Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z mamą, ona sie boi, że zamiast korzystać z życia będę biec od razu po pracy do psa, że to duża odpowiedzialnośc i boi sie, ze pies ją przeżyje, ale powiedziałą że jak wezme to i tak ją pokocha i pomoże mi w spacerach, tylko każe pomyśleć. Gorsza przeprawa z babcią :nerwy: - nigdy nic nie chciała, a potem i tak cichaczem wyjezdzala z psem na dzialke;), wiec wierze, ze da sie przekonac. Umylam wczoraj okna w całym domu jak pojechaly na dzialke, mysle ze jest to szokujace poswiecenie!

PS. A dzis bylam na marszu niemilczenia - liczylam ze bedzie wiecej ludzi;/. Byłyscie?

Posted

emilia2280 napisał(a):
ja mialam jej zaplacic za wyróznione allegro lub alegratké. jak jest ktos kto moze zrobic to rzuccie mi plz pw z kontem.

Byłoby super. Kto zrobi ładne allegro??? :)

Olena, mam nadzieję, że Ci się uda... Ja cały czas trzymam kciuki... A na marszu dzisiaj nie byłam:(

Dzisiaj były u nas w schronisku dni otwarte, było dużo wolontariuszy, więc wyprowadziłam tylko jednego psa na długi spacer, a potem zajęłam się Sabcią. Siedziała mi na kolanach, a jak się pięknie uśmiechała... :) Wygłaskałam ją od Was za wszystkie czasy. :)

Posted

To czekamy na zdjęcia! :)

Ja Twoją mamę i babcię rozumiem, miałam tą samą "przeprawę" z rodzicami. Mają trochę racji napewno, ale...zawsze jest ale! Jak kocha się zwierzęta, jak chce się mieć ukochanego psa to trzeba po pracy lecieć do domu i się nim zająć i już ;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Paula, a Sabcia cieszy sie na obcych tak samo jak na Ciebie? Czy traktuje ich nie bardzo?

Sabcia cieszy się, jak każdy zwróci na nią uwagę. :)