kazulenka18 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tak już się zgodził. Więc dla mnie jest droga otwarta Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Napisał Kazulenka18 Mam pytanie czy wszysycy faceci to palanci, jak powiedziałam mojemu że chce mieć pieska jak się wściekł że nie będe miała dla niego czasu tylko będe spała z psem chodziła itd a on zostanie odrzucony w kąt o litości najpierw mi pomóżcie przekonać mojego zazdrośnika że tak nie będzie , najlepiej jak najszybciej bo mam już swojego wybranego szczeniaczka Pozdrawiam Czyli powyższy Twój wpis już nieaktualny? Quote
czarok Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 kazulenka18 napisał(a):Tak już się zgodził. Więc dla mnie jest droga otwarta Hmmm....1 lipca pojawia się wpis kazulenki18, że mąż się nie zgadza....a 5 lipca: kazulenka18 napisał(a): Witam, pisałam niedawno że chce wziąść pieska ze schroniska a dziś jak wróciłam z pracy cóż zastałam pod moimi drzwiami koszyk z 7 szczeniakami w różnym wieku. Proszę pomóżcie mi gdzie można wystawić info o chęci oddania pieska zostały mi jeszcze 3 bo jedną sunie wziełam ja a 3 poszły do rodziny ale jeszcze 3 małe śliczne szczeniaczki zostały. Proszę o porade bo nie chce żeby trafiły do schroniska Czyli mąż najpierw się nie zgadzał na żadnego psa, a po kilku dniach polubił hurt? Czy mogłabyś, kazulenko18, coś więcej na ten temat? Quote
Mośka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Kazulenka- na stronie EMIR masz telefony. Zadzwon i porozmawiaj z Pania prezes - Krystyna Sroczynska. POwiedz jakie sa Twoje oczekiwania, powiedz, ze maz marudzil, ale teraz chyba sie przekonal. Pani Krystyna sama decyduje czy pies moze isc do danego domku czy nie. I wcale nie jest to tak, ze to tylko kwestia wyboru psa. Pani Krystyna musi ocenic odpowiedzialność domu. Mam nadzieję, że to rozumiesz ;) A dopiero potem probuje dobrac odpowiedniego psa dla zainteresowanych. To nie takie proste powierzyć obcej osobie życie uratowanego psa.:roll: Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Mośka napisał(a):Kazulenka- na stronie EMIR masz telefony. Zadzwon i porozmawiaj z Pania prezes - Krystyna Sroczynska. POwiedz jakie sa Twoje oczekiwania, powiedz, ze maz marudzil, ale teraz chyba sie przekonal. Pani Krystyna sama decyduje czy pies moze isc do danego domku czy nie. I wcale nie jest to tak, ze to tylko kwestia wyboru psa. Pani Krystyna musi ocenic odpowiedzialność domu. Mam nadzieję, że to rozumiesz ;) A dopiero potem probuje dobrac odpowiedniego psa dla zainteresowanych. To nie takie proste powierzyć obcej osobie życie uratowanego psa.:roll: Mądrze powiedziane Mośka;) Quote
emir Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Na adopcje muszą wspólnie zgodzić się wszyscy zamieszkujący razem ( dotyczy to także małżeństw)przy wizycie dot. adopcji obecność obojga jest obowiązkowa i ich wspólna decyzja - w przeciwnym wypadku pies pozostaje w fundacji i o żadnej adopcji nie ma mowy; zmiany zdania z dnia na dzień budzi poważne wątpliwości co do odpowiedzialniości danej osoby; pozdrawiam wszystkich urlopowiczów EMIR Quote
