ANETTTA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ona potrzebuje wsparcia ...wrzucaj gdzie chcesz !!! Quote
jostel5 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Paulina_mickey-dziękuję,że zajrzałaś...:) Skrót zrobię,ale dzisiaj nie zdążę...Jutro??? Małej dużej ;) jest potrzebna karma ,której zapasik już się kończy...:( ,no i wciąż pieniądze na bardzo kosztowne leczenie uszu...Nie dajemy rady!!! Quote
Paulina_mickey Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 jostel5 napisał(a):Paulina_mickey-dziękuję,że zajrzałaś...:) Skrót zrobię,ale dzisiaj nie zdążę...Jutro??? Małej dużej ;) jest potrzebna karma ,której zapasik już się kończy...:( ,no i wciąż pieniądze na bardzo kosztowne leczenie uszu...Nie dajemy rady!!! Obojętnie kiedy, jak znajdziesz chwilkę to zrób i nawet na pw podeślij. Ja zrobię jej osobny folder i tam wrzucę informację o tym czego jej potrzeba. Quote
elmira Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='GaBi12'] Niepodlinkowane. Quote
kinga_kinga7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='elmira'][quote name='GaBi12'] Niepodlinkowane. Ale piękne bannerki..:) Quote
qeram Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Byliśmy dziś z Grecią u weta, po mału goi się. Mamy przyjść za tydzień. Dziś Grecia była w dobrym humorze i dostała tzw. głupawki. Biegała w kółko, podskakiwała, zaczepiała mnie do zabawy. Zachowywała się jak szczeniaczek, taki malutki szczeniaczek :lol:. jak zobaczył to mój rezydent Romulus to też chciał sie pobawić , ale był nie delikatny i uraził Grecię w ucho. Grecia wystartowała do niego z zębami i zrobił sie kocioł. Na szczęście nic sobie złego nie zrobiły tylko Romulus stracił troche futra, które Grecia później wypluwała z pyska. Później już był spokój i grzecznie spacerowały obok siebie. Widać Grecia nie da sobie w kaszę dmuchać :evil_lol: Quote
Kapsel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak każda przyzwoita baba nie daje sobie w kasze dmuchać :smile::smile::smile: Quote
qeram Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Coś mi się zdaje że będzie z niej swietny pies stróżujący. Jak sie robi ciemno to Grecia robi sie bardzo czujna. Jak zobaczy kogos kogo nie zna to powarkuje, Jak ten ktos podejdzie bliżej to szczeka. Nieznajome psy tez traktuje z góry, najpierw postraszy wyskakując z ryjem. Jak pies się podda to wszystko jest OK jak nie to próbuje go capnąc. Dobrze że jest bardzo posłuszna i mozna ja słowem odwołać. Widać że Grecia sie już zadomowiła i pokazuje na co ją stac, ale to dobrze, bedzie czas zeby opanować złe nawyki. Quote
ANETTTA Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sama słodycz Marku a może sie obejdzie bez tej drugiej operacji tego samego ucha ;) Quote
jostel5 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Bardzo dobre wieści...:) I nawet złe nawyki suczyny mnie cieszą ,bo ma przy sobie mądrego Pana...:) A poza tym-temperamentne kobiety z charakterem są...:ylsuper::ylsuper::ylsuper::evil_lol: Quote
qeram Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ANETTTA napisał(a):sama słodycz Marku a może sie obejdzie bez tej drugiej operacji tego samego ucha ;) Zobaczymy jak się to wszystko pozrasta i jaka bedzie wielkośc tego kanału słuchowego. Może się obejdzie bez drugiej operacji, ale to będzie wiadomo po wygojeniu ucha. Quote
jostel5 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Greta dostała dzisiaj 60 zł od Ani T. i jej mamy ...(spoza Dogomanii):) Bo chyba głównie poza dogo trzeba szukać dla niej pomocy.Tutaj-ludzie są obłożeni deklaracjami,no i zapsieni od podłogi do sufitu.Może popytajcie wśród znajomych o dobrym sercu i nieco grubszym portfelu...:) Quote
qeram Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Grecia robi się bardzo zaborcza. Jak głaszczę innego psa to potrafi podejść złapać moją rękę delikatnie pyskiem i odciągnąć żebym głaskał tylko ją. Cfany małpiszon:lol: Quote
Kapsel Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jak każda kobieta, jest zaborcza o swojego faceta :fadein: Quote
andegawenka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Kapsel napisał(a):Jak każda kobieta, jest zaborcza o swojego faceta :fadein: ...też bym była...;) Quote
ANETTTA Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 zaszybko sie cieszyłąm dragonowi puchnie ucho ....!! trzymajciekciuki jade do weta :shake: Quote
jostel5 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ANETTTA napisał(a):zaszybko sie cieszyłąm dragonowi puchnie ucho ....!! trzymajciekciuki jade do weta :shake: Trzymamy!!! Cholera,jakie "trudne" są te uszy w leczeniu! Odezwij się jeszcze i napisz,co z psiakiem! Quote
kinga_kinga7 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ANETTTA napisał(a):zaszybko sie cieszyłąm dragonowi puchnie ucho ....!! trzymajciekciuki jade do weta :shake: :kciuki:mocno! Quote
ANETTTA Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 wet mu przekuł tego małego jakby krwiaka wycisnął krew i zrobił opatrunek dragon ma pierwszy raz chore uszy zobaczymy co bedzie dalej :shake: Quote
kinga_kinga7 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ANETTTA napisał(a):wet mu przekuł tego małego jakby krwiaka wycisnął krew i zrobił opatrunek ojej musi bardzo cierpieć:( Quote
jostel5 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Niech się Dragonek kuruje! a co będzie dalej...? ZAWSZE trzeba wierzyć,że będzie dobrze! I będzie! Quote
qeram Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Grecia wczoraj źle się czuła, bolał ją brzuch. Pewnie połknęła za duży kawał psiego suszonego przysmaku. Wieczorem psom w mojej sforze daje pastylki w parówkach. Nie wszystkie potrzebują ale parówke dostaja wszystkie żeby było sprawiedliwie. Grecia wieczorem nie chciała jeść i parówki też nie chciała więc położyłem jej parówkowy przydział obok pyska. Greta wzięła parówkę i przyniosła ją Elzie, starej kaukazce. Normalnie jestem w szoku !!! i niech ktoś mi powie że pies nie myśli :crazyeye: Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Pies mysli lepiej i bardzo logiczniej niz my!!! Kochana Gercia do samych jej zalet dopiszmy, ze nie jest egistką. Ten jej gest oddania swojej parówki, był wspaniały :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts