Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taka maleńka sunia. Tak niewiele potrzebuje,a tak wiele może dać.
Kiedy w końcu ludzie przejżą na oczy. Jak rozejżę sie po moim osiedlu, to co przede wszystkim wiedzę : yorki i jeszcze raz yorki. Co drugi ma takiego psiaka. Czasami to aż śmieszne jest, bo idzie z takim psiakiem wielki facet. A by sobie wziął ze schronu jakiegoś fajnego psiaka.

Posted

Rudzia napisał(a):
Taka maleńka sunia. Tak niewiele potrzebuje,a tak wiele może dać.
Kiedy w końcu ludzie przejżą na oczy. Jak rozejżę sie po moim osiedlu, to co przede wszystkim wiedzę : yorki i jeszcze raz yorki. Co drugi ma takiego psiaka. Czasami to aż śmieszne jest, bo idzie z takim psiakiem wielki facet. A by sobie wziął ze schronu jakiegoś fajnego psiaka.

Snobizm rządzi !!! U mnie na osiedlu to samo ...

Posted

Masz całkowitą rację, że żaden york do pięt Sabci nie dorasta !
Ale czy on szczur ... ? taki upierdliwy, mały piesek mający za swój życiowy cel - o czym biedny nie wie - nobilitować swoich pańciostwa. Nie lubimy tych psów przez charakter ich właścicieli - taka prawda.

Posted

[quote name='E-S']Masz całkowitą rację, że żaden york do pięt Sabci nie dorasta !
Ale czy on szczur ... ? taki upierdliwy, mały piesek mający za swój życiowy cel - o czym biedny nie wie - nobilitować swoich pańciostwa. Nie lubimy tych psów przez charakter ich właścicieli - taka prawda.
Zgadzam się w 100%!
Sabcia mnie bardzo urzekła...jest cudnym, wesołym psiakiem, liczę, że uda się jej szybko znaleźć domek

Posted

Olena84 napisał(a):
Ja zaglosowalam wcesniej;)

a ja ostatnio chciałam i mi się pokazało, że głosowanie zakończone :roll:
może jakiegoś starego linka miałam...

a suczkę hopsniemy przy okazji ;)

Posted

annavera napisał(a):
Sabciu, Sabciu ... trzymam kciuki ;)

Ale coś wiesz o mojej ukochanej Sabci ? Kroi się dla niej coś fajnego ? :D
Napisz, nie dręcz !

Posted

Paula95 napisał(a):
Ja yorki osobiście lubię. :) Takie pocieszne malizny, ale ludzie mają je za "pluszaki" przez ich właścicieli...

Nie, to teriery. Nie pluszaki - pluszakowi charakter raczej trudniej zepsuć niż terierowi. Nie lubię yorków przez ich właścicieli - to, co robią z tymi psami, jak je wychowują i w efekcie - nie lubię rozwydrzonego, rozwrzeszczanego, nadaktywnego, upierdliwego i zaczepiającego inne psy - psa bez smyczy, przekonanego, że wszystko mu wolno, bo tak pan nauczył - a właściwie niczego nie nauczył ... chciał błysnąć on albo dziecko w środowisku modnym pieskiem nie mając bladozielonego pojęcia o zwierzętach.

Posted

annavera napisał(a):
@E-S ... nie wiem niestety nic o domku dla Sabci. Po prostu kibicuję jej tu od jakiegoś czasu :(

Och, myślałam, że masz jakieś tajne info !
Ale kibicuj jej, przynieś jej szczęście, skoro nam się do tej pory nie udało !