Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marie napisał(a):
Olga! Moska nie ruszyla jeszcze "sponsorow gadzetowych", bo ja sie z baza adresowa op.... Nadrobie w weekend

:mad: no to o czym ty myslisz, co?!!!

Posted

Olga! Szeregowa Mośka melduje się w gotowości z "listem sponsorskim".
Lezy i czeka az Marys ... zamelduje gotowa baze :cool3:

Romas - wysle Ci pw. Przyjmujemy PLUSZAKI :loveu:

Posted

Cioteczki, a jak dotrzec do dystrybutorow filmow dla dzieci??? Oni to dopiero cudenka maja :crazyeye: Myslicie, ze to oficjalni dystrybutorzy to rozprowadzaja czy kto? Bo nie kina przeciez.

Posted

imperial, pixar - disney itd - wszystko co wpisane w rubryce "dystrybucja" Olga! Ja to sobie tak mysle i mysle i mysle... Jakby to zrobic, zeby wyjsc dzis z roboty zanim noc nastanie :D

Posted

EMIR- jak tu jesteś-PILNE- nie mogę się do Ciebie dodzwonić, parę razy próbowałam- Krysiu, juz wiem co się stało, dostałam info, że F-ra od weta JEST ale jest tam podany do przelewu numer konta 27 cyfrowy (powinno być 26) i nie mozna dokonac przelewu- wysli mi smsem prawidłowy- moja kom w kontaktach jak wejdziesz na moja stronę netową poprzez ten banner co jest tu na dole (to jakbys nie miała numeru)- czekam !!!

Posted

Czy zbiórka fantów nadal trwa? Do jakiej szkoły - w jakim wieku dzieci? Ile kosztuje los, czyli jakiej wartości mają być fanty?

Zbieram fanty do na loterie do szkół w Żyrardowie, może przy okazji udałoby mi się pozyskać coś dla Węgrowa.

Posted

Zbiórka fantów trwa myślę do końca marca. Z pocżątkiem kwietnia chciałabym przeporwadzić loterię. Dzieci są z dwóch szkół i obydwie to szkoły podstawowe. W mojej szkole losy są po dwa złote ale w wielu przypadkach fanty są dużo cenniejsze. Chodzi o to , żeby zdecydowana większość dzieci włączyła się w akcję, niezależnie od stanu portfela rodziców. Wśród fantów mam więc na razie i zakładki, plany lekcji, ołówki ale także kalkulatory, maskotki czy książki.Tylko, że jeszcze jest ich trochę mało... Ja liczę, że potrzebuję około 350 losów, Imanca w swojej szkole myślę, że na jakieś 100 sprzedanych może liczyć ( to mała szkoła).
Jednym słowem - BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA KAŻDĄ ILOŚĆ I KAŻDY RODZAJ FANTÓW !!! Oczywiście w uwzględnieniem wieku dzieci ;-)

Posted

Emir jesteś tu?

AniuW: przypominam Ci o kontakcie z Jolą od Błogiej w sprawie fantów:p Gotowe-popakowane leżą do odebrania w szkole w Grodzisku (ile i co w nich jest- nie wiem). Mam T-shirta z molosów.pl oraz 2 płyty CD z bajkami- fanty-w każdej chwili do odebrania:p

Posted

Rozmawiałam z Emir na temat tego konta. Ona teraz praktycznie nie zagląda na dogomanię. Ma dwa psy po operacjach, z którymi jeździ na rehabilitację codziennie, do tego codzienne wyjazdy na SGGW i całe stado psów. Ja dobrze nie wiem o co chodzi ,ale powiedziała, że tam powinien być telefon do tego weta i w razie czego można zadzwonić i spytać o numer tego konta u źródeł. Jej jest trudno ogarnąć wszystkie sprawy więc myślę , że tak byłoby najprościej i najszybciej.

Ja oczywiście o fantach u Joli pamiętam ale na razie i tak nie miałabym jak ich odebrać. Teraz może uda mi się jakoś zorganizować... Po koszulkę i płytki wpadnę wkrótce - odezwe się ;-)

Posted

Cioteczki, powiedzcie w 2 słowach, co ze schroniskiem? dużo jeszcze psów zostało? Są oprzyjmowane nowe (ale chyba nie, bo przyjeżdzaja do Ostrowi...), a te co są mają znośne warunki?

Posted

Mam pytanie, czy moze byc plyta Leszka Mozdzera "Tango z Lady M."?
Dostalam sporo tych plytek, czesc dalam na fanty do podstawowek wlasnie, czesc moge przekazac Wam. Jesli uwazacie, ze to dobry fant, moge dac 10-20 egz., nie wiem, ile mi zostało

Posted

U mnie też rozrzut był duży. Tak jak pisałam - jeżeli nie dla dzieci to będzie to fajny upominek dla rodziców, dlatego ja chętnie wezmę płyty. Z góry dziękuję!

Posted

Ania W napisał(a):
Rozmawiałam z Emir na temat tego konta...
...
tam powinien być telefon do tego weta i w razie czego można zadzwonić i spytać o numer tego konta u źródeł. Jej jest trudno ogarnąć wszystkie sprawy więc myślę , że tak byłoby najprościej i najszybciej.
...

:crazyeye:
Ta f-ra ( ze złym kontem) jest wysłana bezposrednio na AFN- ja nie mam przecież nic. ,,Tam ? Dziewczyny z AFN nie zadzwonią- złych faktur dostają multum. Wystarczyło by Krysia podała Ci do swojego weta telefon to byś mi przekazała a JA bym zadzwoniła po prawidłowy nr konta- okazuje się, że w tej sprawie to MI jedynie zalezy by wpłata wpłynęła.

Dzwoniam+ dostalam z AFN ten tel+pani nie wie kto ja jestem i nie jest ,,upowazniona do przekazania mi numeru konta+ tyle...

Posted

bea- ja nie wiem co to za faktura i czego dokładnie dotyczy, mogę się tylko domyślać. Nie wiem kto ma , a kto nie jej kopie.
Mogę tylko napisać jeszcze w tej sprawie maila...