mycha101 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 to samo, nie może wkleić całego linka Quote
mycha101 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 teraz chyba dobrze www.allegro.pl/item141896886_na_ratunek_psom_w_ schronisku_w_wegrowie_pomoz.html wyżej jest dobrze Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32020&page=13 mamy nasz wątek tylko poprosze Folen o zmiane w tytule. Budy są super! i te pojedyncze i podwójne, mi tez Jola mówila i opisywała jakie było szaleństwo i radość po wstawieniu ich do boksów, psiaki wiedza co dobre. Tylko dorobimy załonki nad wejściem , w środek masa słomy i będzie ok. Quote
hankag Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 dzieki Kochane ...juz mi lepiej :lol: , bo miałam stresa :evil_lol: Quote
Mośka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No wlasnie to moze FOLEN by z lekka zredagowala 1-szy post? Wyrzucic Nutke, ktora ma juz domek, dokleic NUKE (dzikuske) i ca tam jeszcze jest nowego? Enia, a widzialas te 2 szczeniaki co spia pod domkiem? Kurcze, one tam nie zamarzna??? Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nie widzialam ich były nieuchwytne.......:-(biedactwa..... Quote
gallegro Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Sam się gubię w szczeniakach i uważam, że bardzo dobrym pomysłem byłoby przemianowanie istniejącego wątku, na wątek o wszystkich szczeniorkach przebywających aktualnie w schronisku. Tylko proszę o czytelny tytuł takiego wątku. Jeśli chodzi o szczeniaka który ma jechać do Lublina, mam na myśli ostatniego psiaka (właściwie sunię) od Dzikuski. Prowadzone są już wstępne rozmowy na temat ew. transportu. Do czasu ostatecznego potwierdzenia, sprawa transportu jest cały czas aktualna. Czy udało się komuś zrobić zdjęcia pieskom koczującym pod domkiem? Czy znana jest ich płeć, wielkość i umaszczenie? >Mośka, transport Węgrów - Lublin pilnie potrzebny. Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 http://www.allegro.pl/item141896886_na_ratunek_psom_w_schronisku_w_wegrowie_pomoz.html widzieliscie naszą aukcje ??? Quote
Folen Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jest domek dla Mony, a dokładnie dwa.. Tylko potrzeba żeby ktoś sprawdził domek w Jelonkach, no i transport.. Będzie ktoś w najbliższym czasie w Węgrowie żeby ją zabrać do Wawy? Quote
Mośka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Folen - to super:multi: Masz, jak widac, dobra reke ;) Halo, JELONKI i okolice - kto nam szybko domek oceni???? Quote
Mośka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Pamietacie jak EMIR mowila, ze najwiecej adopcji ma poprzez polecenia osob, ktore juz u niej kiedys wziely pieska? Mam kolejny pomysl ( jakas dzisiaj taka nadpobudzona jestem ;) ): stworzmy baze domkow (adresy + telefony), ktore wziely psiaki od nas. Bedziemy zbierac te adresy i zbierac ( moge to robic ja -Gallegro zacznijmy od domku dzikuska, wyslij mi adres na pw), a np. 2 razy w roku bedziemy robic wysylke z info ze schroniska, biezaca sytuacja, oraz zalaczona np. 1 strona psiakow do adopcji z prosba o spytki u znajomych itp. I oczywiscie z odeslaniem na strone www. Mozemy tez im wysylac raz w roku np kalendarze. Hm, no i jak? Mam juz sie nie wyglupiac i siedziec cicho, czy akceptujecie moj pomysl? Tylko blagam o komentarze, nie studzcie mego optymizmu i dzisiejszego entuzjazmu :evil_lol: Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Folen tymczas sie zwalnia??? pomysl o Sarze........;) może na wątku Mony trzeba zmienic tytuł? że szukamy mieszkanców Jelonek? Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mośka dwa razy w roku???? oszalałaś? raz w miesiącu!:evil_lol: bardzo fajny pomysł.:p ja tez jestem dzis niespokojna jakos........ Quote
gallegro Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mośka napisał(a):...Tylko blagam o komentarze, nie studzcie mego optymizmu i dzisiejszego entuzjazmu :evil_lol: Odnośnie wszystkich pomysłów, jestem bardzo ZA. ps. Adres domku będę miał dzisiaj po południu. Jeśli wszystko będzie zaklepane, wyślę Ci PW. Quote
Mośka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ciesze sie, ze jestescie za. No to wstępnie oglaszam start naszej poadopcyjnej bazy. Kto ma juz jakies adresy domkow ( nie wykluczam wcale tez tych niemieckich od Pajuni, jesli udostepni -oczywiscie wersje niemiecka wyslemy) - prosze o pw. Z podaniem imienia psiaka. Gallegro- mi chodzilo o ten adres we Wlochach, nie w Lublinie. Ale Lublina pilnuj!!! Odrocz ta adopcje w czasie, zebysmy cos z tym transportem pokombinowali. Quote
Ania W Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 dzieciaki przeciez ja już pisałam , że mogę na Jelonki podjechać, tylko potrzebuję konkretne namiary na ludzi. Adres folen mi przesyłałam na gg ale poprosze na PW, telefon też i ...więcej szczegółów żebym miała jakiś punkt zaczepienia :-) Quote
mycha101 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 KTOŚ SERDECZNY:angryy: USUNĄŁ NASZĄ AUKCJĘ:mad: Quote
beka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Właśnie wróciłam do świata żywych (grypa żałądkowa). Czytam serce mi rośnie, chcialm wejść na aukcje a to guzik . Ciekawe komu to zawdzięczamy? Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Może złamalismy regulamin? a juz 14 cegiełek było kupionych....... Quote
Olga132 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 enia napisał(a):Może złamalismy regulamin? a juz 14 cegiełek było kupionych....... to trzeba do moderatora napisać z zapytaniem o co chodzi??? Quote
Olga132 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 od 16.11.2006 do 25.11.2006 jestem poza zasięgiem tak więc jak nie będę odbierała tel., pw i maili to proszę się nie denerwować (Mośka - słyszysz??!!) Quote
Mośka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Olga, Slysze, slysze, i juz rozpaczam ;) P.S. Ladna mi opinie na watku robisz, wszyscy juz beda wiedzieli, ze ja natrent jestem :evil_lol: Quote
Olga132 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mośka napisał(a):Olga, Slysze, slysze, i juz rozpaczam ;) P.S. Ladna mi opinie na watku robisz, wszyscy juz beda wiedzieli, ze ja natrent jestem :evil_lol: nie natręt - tylko jesteś miłą i troskliwą osobą, która martwi się o innych:lol: Quote
gallegro Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jako przerywnik, dla ukojenia nerwów, pozwolę sobie zamieścić obszerny fragment wiadomości, jaką dostałem przed chwilą od Pani Agaty: " Eh... Nie wiem od czego zacząć. Może od początku. Pierwsza wspólna noc była dość....ciekawa. 3 godziny snu. Ale na szczęście to już przeminęło. Teraz Dino(bo takie imię dostał) i Paladyn(mały bigielek) wesoło się bawią i podgryzają. Dinuś już ma nieco zaokrąglony brzuszek i wielki apetyt. Załatwia się głównie na dworzu, co nieco ułatwia sprawę a przy okazji uczy drugiego. Dziś idziemy do weterynarza na szczepienie i ogólne oględziny. Pieski już się nauczyły,że w nocy się śpi i coraz dłużej dają mi pospać. Dziś w nocy wytrzymały od 22.20 do 5 rano. Super! Natomiast Dinuś ma małe problemy z pęcherzem, ale może to poprostu zmiana klimatu. W nocy i w dzień jest ciekawe bo na zmianę pieski zmieniają posłania i przytulają się. Troszę walczą o dominację, ale na razie to raczej zabawa po prostu. Po rannnym spacerze wchodzą do mnie i narzeczonego do łóżka, najperw trochę podgryzania i zabawy a dopiero następnie sen. I to wygląda mniej więcej tak: na******ny (censored by gallegro ;)), Paladyn, Ja i gdzieś w miedzy czasie Dino. Jest wesoło :) Ogólnie jesteśmy bardzo szczęśliwi, a pieski mają dodatkowoą atrakcji w postaci małego dziecka w domu, co powoduje popołudniami i rano totalną demolkę domu :) Niedługo prześlę zdjęcia piesków i dalsze informacje. Niestety nie dostałam adresu schroniska na które mogłabym przesłać dokumenty, ale skoro Pan mówi, że wolontariuszka może podjechać to zapraszam na ulicę Krańcową 49/3. Jutro jestem cały dzień w domu i w środę również. Jeśli schronisko ma konto to proszę o numer abym mogła przesłać pieniążki. Dziękujemy za wszystko." >Mośka, chyba warto było ;). Dino, nie dość, że grzeje doopkę, to grzeję ją pod kołderką :lol:. >Bea, masz adres, więc możesz udać się przy okazji na kontrolę. Jest mały problem z wpłaceniem pieniędzy na konto :razz:. No właśnie... jak to ugryźć... Może Pani zechce dać Ci pieniądze do ręki (napisz jakieś pokwitowanie, że zobowiązujesz się do przekazania tych pieniędzy na pomoc dla psów ze schroniska w Węgrowie). Przecież w końcu o to chodzi... To mała kwota, więc nie zakładam większych problemów. Quote
Olga132 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 fantastycznie cos takiego przeczytać!!! Quote
Recommended Posts