Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
Silvana - pochwal się!!!
Wklej wątek!

Henikar - dobrze, że znów jesteś!

Tak jestem, ale i tak mimo własnych problemów nie zapominałam o sierściuszkach (a było ich trochę po drodze i myślę , że paru pomogłam). Muszę nadrobic zaległości.

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przegrałam walkę o całe Kielce,..dlatego prosze o wybaczenie mojej nie obecności na wątku...siedzę i wyje chyba od tygodnia....myslę, co mogłam zrobić???byłam w środę około 100 psów a gdzie reszta??prosze o cierpliwośc, bardzo proszę...mam teraz na pw schrony mordownie, nie mogę ogarnąć....cieszę się, że Aza ma dobrze...i pytanie..może część pieniążków przenzaczymy na te obozy zagłady???ale od razu mówię, jestem teraz tak nie czasowa, że mogę na bierząco nie zapisywać....proszę Was o cierpliwośc, mam pare jeszcze psów..w tym teraz jednemu ujawnił się lęk i jestem w schronach...nie gniewajcie sie , nie to, że mnie Aza nie interesuje , ale tam trzeba działać na teraz a ja tez nie jestem robotem...

Posted

Shania napisał(a):
Ja przegrałam walkę o całe Kielce,..dlatego prosze o wybaczenie mojej nie obecności na wątku...siedzę i wyje chyba od tygodnia....myslę, co mogłam zrobić???byłam w środę około 100 psów a gdzie reszta??prosze o cierpliwośc, bardzo proszę...mam teraz na pw schrony mordownie, nie mogę ogarnąć....cieszę się, że Aza ma dobrze...i pytanie..może część pieniążków przenzaczymy na te obozy zagłady???ale od razu mówię, jestem teraz tak nie czasowa, że mogę na bierząco nie zapisywać....proszę Was o cierpliwośc, mam pare jeszcze psów..w tym teraz jednemu ujawnił się lęk i jestem w schronach...nie gniewajcie sie , nie to, że mnie Aza nie interesuje , ale tam trzeba działać na teraz a ja tez nie jestem robotem...

Shaniu - wiemy wszyscy co się dzieje w Kielcach.:shake:
Czekamy na rozliczenie.
Proponuję część pieniędzy przeznaczyć dla Toli wyciągniętej z tego piekła.
Jest w DT u Jaagi,ktora psom z Kielc pomaga nie od dzisiaj.
Wątek małej w moim podpisie.

Wiem, że masz dużo spraw na głowie, ale pieniędzy jest sporo a są psy, które czekać nie mogą.
Tola jest w kiepskim stanie.
Leci z niej żywa krew.
Jest po sterylce aborcyjnej.
Musi ją zobaczyć wet.:shake:
Dziewczyny, co Wy na to???

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Toski.. przeczytałam wczoraj o niej i choć nie znałam personalnie to.:-(.
O Dyminach czytałam, to co się tam dzieje przeszło już wszelkie granice. Poddałam temat znajomej pani prawnik może coś wymyśli (psiara z niej wielka i już raz pomogła co prawda nie było to na taką skalę ale może coś się uda zrobić coś dla tych biedaków).
Azunia bardzo zadowolona:) jutro idziemy do weta zapytać co dalej (bo dziś dostała ostatnią dawkę antybiotyku), robi piękne kupki, bawi się, jest niesamowita. Ostatnio zaczepiała kota (mam dwa 8- letnią Pieczarkę i znajdę Casey'a) Pieczarkę właśnie i niestety dostała po nosie, usiadła zastanowiła się chwilę po czym poszła po piłkę położyła przed kotem i odeszła:) chyba sądziła, że się Pieczarka ucieszy:). Z Tolą bawią się bezustannie, wczoraj wieczorem zabrały sobie pluszaka i jedna ciągnęła za ogon druga za głowę:). Na spacerach jest bardzo grzeczna, daje łapką (chyba ktoś kiedyś czegoś ją uczył bo tak czasem zupełnie nieoczekiwanie okazuje się że rozumie jak do niej gadam). Jesteśmy naprawdę szczęśliwe:) Zauważyłam, że Azunia boi się dużego deszczu, ostatnio złapała nas ulewa jak wracałyśmy od weta i Aza dostała nerwówki, skończyło się tak, że od przystanku "szła" na moich rękach..Jeszcze słabiutka ale coraz lepiej, ostatnio znów ją kąpałam i nawet już jej to bardzo nie przeszkadza, lubi kiedy ją czeszę, piękna z niej królewna.) Przynosi sobie do łóżeczka wszystkie zabawki a w nocy kładzie głowę na poduszce i tak śpimy (bo musiałam jeszcze bardziej ją przysunąć..), pyszczek pięknie już wygląda:)
Postaram się w miarę możliwości tu w Krakowie jakoś nagłośnić wśród znajomych sprawę Dymin, mam też nadzieję, że coś się ukręci z tą prawnik.. pozdrowienia od Azuni i ode mnie:)

Posted

Pani Magdo dziękujemy..strasznie się cieszę, że Aza ma się dobrze...ulga dla uszu..wiem Jasza, że psy potrzebują dlatego postaram się jak najszybciej, tylko musze do banku skoczyć, a ten mój od 9-17 siet...wtedy kiedy w pracy jestem, a dzisiaj jestem sama,..postaram się zrobić to jutro i przesłać dla psinek potrzebujących..Cinek,Tola, i jeszcze ktoś cos wpisywał, tylko nie pamiętam kto Jasza chyba Ty jeszcze...

Posted

AAA i chciałabym 100 przeznaczyć, na te 3 psy co mam je pod opieką, te co z Dymin zabrałam...prosze o Wasze zdanie, one sa nie szczepione na nic....

Posted

Jasza napisał(a):
Ja jestem za.
Więc:
100 - na trzy biedy z Kielc
30 - na Sunię od Beli51
30 - na Cinka
30 - na Tolę
30 - Oskarek ze srutem.

Co Wy na to?

Ja popieram, nie wiem, jak reszta .

Posted

Ja się nie wtrącam bo moich pieniędzy już w tej puli nie ma.
Ale proszę szybko działajcie w myśl zasady " kto szybko daje,ten dwa razy daje"
niech te psy nie czekają za długo.;)

Posted

nie będą..obiecałam cioteczkom, że się tym zajmę jak najszybciej....tylko musze własnie do banku, a nie wiem kiedy wyjśc będę mogła, ale może jutro mi się uda...:)

Posted

Shaniu.
Proszę, wpłać dzisiaj pieniadze na psy,które wspólnie ustaliliśmy.
Mozesz teżzrobićprzelew na poczcie.
Psy sąw potrzebie.

AlfaLS - myślę, że jak nikt nie wyrazi sprzeciwu - to może być też i dla tego psa, no nie dziewczyny?

Więc:
100 - na trzy biedy z Kielc
30 - na Sunię od Beli51
30 - na Cinka
30 - na Tolę
30 - Oskarek ze śrutem.
30 - pies od AlfaLS

Co Wy na to?

Ja już wysłałam Shanii konto Jaagi na PW wczoraj.
Podsyłajcie dziewczyny.

Tak jak pisała Ninka - kto szybko daje, dwa razy daje!!