bart1991 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zrobię co mogę, ale nie wiem co z tego będzie. Pies najmniej boi się mojego kuzyna(zdjęcia), ale właśnie dzisiaj wywoziliśmy go do akademika. Zobaczymy, może się uda. Psa można zapiąć w szelki i przywiązać w bagażniku. Niektóre mają wbudowane w podłogę miejsca na mocowanie. Kaganiec i jazda, jazda jazda. Dłuuuga jazda... Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Bart - trzymam kciuki! musi się udać! hotel jest w miejscowości Czarków koło Tarnowskich Gór i ja się tam z Wami spotkam obojętne kiedy by to było. Quote
kameralna Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bart, wszystko w Twoich rękach. Mocno zaciskam kciuki :kciuki::kciuki: Quote
rozyczqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam za offa, ale mały kundelek Czaruś prosi o pomoc inaczej grozi mu schronisko... http://www.dogomania.pl/threads/193973-Pomoc-potrzebna-miesiac-na-ulicy-teraz-schronisko?p=15491328#post15491328 Quote
jambi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja mam nadzieję cały czas że uda się znaleźć transport, ja niestety odpadam, choćbym chciała jak diabli! auto duże, z oddzieloną kratką przestrzenią na co najmniej 2 duże psy i ... rozpie...ona skrzynią ... odpadam aż do ponownego uruchomienia Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 musi się udać bo jak nie to pojadę moją niebieską strzałą, gigantycznym maluchem z przyczepką :mdleje: :lol: Gustawku już niedługo! Nauczymy Cię od nowa jak ufać :kciuki: Quote
majqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 malawaszka napisał(a):musi się udać bo jak nie to pojadę moją niebieską strzałą, gigantycznym maluchem z przyczepką :mdleje: :lol: (...) Oj, to ja chcę to zobaczyć, czego nie piszę złośliwie. Maluchy są gites, cudnie się nimi wirażuje, wpada w poślizgi, wchodzi w zakręty i parkuje na ręcznym. :-) Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 majqa napisał(a):Oj, to ja chcę to zobaczyć, czego nie piszę złośliwie. Maluchy są gites, cudnie się nimi wirażuje, wpada w poślizgi, wchodzi w zakręty i parkuje na ręcznym. :-) haha nie aż tak - takim prawdziwym maluchem robiłam kurs na prawko - w drewnianej skrzyni na tylnym siedzeniu miał butlę z gazem :mdleje: wysiadałam z niego z lekka chwiejnym krokiem - teraz się dziwię, że w ogóle się na takie szopki godziłam :lol: ale cóż - człowiek młody był i głupi :lol: a moja niebieska strzała to corsiątko starutkie :/ szkoda, że te stare corsy były takie małe bo jakby były takie jak te dzisiejsze to już całkiem spoko by się Gustaw wygodnie pomieścił :loveu: jesli by tylko chciał.... matko i tu głupoty wypisuję, ale to ze stresu bo podopieczna Gajusia ma własnie sterylkę i jajo znoszę :oops: Quote
majqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Niezła opowieść. :-) 3mam kciuki za Gajusię, musi być dobrze, bez niespodzianek. :happy1: Quote
jambi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ZAPRASZAM NA BAZAREK Z KTÓREGO DOCHÓD BĘDZIE PRZEZNACZONY M.IN. NA POMOC GUSTAWOWI: http://www.dogomania.pl/threads/193969-Biżu-Nike-Zara-Ikea-książki-NA-SZNAUCERY-do-20-10-g.17 Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 z Gają OK już ją przywiozłam - oby tak dalej :kciuki: jambi_ DZIĘKI :Rose: Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 malawaszka napisał(a):z Gają OK już ją przywiozłam - oby tak dalej :kciuki: To się cieszę:lol: Quote
teqquila Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Malawaszka jak nikt sie nie znajdzie to moze nam uda sie go przetransportowac ale to dopiero moze byc za jakis tydzien jak bym mogła wolne wziasc. Co do auta to my mamy 21 letnie hehe :) Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 teqquila napisał(a):Malawaszka jak nikt sie nie znajdzie to moze nam uda sie go przetransportowac ale to dopiero moze byc za jakis tydzien jak bym mogła wolne wziasc. Co do auta to my mamy 21 letnie hehe :) dzięki Teqquila! przywieźliście mi Dropsa z Łodzi i został na stałe :lol: mam więc nadzieję, że uda się ewakus coś zorganizować :kciuki: Quote
teqquila Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 malawaszka napisał(a):dzięki Teqquila! przywieźliście mi Dropsa z Łodzi i został na stałe :lol: mam więc nadzieję, że uda się ewakus coś zorganizować :kciuki: hehe czyli nie chcesz naszej pomocy :lol: (zartuje) no ja tak mowie na wszelki wypadek, bo on bedzie bardzo fajny jak zaufa. Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 teqquila napisał(a):hehe czyli nie chcesz naszej pomocy :lol: (zartuje) no ja tak mowie na wszelki wypadek, bo on bedzie bardzo fajny jak zaufa. ja też mocno wierzę, że on będzie wspaniałym towarzyszem :loveu: na pewno! a propozycja Twoja oczywiście bardzo cenna bo kto wie co będzie :Rose: a Dropsiak pozdrawia z mojej poduszki merdając świńsko zakręconym ogonkiem :lol: skarba mi przywieźliście :loveu: Quote
teqquila Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 malawaszka napisał(a):ja też mocno wierzę, że on będzie wspaniałym towarzyszem :loveu: na pewno! a propozycja Twoja oczywiście bardzo cenna bo kto wie co będzie :Rose: a Dropsiak pozdrawia z mojej poduszki merdając świńsko zakręconym ogonkiem :lol: skarba mi przywieźliście :loveu: my tez Dropsika pozdrawiamy :) miło sie z nim podrozowało hehe :) no i Czestochowe widzielismy ba mozna powiedziec ze bylismy. Zobacz Dropsa wiezlismy tez było zimno i teraz Gustaw jak cos tez bedzie zimno. A to ze Dropsik zostanie to tak przeczowalismy hehe :) Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Właśnie rozmawiałam z ewakus :Rose: jak wszystko pójdzie po naszej mysli to do piątku Gustawek będzie już bezpieczny w hoteliku - trzymamy :kciuki: Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 HA! ewakus jest niesamowita! Działa jak burza i jak tylko Gustawek będzie chciał współpracować to przyjedzie już jutro!!! :kciuki: bardzo mocno trzymajcie! Aga z hoteliku już wie i czeka jutro na psinkę! Bart powodzenia jutro!!!! :kciuki: Quote
bart1991 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Prawo buszu. Starsza siostra zawsze na bracie wymusi coś :) Napiszcie mi adres i co mam kupić, żeby nikt nie przekręcił. Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 bart1991 napisał(a):Prawo buszu. Starsza siostra zawsze na bracie wymusi coś :) Napiszcie mi adres i co mam kupić, żeby nikt nie przekręcił. wysyłam na pw adres - podałam już ewakus ale napiszę Tobie też :) Quote
Recommended Posts