Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobię co mogę, ale nie wiem co z tego będzie. Pies najmniej boi się mojego kuzyna(zdjęcia), ale właśnie dzisiaj wywoziliśmy go do akademika. Zobaczymy, może się uda.

Psa można zapiąć w szelki i przywiązać w bagażniku. Niektóre mają wbudowane w podłogę miejsca na mocowanie. Kaganiec i jazda, jazda jazda. Dłuuuga jazda...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam nadzieję cały czas że uda się znaleźć transport, ja niestety odpadam, choćbym chciała jak diabli! auto duże, z oddzieloną kratką przestrzenią na co najmniej 2 duże psy i ... rozpie...ona skrzynią ... odpadam aż do ponownego uruchomienia

Posted

malawaszka napisał(a):
musi się udać bo jak nie to pojadę moją niebieską strzałą, gigantycznym maluchem z przyczepką :mdleje: :lol: (...)

Oj, to ja chcę to zobaczyć, czego nie piszę złośliwie. Maluchy są gites, cudnie się nimi wirażuje, wpada w poślizgi, wchodzi w zakręty i parkuje na ręcznym. :-)

Posted

majqa napisał(a):
Oj, to ja chcę to zobaczyć, czego nie piszę złośliwie. Maluchy są gites, cudnie się nimi wirażuje, wpada w poślizgi, wchodzi w zakręty i parkuje na ręcznym. :-)

haha nie aż tak - takim prawdziwym maluchem robiłam kurs na prawko - w drewnianej skrzyni na tylnym siedzeniu miał butlę z gazem :mdleje: wysiadałam z niego z lekka chwiejnym krokiem - teraz się dziwię, że w ogóle się na takie szopki godziłam :lol: ale cóż - człowiek młody był i głupi :lol: a moja niebieska strzała to corsiątko starutkie :/ szkoda, że te stare corsy były takie małe bo jakby były takie jak te dzisiejsze to już całkiem spoko by się Gustaw wygodnie pomieścił :loveu: jesli by tylko chciał.... matko i tu głupoty wypisuję, ale to ze stresu bo podopieczna Gajusia ma własnie sterylkę i jajo znoszę :oops:

Posted

Malawaszka jak nikt sie nie znajdzie to moze nam uda sie go przetransportowac ale to dopiero moze byc za jakis tydzien jak bym mogła wolne wziasc. Co do auta to my mamy 21 letnie hehe :)

Posted

teqquila napisał(a):
Malawaszka jak nikt sie nie znajdzie to moze nam uda sie go przetransportowac ale to dopiero moze byc za jakis tydzien jak bym mogła wolne wziasc. Co do auta to my mamy 21 letnie hehe :)

dzięki Teqquila! przywieźliście mi Dropsa z Łodzi i został na stałe :lol: mam więc nadzieję, że uda się ewakus coś zorganizować :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
dzięki Teqquila! przywieźliście mi Dropsa z Łodzi i został na stałe :lol: mam więc nadzieję, że uda się ewakus coś zorganizować :kciuki:

hehe czyli nie chcesz naszej pomocy :lol: (zartuje) no ja tak mowie na wszelki wypadek, bo on bedzie bardzo fajny jak zaufa.

Posted

teqquila napisał(a):
hehe czyli nie chcesz naszej pomocy :lol: (zartuje) no ja tak mowie na wszelki wypadek, bo on bedzie bardzo fajny jak zaufa.

ja też mocno wierzę, że on będzie wspaniałym towarzyszem :loveu: na pewno! a propozycja Twoja oczywiście bardzo cenna bo kto wie co będzie :Rose: a Dropsiak pozdrawia z mojej poduszki merdając świńsko zakręconym ogonkiem :lol: skarba mi przywieźliście :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też mocno wierzę, że on będzie wspaniałym towarzyszem :loveu: na pewno! a propozycja Twoja oczywiście bardzo cenna bo kto wie co będzie :Rose: a Dropsiak pozdrawia z mojej poduszki merdając świńsko zakręconym ogonkiem :lol: skarba mi przywieźliście :loveu:

my tez Dropsika pozdrawiamy :) miło sie z nim podrozowało hehe :) no i Czestochowe widzielismy ba mozna powiedziec ze bylismy. Zobacz Dropsa wiezlismy tez było zimno i teraz Gustaw jak cos tez bedzie zimno. A to ze Dropsik zostanie to tak przeczowalismy hehe :)

Posted

HA! ewakus jest niesamowita! Działa jak burza i jak tylko Gustawek będzie chciał współpracować to przyjedzie już jutro!!! :kciuki: bardzo mocno trzymajcie! Aga z hoteliku już wie i czeka jutro na psinkę!

Bart powodzenia jutro!!!! :kciuki:

Posted

bart1991 napisał(a):
Prawo buszu. Starsza siostra zawsze na bracie wymusi coś :) Napiszcie mi adres i co mam kupić, żeby nikt nie przekręcił.

wysyłam na pw adres - podałam już ewakus ale napiszę Tobie też :)