LadyS Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 omi napisał(a):Niestety nie umiem podlinkować banerka. Umiesz, udało Ci się ;) Quote
LadyS Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Przypominam o trwających bazarkach! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228213 - bransoletka Charms: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228199 - różne ciuszki od 1 zł wszystkie! Przed chwilą założyłam też MEGA bazar ogłoszeniowy, proszę o podnoszenie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228381 Quote
omi Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 LadyS napisał(a):Umiesz, udało Ci się ;) Faktycznie :???::hmmmm: Quote
LadyS Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Bardzo proszę o podnoszenie bazarków chociaż... Quote
ciumaszek1 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Niemożliwe!!!!Co to za ludzie???Biedny Cinuś ale do takiego domku lepiej,że nie pojechał.Oby ten szczeniaczek nie podzielił losu psiaczków w potrzebie bo ludzie,którzy postępują w ten sposób nie kochają psiaczków,to dla nich tylko maskotki,chwilowa zachcianka. Quote
anica Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ciumaszek1 napisał(a):Niemożliwe!!!!Co to za ludzie???Biedny Cinuś ale do takiego domku lepiej,że nie pojechał.Oby ten szczeniaczek nie podzielił losu psiaczków w potrzebie bo ludzie,którzy postępują w ten sposób nie kochają psiaczków,to dla nich tylko maskotki,chwilowa zachcianka. co za ludzie???? może Cinek wcale nie taki pechowiec!? może to już trzeba się martwić o tego szczeniaczka :ices_bla: :shake::shake::shake: moją wpłatę zaksięgujcie tak jak uważacie za słuszne... Quote
LadyS Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Puściłam furze przelew - 140 zł - za hotelowanie. Obecnie Cinek jest zadłużony od początku kwietnia... Proszę o podrzucanie bazarku ogłoszeniowego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228381 i jakieś bazarki na Cinka... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Cinek, odwiedzam Cię chłopaku i trzymam za Ciebie mocno kciuki.... Ale masz pecha Sierotko... Quote
phase Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Aj biedny chłopak, a taki piękny! Uda się i jemu.. Quote
Isadora7 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='LadyS']Puściłam furze przelew - 140 zł - za hotelowanie. Obecnie Cinek jest zadłużony od początku kwietnia... Proszę o podrzucanie bazarku ogłoszeniowego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228381 i jakieś bazarki na Cinka... Ja podbijam i na fejsie, wrzuciłam tez link do ogłoszeniowego tu i tam. We łbie mi sie kołaczą mysli co tu jeszcze wymysleć. [quote name='Sarunia-Niunia']Cinek, odwiedzam Cię chłopaku i trzymam za Ciebie mocno kciuki.... Ale masz pecha Sierotko... [quote name='phase']Aj biedny chłopak, a taki piękny! Uda się i jemu.. Oby to juz się stało. Wpólczuje ladyS robie co mogę i Was ponownie tez o to prosże. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Isadora7 napisał(a):Ja podbijam i na fejsie, wrzuciłam tez link do ogłoszeniowego tu i tam. We łbie mi sie kołaczą mysli co tu jeszcze wymysleć. W "ramach bazarku", puściłam dziś Cinkowi trochę grosika, choć to i tak tylko kropla w morzu potrzeb.... Edited June 20, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
furciaczek Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kastracja narazie wlasciwie nie zauwazona przez Cinka :) Chlopak czuje sie nadwyraz dobrze...nauczyl sie zdejmowac kolnierz..pojecia nie mam jak on to robi, musze jakos go podpatrzec...zbyt inteligentny jest:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Inteligentny, przystojny... a domku, jak nie było, tak nie ma.... ech.... Quote
Isadora7 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 furciaczek napisał(a):Kastracja narazie wlasciwie nie zauwazona przez Cinka :) Chlopak czuje sie nadwyraz dobrze...nauczyl sie zdejmowac kolnierz..pojecia nie mam jak on to robi, musze jakos go podpatrzec...zbyt inteligentny jest:evil_lol: A to cwaniaczek Quote
Isadora7 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Zaglądam do naszego mądrego Cinusia:) Kto ty jesteś jestem Cinek jamnik sliczny mistrzu minek szukam domu już dwa lata szukam domu i nie podobam się nikomu? Quote
anica Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Isadora7 napisał(a):Kto ty jesteś jestem Cinek jamnik sliczny mistrzu minek szukam domu już dwa lata szukam domu i nie podobam się nikomu?:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Isadoro , nie przestajesz zaskakiwać...to wiersze też piszesz ?.. Genialna dziewczyna.. Quote
Isadora7 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 anica napisał(a)::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Isadoro , nie przestajesz zaskakiwać...to wiersze też piszesz ?.. Genialna dziewczyna.. Ciiicho bo za napisanei odpowiedzi kiedys w formie piosenki w stylu RAP miałam dwa karne punkty na rok czasu. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Isadora7 napisał(a):Ciiicho bo za napisanei odpowiedzi kiedys w formie piosenki w stylu RAP miałam dwa karne punkty na rok czasu. Ło Jeżu - strach się bać:razz::cool3::roll:!!! Quote
LadyS Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dopisuję do rozliczenia Cinka 36 zł z licytacji bransoletki. Quote
keakea Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Isadora7 napisał(a):Ciiicho bo za napisanei odpowiedzi kiedys w formie piosenki w stylu RAP miałam dwa karne punkty na rok czasu. Dwa punkty karne??? Napisałaś rapowaną odpowiedź POLICJI??? :D Quote
Isadora7 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 keakea napisał(a):Dwa punkty karne??? Napisałaś rapowaną odpowiedź POLICJI??? :D w pewnym sensie... napisałam odpowiedź osobie która była mocno niegrzeczna wobec mnie i innych userów na wątku i POLICJA DOGO dała mi 2 pkt karne w wersji dogokarniaki. Na dogo można mieć maks 10 pkt i potem BAN. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Odwiedzam Cinusia i przytula do serducha:buzi::buzi::buzi:!!! Quote
Recommended Posts