Mośka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ostatnio narodzila nam się tradycja wirtualnych poczęstunków :eviltong: Dziś kolej na Hanie (Osiołek) i Anie -nasze podpory :p Dziewczyny- to dla Was:Rose: :Rose: :Rose: :calus: Spełnienia marzeń!!!!:loveu: Jest szansa na szwedzkiego cuksa :cool3: Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Mośka napisał(a):Ostatnio narodzila nam się tradycja wirtualnych poczęstunków :eviltong: Dziś kolej na Hanie (Osiołek) i Anie -nasze podpory :p Dziewczyny- to dla Was:Rose: :Rose: :Rose: :calus: Spełnienia marzeń!!!!:loveu: Jest szansa na szwedzkiego cuksa :cool3: Brawo. Wyprzedziłaś mnie z życzeniami. Przyłączam się:Rose: :Rose: . Mam nadzieję, że Cioteczki postawią trochę więcej, niż śliwki w czekoladzie - w końcu Szwecja:multi: Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Zajrzyjcie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59642&page=1 Quote
Folen Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A czy ja mogę prosić o Wasze głosy? Trzeba się rejestrować.. http://4lapy.forumowisko.net/viewtopic.php?t=149 A tu wątek Lulu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75922&page=1 Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Folen napisał(a):A czy ja mogę prosić o Wasze głosy? Trzeba się rejestrować.. http://4lapy.forumowisko.net/viewtopic.php?t=149 A tu wątek Lulu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75922&page=1 A w skrócie możesz opisać? Tam widziałem Emir zgłoszony? Quote
evita. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Węgrowskie dziewczynki w necie ;) : Ida- forum.gazeta.pl Ida- psy.pl Ida- kupiepsa.pl Ida- 4lapy.pl Ida- kupsprzedaj.pl Ida- eoferty.com.pl Ida- kupiszpsa.pl Ida- ale.gratka.pl Ida- animalia.pl Ida- bono-polska.pl Ida- dwukropek.pl Ida- gumtree.pl Ida- pineska.pl Ida- adopcje.org Ludka- forum.gazeta.pl Ludka- psy.pl Ludka- kupiepsa.pl Ludka- 4lapy.pl Ludka- kupsprzedaj.pl Ludka- eoferty.com.pl Ludka- kupiszpsa.pl Ludka- ale.gratka.pl Ludka- animalia.pl Ludka- bono-polska.pl Ludka- dwukropek.pl Ludka- gumtree.pl Ludka- pineska.pl Ludka- adopcje.org Tekla- forum.gazeta.pl Tekla- psy.pl Tekla- kupiepsa.pl Tekla- 4lapy.pl Tekla- kupsprzedaj.pl Tekla- eoferty.com.pl Tekla- kupiszpsa.pl Tekla- ale.gratka.pl Tekla- animalia.pl Tekla- bono-polska.pl Tekla- dwukropek.pl Tekla- gumtree.pl Tekla- pineska.pl Tekla- adopcje.org Reszka- forum.gazeta.pl Reszka- psy.pl Reszka- kupiepsa.pl Reszka- 4lapy.pl Reszka- kupsprzedaj.pl Reszka- eoferty.com.pl Reszka- kupiszpsa.pl Reszka- ale.gratka.pl Reszka- animalia.pl Reszka- bono-polska.pl Reszka- dwukropek.pl Reszka- gumtree.pl Reszka- pineska.pl Reszka- adopcje.org P.S. Folen- głos na Lulu już oddany ;), a drugi na Emir ;) Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evita. napisał(a):Węgrowskie dziewczynki w necie ;) : Ida- forum.gazeta.pl Ida- psy.pl Ida- kupiepsa.pl Ida- 4lapy.pl Ida- kupsprzedaj.pl Ida- eoferty.com.pl Ida- kupiszpsa.pl Ida- ale.gratka.pl Ida- animalia.pl Ida- bono-polska.pl Ida- dwukropek.pl Ida- gumtree.pl Ida- pineska.pl Ida- adopcje.org Ludka- forum.gazeta.pl Ludka- psy.pl Ludka- kupiepsa.pl Ludka- 4lapy.pl Ludka- kupsprzedaj.pl Ludka- eoferty.com.pl Ludka- kupiszpsa.pl Ludka- ale.gratka.pl Ludka- animalia.pl Ludka- bono-polska.pl Ludka- dwukropek.pl Ludka- gumtree.pl Ludka- pineska.pl Ludka- adopcje.org Tekla- forum.gazeta.pl Tekla- psy.pl Tekla- kupiepsa.pl Tekla- 4lapy.pl Tekla- kupsprzedaj.pl Tekla- eoferty.com.pl Tekla- kupiszpsa.pl Tekla- ale.gratka.pl Tekla- animalia.pl Tekla- bono-polska.pl Tekla- dwukropek.pl Tekla- gumtree.pl Tekla- pineska.pl Tekla- adopcje.org Reszka- forum.gazeta.pl Reszka- psy.pl Reszka- kupiepsa.pl Reszka- 4lapy.pl Reszka- kupsprzedaj.pl Reszka- eoferty.com.pl Reszka- kupiszpsa.pl Reszka- ale.gratka.pl Reszka- animalia.pl Reszka- bono-polska.pl Reszka- dwukropek.pl Reszka- gumtree.pl Reszka- pineska.pl Reszka- adopcje.org P.S. Folen- głos na Lulu już oddany ;), a drugi na Emir ;) Ja zrobiłem przed chwilą tak samo Quote
kazulenka18 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Mój mąż sam z siebie by się nigdy pewnie nie zdecydował bo by się bał, co do maluchów nam podrzuconych nikt chyba by nie zostawił ich bez opieki musiał się zgodzić na tymczasową opiekę. maluchy znalazły kochające domki my wzieliśmy sunie którą nam notabene teściowie podkradli bo była słodka, tak więc teraz mąż jest pewnien że da rade że nie skrzywdzi psa z żaden sposób że umie się psem zaopiekować itd. I dlatego szukamy psiaka dla nas na stałe który już przez swoją słodycz nie wyemigruje od nas ;) Quote
Folen Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja tak samo zrobiłam, przepraszam, że nie odpisalam Zmysł, ale walczyłam 5 godzin z kompem, żeby go wogóle uruchomić :mad: :mad: Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Folen napisał(a):Ja tak samo zrobiłam, przepraszam, że nie odpisalam Zmysł, ale walczyłam 5 godzin z kompem, żeby go wogóle uruchomić :mad: :mad: A wygrywa jeden podmiot, czy dwa? Quote
mycha101 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hania, Ania to dla Was spóźnione imieninowe kwiatki, żeby w życiu Wam się wspaniale działo. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Mycha, fajnie, że jesteś, bo się o Ciebie bałem. Nie odpowiadasz na pw... Quote
Mośka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Steskniłeś się po prostu :eviltong: Folen- głos na Lulu oddany ( i na Emir ;) ) A przy okazji natknelam sie na link dla "codziennych klikaczy": http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 za 1 klikniecie dziennie sponsor daje 6 misek jedzenia bezdomnym psiakom. Quote
mycha101 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cały czas jestem, no z malutką przerwą. Nie wiedziałam, że czekasz na odpowiedź, zrobiłam o co prosiłeś z przyjemnością:lol: Mam ostatnio jakoś strasznie dużo na głowie. Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 mycha101 napisał(a):Cały czas jestem, no z malutką przerwą. Nie wiedziałam, że czekasz na odpowiedź, zrobiłam o co prosiłeś z przyjemnością:lol: Mam ostatnio jakoś strasznie dużo na głowie. Dziękuję Ci bardzo:loveu: Quote
Folen Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zmyłs nie mam pojęcia jak to jest z wygraną, czy wygrywa jedna psina czy dwie czy jak to jest.. Dziękuję za głosy na Lulu, niestety życia zostało jej bardzo mało..wiadomości na jej wątku.. Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Folen napisał(a):Zmyłs nie mam pojęcia jak to jest z wygraną, czy wygrywa jedna psina czy dwie czy jak to jest.. Dziękuję za głosy na Lulu, niestety życia zostało jej bardzo mało..wiadomości na jej wątku.. To może być ważne. Bo jak wygrywa jeden, to, z tego co widziałem małe szanse. I wtedy może by trzeba by się spiąć. Ale do tego potrzebowałbym więcej informacji. Quote
Folen Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Wygrywa tylko jeden psiak.. Za jakiś czas będzie następna taka akcja.. Jeszcze raz dziękuję za głosy na Lulu.. i przepraszam, że na naszym wątku Węgrowskim :oops: Quote
Zmysł Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Zmysł napisał(a):Zajrzyjcie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59642&page=1 Ponawiam prośbę o zajrzenie na ten wątek. I ewentualne komentarze. Quote
Recommended Posts