Szwecja:multi:

Posted

Mój mąż sam z siebie by się nigdy pewnie nie zdecydował bo by się bał, co do maluchów nam podrzuconych nikt chyba by nie zostawił ich bez opieki musiał się zgodzić na tymczasową opiekę. maluchy znalazły kochające domki my wzieliśmy sunie którą nam notabene teściowie podkradli bo była słodka, tak więc teraz mąż jest pewnien że da rade że nie skrzywdzi psa z żaden sposób że umie się psem zaopiekować itd. I dlatego szukamy psiaka dla nas na stałe który już przez swoją słodycz nie wyemigruje od nas ;)

Posted

Folen napisał(a):
Ja tak samo zrobiłam, przepraszam, że nie odpisalam Zmysł, ale walczyłam 5 godzin z kompem, żeby go wogóle uruchomić :mad: :mad:

A wygrywa jeden podmiot, czy dwa?

Posted

Hania, Ania to dla Was spóźnione imieninowe kwiatki, żeby w życiu Wam się wspaniale działo.

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Cały czas jestem, no z malutką przerwą.
Nie wiedziałam, że czekasz na odpowiedź, zrobiłam o co prosiłeś z przyjemnością:lol:
Mam ostatnio jakoś strasznie dużo na głowie.

Posted

mycha101 napisał(a):
Cały czas jestem, no z malutką przerwą.
Nie wiedziałam, że czekasz na odpowiedź, zrobiłam o co prosiłeś z przyjemnością:lol:
Mam ostatnio jakoś strasznie dużo na głowie.

Dziękuję Ci bardzo:loveu:

Posted

Zmyłs nie mam pojęcia jak to jest z wygraną, czy wygrywa jedna psina czy dwie czy jak to jest..
Dziękuję za głosy na Lulu, niestety życia zostało jej bardzo mało..wiadomości na jej wątku..

Posted

Folen napisał(a):
Zmyłs nie mam pojęcia jak to jest z wygraną, czy wygrywa jedna psina czy dwie czy jak to jest..
Dziękuję za głosy na Lulu, niestety życia zostało jej bardzo mało..wiadomości na jej wątku..

To może być ważne. Bo jak wygrywa jeden, to, z tego co widziałem małe szanse. I wtedy może by trzeba by się spiąć. Ale do tego potrzebowałbym więcej informacji.

Posted

Wygrywa tylko jeden psiak..
Za jakiś czas będzie następna taka akcja..
Jeszcze raz dziękuję za głosy na Lulu.. i przepraszam, że na naszym wątku Węgrowskim :oops: