Kapsel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Czytamy wszystko o Greci, tylko wszystko zajęte pewnie porządkami tak jak Grecia to robi coraz porządniej :D:D:D Quote
jostel5 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Dogo mi chodzi jak chce-częściej NIE CHCE,choroba!:mad: Wywalało mnie co chwilę,nim w ogóle zdążyłam coś napisać i dopiero dzisiaj coś się zmieniło... Oby na dłużej! Cieszę się bardzo z postępów Greci,ale też -o,paradoksie!-martwię.No bo JAK ONA SIĘ ODNAJDZIE w tym swoim ewentualnym stałym domu,skoro jest tak przywiązana do Marka???:placz: Quote
zuzlikowa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jostel5 napisał(a):Dogo mi chodzi jak chce-częściej NIE CHCE,choroba!:mad: Wywalało mnie co chwilę,nim w ogóle zdążyłam coś napisać i dopiero dzisiaj coś się zmieniło... Oby na dłużej! Cieszę się bardzo z postępów Greci,ale też -o,paradoksie!-martwię.No bo JAK ONA SIĘ ODNAJDZIE w tym swoim ewentualnym stałym domu,skoro jest tak przywiązana do Marka???:placz: Spokojnie...w odpowiednim domu i z odpowiednim człowiekiem odnajdzie się...czasu trochę będzie potrzebowała,ale wiem,że Marek odda Grecię tylko do takiego domu,w którym będzie miała szansę(...pewność!) się odnaleźć. ...a że przywiązana do Marka:cool3:....nic dziwnego-każda cudna się przywiązuje!!!!:lol: Quote
ANETTTA Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zaniedbaøam was zaniedbaøam a jak tam uszyska ??? Quote
qeram Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Właśnie wróciłem z Grecią od weta. Następnej operacji nie będzie na razie. Teraz trzeba się skupić na całkowitym zlikwidowaniu stanu zapalnego ucha. Był dziś wzięty wymaz z ucha i za tydzień zobaczymy co to za bakterie i jak to leczyć. Quote
qeram Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Karmę mamy obiecaną od Malgoska z forum bernardyniego 1 worek. pewnie na dniach przyjedzie. Co do kasy to muszę sprawdzić ostatnie wizyty u weta i dzisiejszy wymaz. Ostatnio było ok 42 zł nadwyżki ale wizyty u weta zjedzą to z nawiązka. Quote
haniabor Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 qeram napisał(a):Właśnie wróciłem z Grecią od weta. Następnej operacji nie będzie na razie. Teraz trzeba się skupić na całkowitym zlikwidowaniu stanu zapalnego ucha. Był dziś wzięty wymaz z ucha i za tydzień zobaczymy co to za bakterie i jak to leczyć. Czy już wiadomo dokładnie jak leczyć? Quote
qeram Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 haniabor napisał(a):Czy już wiadomo dokładnie jak leczyć? W czwartek będą wyniki wymazu i wtedy bedzie wiadomo. Quote
kinga_kinga7 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Greciu jaka byłaś grzeczna..:):) Quote
jostel5 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Greciu jaka byłaś grzeczna..:):) ....i jaka śliczna ,i jaka fotogeniczna...! :) Domki powinny się o nią bić!;) Kto umie robić ogłoszenia? Greta MUSI mieć świetny,godny takiej Piękności,dom! Quote
Kapsel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Grecia z Machalicą??? Czy mnie wzrok myli??? Quote
qeram Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kapsel napisał(a):Grecia z Machalicą??? Czy mnie wzrok myli??? Nie myli, nie myli :lol:. Grecia dostała 200 zł od Malgoska z forum bernardyniego. dziękujemy bardzo :multi: Quote
Kapsel Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 No to Grecia światowiec, obraca się w kręgu show bissnesu :multi::multi::multi::multi: Quote
jostel5 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Kurde belans,a ja myślałam,że to może...Qeram...;) I że tylko taki podobny... Wszystkim,którzy do Greci zaglądają-bardzo pięknego roku 2011:) i tego, by naszych bezdomniaków było mniej,a ludzie stali się trochę bardziej ludzcy...! Małgosi z forum bernardyniego bardzo,bardzo dziękuję!:Rose: Quote
Maruda666 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Gerciu :loveu:, cudownego domku i oby nareszcie te uszyska przestały ci dokuczać :mad: Quote
qeram Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Z wymazu wyszło: Staphylococcus intermediius , Streptococcus sp. beta-hemolityczny i grzybek Malassezja sp. Dostaliśmy inną maść która powinna szybko pomóc.Jak wyleczymy stan zapalny to zobaczymy co dalej z uszami Greci. Dziś wracająć od weta podjechałem do mojej siostry żeby jaj podrzucić leki dla kota. Byłem oczywiście z Grecią. Biedula nie chciała wejść do mieszkania, połozyła sie pod drzwiami i pilnowała żebym jej nie zostawił i nie wyszedł bez niej.Siostra ma 4 koty które Grecie obfukały i uciekły. Grecia nawet się nimi nie zainteresowała. Za to jak wróciliśmy do domu to drapała łapą w drzwi żebym szybko otwierał bo ona chce do domu. Quote
jostel5 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 No właśnie! I cieszę się,i jest mi smutno,bo Greta bardzo się do Ciebie przywiązała...Co z tą biedulą będzie dalej...? I nawet nie myślę o jej uszach... Quote
Kapsel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wielka prośba, szukamy kogoś z Chełma do wizyty przed adopcyjnej. Możecie pomóc? Quote
jostel5 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Kreseczka malutka ;)dostała 100 zł od p.Małgorzaty G.(spoza dogo):) Bardzo,bardzo dziękujemy!:iloveyou::Cool!::B-fly: Quote
qeram Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Grecia ma się dobrze, uszyska się goją. Ucho nieoperowane jest już czyste jak u szczeniaczka. To operowane troszke gorzej ale jest o niebo lepiej. Tylko sucz ma już dosyć grzebania w uszach. Jak widzi mnie z watą i pensetą to ucieka i nie chce przyjść, ale jak podejdę i wezme ją za obrożę to idzie posłusznie i daje sobie czyścić uszy choć nie za bardzo jej sie to podoba. Dziś Grecia znalazła sobie w parku nowa zabawę, biegnie za jakimś psem, dogania go i po prostu po nim przebiega. Nie depcze go tylko go przewraca uderzając piersią i biegnie dalej. Bardzo jej to sie podobało. Trochę mniej podobało sie to sponiewieranemu psu. Quote
jostel5 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Obędzie się zatem bez operacji na drugie uszko? Jak myślisz? Greta jest już gotowa,by iść do ds? Ludzie na spacerach się nią interesują? Dosyć perwersyjną zabawę sobie Niunia wymyśliła...:) A jak reagują te staranowane psy,mają siłę-po kontakcie z Gretą- chodzić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts