kinga_kinga7 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kapsel napisał(a):Okazało się, ze Grecia bardzo dzielna jest :ylsuper::-x:-x:-x bardzo:loveu: Quote
Maruda666 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='jostel5']Przyszły przelewy od AresekSE-40 zł oraz p.Danuty spoza Dogomanii-50 zł Bardzo,bardzo dziękujemy za wielkie serducha i pomoc niesioną cierpiącemu psu!:Rose::Rose::Rose::iloveyou: Jostel - jeżeli to była wpłata od Danuty R - to pewnie zapomniałam napisać nika Quote
jostel5 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tak-Danuta R.,czyli...od Ciebie?:)Poprawiam.... Quote
qeram Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziś rano, na spacerze w parku Grecia jak co dzień biegała bez smyczy. Podbiegł do nas pies w wyraźnie agresywnych zamiarach. Jak zobaczyłem co się święci złapałem Grecie za szelki i przytrzymałem bo chciała go zjeśc. Grecia jak poczuła ze ją trzymam błyskawicznie odwróciła pysk i złapała mnie za rękę żebym ją puscił. Troche się wystraszyłem w pierwszym momencie bo odbyło sie to bardzo szybko. Tylko że powiedzenie złapała to stanowczo za dużo powiedziane. Zamknęła pysk na mojej rece tak że poczułem tylko jej fafle, zębów absolutnie nie. Madre suczysko, wie że pana się nie gryzie. Quote
Kapsel Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wielokrotnie pisałam o Greci zaletach. Ona wad nie ma żadnych :loveu::loveu::loveu: Kochani, potrzebny DT na cito http://www.dogomania.pl/threads/184992-Totik-niewidomy-uratowany-od-u%C5%9Bpienia-boksio-zostaje-w-DT-%29 Quote
haniabor Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Greciu, pokazuj się! Jak się czuje maleńka? Quote
jostel5 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Też z niecierpliwością czekam na wieści o naszej ślicznej,bohaterskiej ;) suni...! I kto by pomyślał-jeszcze niedawno sikała ze strachu na widok człowieka,a teraz postanowiła obronić Pana.:) Dzielna beniowa dziewczynka!!! Qeram-wczoraj zrobiłam przelew. Quote
qeram Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jostel5 napisał(a): Qeram-wczoraj zrobiłam przelew. Wiem , widziałem bardzo dziękujemy razem z Grecią. Grecia z dnia na dzień robi się bardziej pewna siebie. Już lepiej sie czuje, uszko tak mocno nie boli chociaż jeszcze nie trzepie uszami, tylko próbuje. I dobrze, szybciej się zrośnie. Zauważyłem że boi się jeszcze i nie lubi młodzieży w wieku gimnazjalnym. Potrafi ich porządnie obszczekać i wycofuje się. Musi mieć przykre wspomnienia, ale wiadomo do czego taka młodzież jest zdolna żeby sie tylko popisać przed rówieśnikami. Jutro idziemy na kontrole uszka do chirurga, zobaczymy co powie, ale widać ze już jest lepiej. Cóż Grecię należało by tylko chwalić chociaz muszę też troszkę uważać. Robi się coraz pewniejsza siebie i nie wiem do końca na co ją stać. Najważniejsze że jest bardzo posłuszna i mozna ją odwołać z każdej sytuacji Quote
ANETTTA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 zdróweczka .........laleczko....;)powodzenia na jutro .. Quote
haniabor Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Czy już coś wiadomo po wizycie i kontroli? Quote
qeram Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nie byliśmy dzis na kontroli. Coś mnie tknęło i zadzwoniłem do kliniki czy chirurg będzie bo dziś jest święto. Okazało się że nie ma go dziś, idziemy w poniedziałek. Z uszkiem Grety coraz lepiej, tzn. goi się rana bardzo ładnie. Jeszcze się nie zarosła ale niedużo juz brakuje. Trochę się sączy ale to juz nie jest to co było. Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kamień z serca nie całkowicie, ale duży kawał odleciał :smile: Quote
jostel5 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 No i wreszcie jakieś optymistyczne wieści!!!:) A może jakas foteczka dziewczynki? Quote
qeram Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Foteczka to może jutro na spacerze, teraz Grecia śpi snem sprawiedliwego i przeraźliwie chrapie Quote
jostel5 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Czekamy cierpliwie i zdrowego chrapanka!:) Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kapselku, takie gojenie ucha już przerabiałyśmy u Trufelków;) conie?. Próbowałam Qeram uspakajać i pocieszać, ale nie słuchał.....:lol: Quote
Kapsel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 andegawenka napisał(a):Kapselku, takie gojenie ucha już przerabiałyśmy u Trufelków;) conie?. Próbowałam Qeram uspakajać i pocieszać, ale nie słuchał.....:lol: Jasne, że przerabialiśmy i wszystko zagoiło się elegancko jak na psie :smile: Quote
jostel5 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 I niech Wasze słowa staną się OCZYWISTĄ OCZYWISTOŚCIĄ ;),Kapselku i Andegawenko... Ja nie przerabiałam i dlatego mam czkawkę (+ inne ;)) ze strachu... Ale może będzie już tylko lepiej...:modla::modla::modla: Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jostel5 napisał(a):I niech Wasze słowa staną się OCZYWISTĄ OCZYWISTOŚCIĄ ;),Kapselku i Andegawenko... Ja nie przerabiałam i dlatego mam czkawkę (+ inne ;)) ze strachu... Ale może będzie już tylko lepiej...:modla::modla::modla: ...i staną się Jolu, najgorsze ma już za sobą....nie martw się Quote
AresekSE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 i pozdrowionka dla Greci i jej opiekuna ode mnie! Quote
haniabor Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Pozdrowienia i czekamy na wieści. A ty Greciu pokazuj się. Quote
qeram Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nowych wiesci jak na razie nie ma. Jutro idziemy na kontrolę to bedzie coś wiadomo. Dziś była ładna pogoda i poszliśmy na dłuższy spacer. kilka fotek ze spaceru: Portreciki smutasa Greci Grecia ma taki smutny wyraz pysia Quote
Paulina_mickey Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nie wiem jak to się stało, ale pewnie z przeoczenia nie wrzuciłam suni na naszą klasę bernardynową.:oops: Chciała bym jej zrobić własny folder ze zdjęciami i prośbą o wsparcie, jeśli nie mieli byście nic przeciwko, tylko przydał by mi się taki skrót najważniejszych informacji o sunia a także co najbardziej potrzebne jest w tej chwili dla małej. Quote
Recommended Posts