Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niemożliwe!!!!Co to za ludzie???Biedny Cinuś ale do takiego domku lepiej,że nie pojechał.Oby ten szczeniaczek nie podzielił losu psiaczków w potrzebie bo ludzie,którzy postępują w ten sposób nie kochają psiaczków,to dla nich tylko maskotki,chwilowa zachcianka.

Posted

ciumaszek1 napisał(a):
Niemożliwe!!!!Co to za ludzie???Biedny Cinuś ale do takiego domku lepiej,że nie pojechał.Oby ten szczeniaczek nie podzielił losu psiaczków w potrzebie bo ludzie,którzy postępują w ten sposób nie kochają psiaczków,to dla nich tylko maskotki,chwilowa zachcianka.

co za ludzie???? może Cinek wcale nie taki pechowiec!? może to już trzeba się martwić o tego szczeniaczka :ices_bla:
:shake::shake::shake:

moją wpłatę zaksięgujcie tak jak uważacie za słuszne...

Posted

[quote name='LadyS']Puściłam furze przelew - 140 zł - za hotelowanie. Obecnie Cinek jest zadłużony od początku kwietnia...

Proszę o podrzucanie bazarku ogłoszeniowego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228381 i jakieś bazarki na Cinka...

Ja podbijam i na fejsie, wrzuciłam tez link do ogłoszeniowego tu i tam. We łbie mi sie kołaczą mysli co tu jeszcze wymysleć.

[quote name='Sarunia-Niunia']Cinek, odwiedzam Cię chłopaku i trzymam za Ciebie mocno kciuki....
Ale masz pecha Sierotko...

[quote name='phase']Aj biedny chłopak, a taki piękny!
Uda się i jemu..

Oby to juz się stało. Wpólczuje ladyS robie co mogę i Was ponownie tez o to prosże.

Posted (edited)

Isadora7 napisał(a):
Ja podbijam i na fejsie, wrzuciłam tez link do ogłoszeniowego tu i tam. We łbie mi sie kołaczą mysli co tu jeszcze wymysleć.

W "ramach bazarku", puściłam dziś Cinkowi trochę grosika, choć to i tak tylko kropla w morzu potrzeb....

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Kastracja narazie wlasciwie nie zauwazona przez Cinka :) Chlopak czuje sie nadwyraz dobrze...nauczyl sie zdejmowac kolnierz..pojecia nie mam jak on to robi, musze jakos go podpatrzec...zbyt inteligentny jest:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Kastracja narazie wlasciwie nie zauwazona przez Cinka :) Chlopak czuje sie nadwyraz dobrze...nauczyl sie zdejmowac kolnierz..pojecia nie mam jak on to robi, musze jakos go podpatrzec...zbyt inteligentny jest:evil_lol:

A to cwaniaczek

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Zaglądam do naszego mądrego Cinusia:)

Kto ty jesteś
jestem Cinek
jamnik sliczny
mistrzu minek
szukam domu
już dwa lata
szukam domu
i
nie podobam się nikomu?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kto ty jesteś
jestem Cinek
jamnik sliczny
mistrzu minek
szukam domu
już dwa lata
szukam domu
i
nie podobam się nikomu?
:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:
Isadoro , nie przestajesz zaskakiwać...to wiersze też piszesz ?..
Genialna dziewczyna..

Posted

anica napisał(a):
:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:
Isadoro , nie przestajesz zaskakiwać...to wiersze też piszesz ?..
Genialna dziewczyna..

Ciiicho bo za napisanei odpowiedzi kiedys w formie piosenki w stylu RAP miałam dwa karne punkty na rok czasu.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ciiicho bo za napisanei odpowiedzi kiedys w formie piosenki w stylu RAP miałam dwa karne punkty na rok czasu.

Dwa punkty karne??? Napisałaś rapowaną odpowiedź POLICJI??? :D

Posted

keakea napisał(a):
Dwa punkty karne??? Napisałaś rapowaną odpowiedź POLICJI??? :D

w pewnym sensie...
napisałam odpowiedź osobie która była mocno niegrzeczna wobec mnie i innych userów na wątku i POLICJA DOGO dała mi 2 pkt karne w wersji dogokarniaki. Na dogo można mieć maks 10 pkt i potem BAN.