emir Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mycha101 napisał(a):Bardzo dzięuję, po raz pierwszy w życiu coś wygrałam:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Muszę przyznać, że Ania jest bardzo spostrzegawcza, ja nawet uwagi na to nie zwróciłam. No cóż, nagrodę odbiorę w najbliższym czasie:eviltong: po odbiór nagrody musisz przyjechać w białej sukience lub w bial;ych spodniach i w szpilkach! EMIR Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 emir napisał(a):po odbiór nagrody musisz przyjechać w białej sukience lub w bial;ych spodniach i w szpilkach! EMIR Zdjęcia z tego wydarzenia poproszę Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja proponuję jeszcze żeby pogoda była taka jak dzisiaj a fotki będą na miarę World Press Photo ! Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Fotorelacja z mojej dzisiejszej wizyty w Fundacji Zacznę od smutnych wiadomości. Niestety nestor Jazz niedomaga na serce, dostaje leki ale wiadomo że w jego weku szanse na poprawę są niewielkie... Także stan Skórki nie polepsza sie mimo intensywnego leczenia i specjalistycznej diety... Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Ania W']Fotorelacja z mojej dzisiejszej wizyty w Fundacji Zacznę od smutnych wiadomości. Niestety nestor Jazz niedomaga na serce, dostaje leki ale wiadomo że w jego weku szanse na poprawę są niewielkie... Także stan Skórki nie polepsza sie mimo intensywnego leczenia i specjalistycznej diety... Bidy:-(:-( Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Teraz kilka fotek węgrowiaków a właściwie węgrowiaczek, gdyż o one wpadały mi w obiektyw Draka Dusia - szalała po terenie, zrobiła się odważniejsza, jest wesoła i coraz bardziej kontaktowa. ELza - bardzo sympatyczna! Spokojna, miła i towarzyska Koka Nurka - wprawdzie nie Węgrowska (z Brańska) ale bardzo sympatyczna, trochę nieśmiała . Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A teraz podrostki... Bardzo się nimi martwię , że takie ładne i tak długo czekają. Niestety nie zrobiłam zdjęć wszystkim, a i tak z boksu wyszłam caaała w błocie (twarz też się nie uchowała) Brima - nie mam pojęcia dlaczego nikt jej jeszcze nie wypatrzył. Będzie z niej piękna suka! Jest dość pewna siebie i wymaga oszlifowania ale będzie z niej diament ! Bohun Wolt i Zorro - Wolt jest bardzo subtelny i delikatny, bardzo miły chlopak z niego, tak delikatnie łapie za ręce i "miętoli" w mordce... Zorro nieśmiały ale ciekawski. Zuzia - niestety bardzo strachliwa, trudno było jej zrobić zdjęcie Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Ania W']A teraz podrostki... Bardzo się nimi martwię , że takie ładne i tak długo czekają. Niestety nie zrobiłam zdjęć wszystkim, a i tak z boksu wyszłam caaała w błocie (twarz też się nie uchowała) Brima - nie mam pojęcia dlaczego nikt jej jeszcze nie wypatrzył. Będzie z niej piękna suka! Jest dość pewna siebie i wymaga oszlifowania ale będzie z niej diament ! Bohun Wolt i Zorro - Wolt jest bardzo subtelny i delikatny, bardzo miły chlopak z niego, tak delikatnie łapie za ręce i "miętoli" w mordce... Zorro nieśmiały ale ciekawski. Zuzia - niestety bardzo strachliwa, trudno było jej zrobić zdjęcie Ale Zuzia i Zorro(dawniej Skrzat i Rusałka) urosły błyskawicznie. Szkoda, że Zuzia wciąż bojaźliwa. Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a teraz maluszki :-) Żebym ja tylko zapamiętała jak się nazywają... Niestety będą ksywki Maluch czyli pluszowy miś Onka - prześmieszne uszy! Oponka Mam uzasadnione podejrzenie że Fundacja klonuje psy, chociaż jeszcze nie dopracowali techniki do końca ;-) Oponka i Kropeczka a to z innej beczki - Oponka i onka I Pin- jemu zdjęcie można zrobić tylko z lotu ptaka. Radosny, wesoły, baaardzo towarzyski psiak Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A na deser coś dla fanklubu Gapcia - czekam na zdjęcia do legitymacji ;-) na tym zdjęciu Gapcio zaprasza do zabawy...sparaliżowanego yoreczka. I myślicie, że się nie bawili? Bawili się na całego! York ma duże problemy z poruszaniem się ale jego stan nazwałabym raczej niedowładem niż paraliżem po ładnie podciąga łapki a nawet niekiedy na nich nieporadnie staje. Niestety są problemy z czuciem i zachowaniem czystości ... Nie ma natomiast żadnych problemów z osobowością - york był wyraźnie dominujący i Gapcio, jak to gapcio, poddał się tej dominacji ;-) a tutaj maly wyciera się intensywnie, bardzo niezadowolony z kąpieli...To niestety częsta konieczność w przypadku problemów z zachowaniem czystości... Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 i zapomniałabym - dla wszystkich zwracających dużą uwagę na dietę nowa piramida żywieniowa wg najnowszych badań amerykańskich Quote
mycha101 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Do Emir: szpilki w grę nie wchodzą, ale błotna kąpiel w towarzystwie Bezy i szajki czemu nie:p, nawet białą sukienkę założę i zgodzę się na fotorelację:eviltong:, przynajmniej byłoby co wspominać i się z czego pośmiać:loveu: Onki są cudowne, Gapcio jednak bije Onki o głowę, Pin i pluszowy miś to dwa cuda. Wszystkie są piękne:loveu: Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Już wiem - pluszowy miś = Szogun , oneczka= Bara -rozrabiara ;-) Quote
enia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A skąd sie wziął pluszowy miś w Fundacji i yorczek? no szczeniaki strasznie wyrosły........ Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 York chyba zabrany z lecznicy gdzie został przyniesiony przez właścicieli do uśpienia( zaniedbali jego leczenie po wypadku), chyba z południa Polski Shogun - nie wiem ... Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To ja tak nieśmiało podsumowuję ogłoszenia i adopcje ... Rodo(brak ogłoszeń, jest na allegro) Grisza (brak ogłoszeń, jest na allegro) Nurka (brak ogłoszeń jest na allegro Bohun(brak ogłoszeń, jest na allegro) Tytus (brak ogłoszeń) Gapcio (ogłoszony,jest na allegro) Mela (ogłoszona, jest na allegro) Trufla (ogłoszona) Tekla (ogłoszona) Ida (ogłoszona Lisio (ogłoszona) Dusia (ogłoszona, jest na allegro) Draka (ogłoszona) Elza (ogłoszona) Ludka (ogłoszona !Zibi II (ogłoszony,jest na allegro) !Jeżynka ( ogłoszona jest na allegro) Reda (ogłoszona) Reszka (ogłoszona) !Dobra (ogloszona, jest na allegro) Aga ( ogłoszona jest na allegro) Rysiek( ogłoszony jest na allegro) Beza( ogłoszona jest na allegro ) Bambi(brak ogłoszeń) Laszka(ogłoszona, jest na allegro) Troska(brak ogłoszeń) !Basza ogłoszony jest na allegro Bolek(brak ogłoszeń) Gaja ogłoszona Rika(brak ogłoszeń) Placek(brak ogłoszeń) jest na allegro Jacek(brak ogłoszeń) jest na allegro Hajduczek(ogłoszony Zibi(brak ogłoszeń) Kamaro(ogłoszony) Tomi( ogłoszony jest na allegro !Kropeczka( ogłoszona jest na allegro !Bemo(brak ogłoszeń) Bobo ogłoszona Atena ogłoszona Szczeniaki: Pin (brak ogłoszeń,jest na allegro) Oponka(brak ogłoszeń,jest na allegro) Szogun(brak ogłoszeń, jest na allegro) Bara(brak ogłoszeń, jest na allegro) Wolt ogłoszony jest na allegro Wiwat (brak ogłoszeń) Bianka ogłoszona jest na allegro Birma ogłoszona jest na allegro W domach: Berek Bonanza, Sułtan, Brava, Wiking,Czarla. Pepsi, Fanta, Bard, Busia, Barney __________________ Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Muszę się w końcu nauczyć ogłaszać. Odciążyłoby się Evitę i Paros. A Rodo widziałem na forum owczarków. Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 oj ucz się ucz! Ja już chyba nie dam rady a widzisz co się dzieje :-/. Mogę robić kartoteki, allegro i zdjęcia ale więcej chyba nie ogarnę ... A dziewczyny są wielkie...Naprawdę trudno się jest im odwdzięczyć. Jedyną formę jaką wymyśliłyśmy to oficjalne podziękowania na stronie Fundacji. Nie wiem czy dziewczyny wiedzą jak wielka jest nasza wdzięczność... http://fundacja-emir.org/index1.htm http://fundacja-emir.org/aktualnosci/akt1.htm Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ania W napisał(a):oj ucz się ucz! Ja już chyba nie dam rady a widzisz co się dzieje :-/. Mogę robić kartoteki, allegro i zdjęcia ale więcej chyba nie ogarnę ... A dziewczyny są wielkie...Naprawdę trudno się jest im odwdzięczyć. Jedyną formę jaką wymyśliłyśmy to oficjalne podziękowania na stronie Fundacji. Nie wiem czy dziewczyny wiedzą jak wielka jest nasza wdzięczność... http://fundacja-emir.org/index1.htm http://fundacja-emir.org/aktualnosci/akt1.htm Paros wie... od wczoraj ode mnie. Quote
evita. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ania W napisał(a):To ja tak nieśmiało podsumowuję ogłoszenia i adopcje ... Rodo(brak ogłoszeń, jest na allegro) Grisza (brak ogłoszeń, jest na allegro) Nurka (brak ogłoszeń jest na allegro Bohun(brak ogłoszeń) Tytus (brak ogłoszeń) Gapcio (ogłoszony,jest na allegro) Mela (ogłoszona, jest na allegro) Trufla (ogłoszona) Tekla (brak ogłoszeń) Ida (brak ogłoszeń) Lisio (brak ogłoszeń) Dusia (ogłoszona, jest na allegro) Draka (ogłoszona) Elza (ogłoszona) Ludka (brak ogłoszeń) !Zibi II (brak ogłoszeń,jest na allegro) !Jeżynka ( ogłoszona jest na allegro) Reda (ogłoszona) Reszka (brak ogłoszeń) !Dobra (ogloszona, jest na allegro) Aga ( ogłoszona jest na allegro) Rysiek( ogłoszona jest na allegro) Beza( ogłoszona jest na allegro ) Bambi(brak ogłoszeń) Laszka(ogłoszona, jest na allegro) Troska(brak ogłoszeń) !Basza ogłoszony jest na allegro Bolek(brak ogłoszeń) Gaja ogłoszona Rika(brak ogłoszeń) Placek(brak ogłoszeń) jest na allegro Jacek(brak ogłoszeń) jest na allegro Hajduczek(brak ogłoszeń) Zibi(brak ogłoszeń) Kamaro(brak ogłoszeń) Tomi( ogłoszony jest na allegro !Kropeczka( ogłoszona jest na allegro !Bemo(brak ogłoszeń) Bobo ogłoszona Atena ogłoszona Szczeniaki: Pin (brak ogłoszeń) Oponka(brak ogłoszeń) Szogun(brak ogłoszeń) Bara(brak ogłoszeń) Wolt ogłoszony jest na allegro Wiwat (brak ogłoszeń) Bianka ogłoszona jest na allegro Birma ogłoszona jest na allegro W domach: Berek Bonanza, Sułtan, Brava, Wiking,Czarla. Pepsi, Fanta, Bard, Busia, Barney __________________ Mała korekta do tego spisu ;): Tekla, Ida, Ludka, Reszka są już ogłoszone (linki wklejałam już wcześniej) Ogłoszenia mają też Lisio, Zibi II, Hajduczek i Kamaro (linków jeszcze nie wklejałam na wątek ;) Quote
Ania W Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :p Ja wiem, że powinniśmy im kwiaty w koszu do domu wysłać :cool3: Kurcze a wydawało mi się że tak dokładnie wątek przejrzałam...Jak to człowiek wypadł z obiegu... Zmieniam! Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 evita. napisał(a):Mała korekta do tego spisu ;): Tekla, Ida, Ludka, Reszka są już ogłoszone (linki wklejałam już wcześniej) Ogłoszenia mają też Lisio, Zibi II, Hajduczek i Kamaro (linków jeszcze nie wklejałam na wątek ;) Jakie lubisz kwiaty Evita? Quote
Folen Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A ja dodam od siebie, że Rodo ma narazie 3 ogłoszenia.. Quote
Recommended Posts