Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, wczoraj nie mialam wogole dostepu do netu, nie bylo u nas pradu- jakiejs fazy nie znam sie na tym, Dziekuje wszystkim za pomoc, wizyta u weta na szczepienia przelozona na poniedzialek lub wtorek- bo wet stwierdzil ze dzis to jednak za wczesnie, sunia jest przesmieszna, i karna, wie co znaczy - nie wolno, chociaz niestety dalej goni za kotami, cala noc przesypia na poslaniu u nas pod drzwiami, wydaje mi sie ze nawet na siku nie oddala sie sama, aha nawet dobrze chodzi na smyczy:),
Ewita z Enia zrobily super aukcje na allegro , to link:
http://www.allegro.pl/item224719975__sara_mloda_puchata_sunia_porzucona_na_lakach_.html

Emir na razie sie nie martw, dopoki sytaucja jest u nas pod kontrola, to sunia bedzie tutaj, chyba ze jakis domek wczesniej sie znajdzie.

Trzymajcie sie

Posted

Ania W napisał(a):
Super!
Folen a wrzuciłabyś na owczarki jeszcze Barę - ona też ładna sunieczka w typie oneczka ;-) Służę zdjęciami !

Prześlij mi Aniu foty Bery i jakiś krótki tekst, to wieczorem ją wrzucę na ONki.. i na adverts.. stamtąd miałam już 2 zapytania o Rodo, osoby zainteresowane odsyłam do Emir..

Posted

A ja mam pytanie ;)
Grisza miał moje allegro, które skończyło się, czy zrobić nowe czy ktoś zrobił?
Bobo i Atena miały allegro, które już dawno skończyło się:-( Czy wznowić??

Widzę, że znowu trochę psiaczków nie ma ogłoszeń :shake: i muszę zrobić sesję ogłoszeniową :roll:

Evita, musimy umówić się na skype-konferencję ;)

Posted

Grisza ma allegro. Myślę, że można wznowić Atenę.
Bardzo potrzebne są ogłoszenia dla szczeniaków i podrostków (one już długo czekają) Ja im teraz allegro robię.
Mogę podesłać zdjęcia Pina, Bary i Oponki.
Birmę można zciągnąć z dogo bo ja nie mam lepszych jej zdjęć.
Jak tylko przygotuję opisy, je też mogę podesłać.

Posted

Ania W napisał(a):
Grisza ma allegro. Myślę, że można wznowić Atenę.
Bardzo potrzebne są ogłoszenia dla szczeniaków i podrostków (one już długo czekają) Ja im teraz allegro robię.
Mogę podesłać zdjęcia Pina, Bary i Oponki.
Birmę można zciągnąć z dogo bo ja nie mam lepszych jej zdjęć.
Jak tylko przygotuję opisy, je też mogę podesłać.

Czyli wznowię allegro Ateny:lol: i Bobo chyba też trzeba??:cool3:

A ogłoszenia (bez allegro) mam zrobić dla Pina, Barego, Oponki i Birmy :roll: To foto Birmy ściagnę z Dogo (ma wątek?) poszukam i przyślij mnie resztę do ogłoszeń :lol:

Posted

ok. Własnie wystawiam dla nich allegro (co chwila muszę przerywać z powodu burz). Prześlę wtedy linki ze zdjęciami i tekstem. Może tak być , czy wolisz mailowo ?

Posted

Oj , Birma nie ma wątku! Postaram się zaraz coś o niej sklecić. Jej zdjęcie jest chyba stronę albo dwie wcześniej (to jedyne jej sensowne zdjęcie z ostataniej sesji)

Posted

To BARA..Tylko, że ona ma 4 miesiące i te uszy jej jeszcze wyprostują się więc myślę że będzie miała klasycznie onkowe uszy.
Śmieszne uszy ma Birma - ona ma czasem takie sterczące na boki a czasem stojące (wielkie i śmieszne!). Nie wiem, w którą stronę u niej to pójdzie.

Czy ja źle zrozumiałam? Komuś zginęła?

Posted

To ja ogłaszam w necie Pin, Oponka, Bara i Birma :lol:
Ale mam tylko jedno zdjęcie Birmy i nic o niej nie wiem :shake: To poproszę jeszcze coś do ogłoszeń Birmy.

Gdzieś widziałam zdjęcie suni z takimi uszami, zaginęła, ale chyba była starsza:roll:

Posted

na intepressie są ogłoszenia tych psiaków *lista*

bara
beza
birma
bohun
draka
dusia
elza
gapcio
grisza
ida
jeżynka
kobo
lisio
ludka
mela
morro
nurka
oponka
pin
rodo
szogun
tekla
Może nie jest to najpopularniejszy portal z ogłoszeniami, ale zawsze warto spróbowac :)

Posted

Ania W napisał(a):
York chyba zabrany z lecznicy gdzie został przyniesiony przez właścicieli do uśpienia( zaniedbali jego leczenie po wypadku), chyba z południa Polski
Shogun - nie wiem ...

z rowu; poprostu wyrzucony; normalka w tym katolickim kraju
EMIR

Posted

paros napisał(a):
A ja mam pytanie ;)
Grisza miał moje allegro, które skończyło się, czy zrobić nowe czy ktoś zrobił?
Bobo i Atena miały allegro, które już dawno skończyło się:-( Czy wznowić??

Widzę, że znowu trochę psiaczków nie ma ogłoszeń :shake: i muszę zrobić sesję ogłoszeniową :roll:

Evita, musimy umówić się na skype-konferencję ;)

Prosze o allegro dla Dunaja i Griszy ( obaj panowie po kastracji)ew. Atena ( ale ona jest niestety ciągle malo kontaktowa w stos. do ludzi) Bobo ma ok 16 lat i problemy ze wzrokiem; ona jest juz tylko do adopcji wirtualnej pozdrawiam i bardzo Ci dziekuję - hau!!:bluepaw:
EMIR