Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo mi chodzi jak chce-częściej NIE CHCE,choroba!:mad: Wywalało mnie co chwilę,nim w ogóle zdążyłam coś napisać i dopiero dzisiaj coś się zmieniło...
Oby na dłużej!

Cieszę się bardzo z postępów Greci,ale też -o,paradoksie!-martwię.No bo JAK ONA SIĘ ODNAJDZIE w tym swoim ewentualnym stałym domu,skoro jest tak przywiązana do Marka???:placz:

Posted

jostel5 napisał(a):
Dogo mi chodzi jak chce-częściej NIE CHCE,choroba!:mad: Wywalało mnie co chwilę,nim w ogóle zdążyłam coś napisać i dopiero dzisiaj coś się zmieniło...
Oby na dłużej!

Cieszę się bardzo z postępów Greci,ale też -o,paradoksie!-martwię.No bo JAK ONA SIĘ ODNAJDZIE w tym swoim ewentualnym stałym domu,skoro jest tak przywiązana do Marka???:placz:

Spokojnie...w odpowiednim domu i z odpowiednim człowiekiem odnajdzie się...czasu trochę będzie potrzebowała,ale wiem,że Marek odda Grecię tylko do takiego domu,w którym będzie miała szansę(...pewność!) się odnaleźć.
...a że przywiązana do Marka:cool3:....nic dziwnego-każda cudna się przywiązuje!!!!:lol:

Posted

Właśnie wróciłem z Grecią od weta. Następnej operacji nie będzie na razie. Teraz trzeba się skupić na całkowitym zlikwidowaniu stanu zapalnego ucha. Był dziś wzięty wymaz z ucha i za tydzień zobaczymy co to za bakterie i jak to leczyć.

Posted

Karmę mamy obiecaną od Malgoska z forum bernardyniego 1 worek. pewnie na dniach przyjedzie. Co do kasy to muszę sprawdzić ostatnie wizyty u weta i dzisiejszy wymaz. Ostatnio było ok 42 zł nadwyżki ale wizyty u weta zjedzą to z nawiązka.

Posted

qeram napisał(a):
Właśnie wróciłem z Grecią od weta. Następnej operacji nie będzie na razie. Teraz trzeba się skupić na całkowitym zlikwidowaniu stanu zapalnego ucha. Był dziś wzięty wymaz z ucha i za tydzień zobaczymy co to za bakterie i jak to leczyć.

Czy już wiadomo dokładnie jak leczyć?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Greciu jaka byłaś grzeczna..:):)

....i jaka śliczna ,i jaka fotogeniczna...! :) Domki powinny się o nią bić!;)

Kto umie robić ogłoszenia? Greta MUSI mieć świetny,godny takiej Piękności,dom!

Posted

Kapsel napisał(a):
Grecia z Machalicą??? Czy mnie wzrok myli???

Nie myli, nie myli :lol:. Grecia dostała 200 zł od Malgoska z forum bernardyniego. dziękujemy bardzo :multi:

Posted

Kurde belans,a ja myślałam,że to może...Qeram...;) I że tylko taki podobny...

Wszystkim,którzy do Greci zaglądają-bardzo pięknego roku 2011:) i tego, by naszych bezdomniaków było mniej,a ludzie stali się trochę bardziej ludzcy...!

Małgosi z forum bernardyniego bardzo,bardzo dziękuję!:Rose:

Posted

Z wymazu wyszło: Staphylococcus intermediius , Streptococcus sp. beta-hemolityczny i grzybek Malassezja sp. Dostaliśmy inną maść która powinna szybko pomóc.Jak wyleczymy stan zapalny to zobaczymy co dalej z uszami Greci.
Dziś wracająć od weta podjechałem do mojej siostry żeby jaj podrzucić leki dla kota. Byłem oczywiście z Grecią. Biedula nie chciała wejść do mieszkania, połozyła sie pod drzwiami i pilnowała żebym jej nie zostawił i nie wyszedł bez niej.Siostra ma 4 koty które Grecie obfukały i uciekły. Grecia nawet się nimi nie zainteresowała. Za to jak wróciliśmy do domu to drapała łapą w drzwi żebym szybko otwierał bo ona chce do domu.

Posted

No właśnie! I cieszę się,i jest mi smutno,bo Greta bardzo się do Ciebie przywiązała...Co z tą biedulą będzie dalej...? I nawet nie myślę o jej uszach...

Posted

Grecia ma się dobrze, uszyska się goją. Ucho nieoperowane jest już czyste jak u szczeniaczka. To operowane troszke gorzej ale jest o niebo lepiej. Tylko sucz ma już dosyć grzebania w uszach. Jak widzi mnie z watą i pensetą to ucieka i nie chce przyjść, ale jak podejdę i wezme ją za obrożę to idzie posłusznie i daje sobie czyścić uszy choć nie za bardzo jej sie to podoba.
Dziś Grecia znalazła sobie w parku nowa zabawę, biegnie za jakimś psem, dogania go i po prostu po nim przebiega. Nie depcze go tylko go przewraca uderzając piersią i biegnie dalej. Bardzo jej to sie podobało. Trochę mniej podobało sie to sponiewieranemu psu.

Posted

Obędzie się zatem bez operacji na drugie uszko? Jak myślisz?

Greta jest już gotowa,by iść do ds? Ludzie na spacerach się nią interesują?

Dosyć perwersyjną zabawę sobie Niunia wymyśliła...:) A jak reagują te staranowane psy,mają siłę-po kontakcie z Gretą- chodzić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: