Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mośka napisał(a):
Oooo, jak tu kocio sie zrobilo ;)

I co Zmysl? Bodzio u Ciebie zostaje :cool3: ?

moska!!! ty jeszcze chyba kota nie masz???
JAKO JEDYNA !!!
trzeba cos zaradzić na taki stan rzeczy

Posted

juz bym dawno miala (setki okazji było),ale moj pies pozeraczem kotow jest i w tej materii nic nie poradze. Na szczescie "koci amok" to tylko szalencze gonitwy wzdluz ogrodzenia, ale ryzykowac nie moge. :roll:

Posted

Nie wiem czy wiecie, ale Wiwat wrócił do fundacji. Ludzie to debile!!!
Pewnie nie poznaliście dziewczynki, którą zawiozłam do fundacji, no cóż był to kolejna piękność ze schronu w Pawłowie. Mają wzięcie te dziewczynki, pod warunkiem, że trafią do fundacji. Nutka - Szeherezada była w fundacji tylko 5 dni, już pojechała do nowego domku. Właściwie to ja ją zabrałam i malutka w Ciechanowie zamieszkała.
Jeśli chodzi o koty to chwalę się moim potfforem, zdjęcie nie oddaje jego piękna:evil_lol:, mam lepsze fotki, ale w domku. Na obecną chwilkę jedno.

A tak poza tym to witam po urlopie, było i się skończyło, a było tak wspaniale.:cool1:

A to ta ślicznotka:p

Posted

Hi hi -to Ty Mycha tam zawozisz sunie, miejsca dobrze nie zagrzeją i juz je wieziesz z powrotem do nowych domow :evil_lol: Samowystarczalna raczej jestes :lol: , a EMIR pomaga po prostu "dobrą ręką" ;)

Posted

paros napisał(a):
Zmysł, kot i pies to normalka :lol:
np. Księżniczka z Ligoty w domku tymczasowym

Ja wiem, u mnie też tak jest, ale zawsze miło widzieć takie zdjęcia.

Posted

Ale tu cicho się zrobiło. Ania z Olga na wizytach poadopcyjnych w Szwecji ;) , Enia nic sie nie odzywa, Mycha od czasu do czasu, Marie to juz wogole o nas zapomniala :shake:

Jak dziewczyny wroca ( za tydzien) trzeba pomyslec o plakatowaniu - domki potrzebne na już :roll:

Posted

Mośka napisał(a):
Ale tu cicho się zrobiło. Ania z Olga na wizytach poadopcyjnych w Szwecji ;) , Enia nic sie nie odzywa, Mycha od czasu do czasu, Marie to juz wogole o nas zapomniala :shake:

Jak dziewczyny wroca ( za tydzien) trzeba pomyslec o plakatowaniu - domki potrzebne na już :roll:

To tylko chwilowa cisza :lol:

Ja za ogłoszenia wezmę się dopiero po niedzieli :roll: albo już po niedzieli ;)

Posted

Mośka napisał(a):

Ja jestem, co prawda raczkujący, ale zawsze;)

Posted

Hej od dłuższego czasu zastanawiam się nad adopcją pieska. Dlatego mam kilka pytań po pierwsze czy na stronie fudacji są fotki wszytskich psiaków do adopcji. a po drugie może ktoś z Was wie jakimi psiakami są z natury Elza i Volt czy są spokojne czy łobozują i czy dużo będą wymagały czasu zanim się zaprzyjaźnią ze mną i moim mężem. Pozdrawiam

Posted

kazulenka18 napisał(a):
Hej od dłuższego czasu zastanawiam się nad adopcją pieska. Dlatego mam kilka pytań po pierwsze czy na stronie fudacji są fotki wszytskich psiaków do adopcji. a po drugie może ktoś z Was wie jakimi psiakami są z natury Elza i Volt czy są spokojne czy łobozują i czy dużo będą wymagały czasu zanim się zaprzyjaźnią ze mną i moim mężem. Pozdrawiam

A czy mąż już się zgodził na pieska?