azalia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Co u Sabci,kiedy będzie już w swoim kochającym domku? Quote
emilia2280 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ja mialam jej zaplacic za wyróznione allegro lub alegratké. jak jest ktos kto moze zrobic to rzuccie mi plz pw z kontem. Quote
Olena84 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Rozmawiałam z mamą, ona sie boi, że zamiast korzystać z życia będę biec od razu po pracy do psa, że to duża odpowiedzialnośc i boi sie, ze pies ją przeżyje, ale powiedziałą że jak wezme to i tak ją pokocha i pomoże mi w spacerach, tylko każe pomyśleć. Gorsza przeprawa z babcią :nerwy: - nigdy nic nie chciała, a potem i tak cichaczem wyjezdzala z psem na dzialke;), wiec wierze, ze da sie przekonac. Umylam wczoraj okna w całym domu jak pojechaly na dzialke, mysle ze jest to szokujace poswiecenie! PS. A dzis bylam na marszu niemilczenia - liczylam ze bedzie wiecej ludzi;/. Byłyscie? Quote
Paula95 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 emilia2280 napisał(a):ja mialam jej zaplacic za wyróznione allegro lub alegratké. jak jest ktos kto moze zrobic to rzuccie mi plz pw z kontem. Byłoby super. Kto zrobi ładne allegro??? :) Olena, mam nadzieję, że Ci się uda... Ja cały czas trzymam kciuki... A na marszu dzisiaj nie byłam:( Dzisiaj były u nas w schronisku dni otwarte, było dużo wolontariuszy, więc wyprowadziłam tylko jednego psa na długi spacer, a potem zajęłam się Sabcią. Siedziała mi na kolanach, a jak się pięknie uśmiechała... :) Wygłaskałam ją od Was za wszystkie czasy. :) Quote
dara9 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To czekamy na zdjęcia! :) Ja Twoją mamę i babcię rozumiem, miałam tą samą "przeprawę" z rodzicami. Mają trochę racji napewno, ale...zawsze jest ale! Jak kocha się zwierzęta, jak chce się mieć ukochanego psa to trzeba po pracy lecieć do domu i się nim zająć i już ;) Quote
Paula95 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Nie wiem kiedy się doczekacie zdjęć... Internet znowu mi szwankuje... Są, niestety tylko 4 i niezbyt ciekawe, ale ja talentu nie mam. ;D Quote
phase Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Oj tam, oj tam, ale są. :) Uwielbiam jej pyszczek !! Quote
emilia2280 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hahaaaa, Paula,a gdzie zébusie w usmiechu?? Quote
Paula95 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Nie opanowałam jeszcze sztuki robienia zdjęć, gdy mam psa na kolanach. :D Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Przekochaną ma tą mordeczkę :) uwielbiam ją :loveu: Quote
Syla Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wszyscy ją uwielbiamy i jak najlepiej życzymy.Trzymam kciuki za superowy domek.... Quote
Olena84 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Chyba ją ciotka wykąpałaś, czy po protu ma taka puchatą sierść. Quote
Paula95 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Nie, jeszcze za zimno. Myślę, że psy będziemy kąpać już w nowym schronisku. Tam będą specjalne miejsca do tego przeznaczone. Quote
handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek serduszkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741 Quote
Paula95 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 phase napisał(a):Nowe schronisko będziecie mieć czy remont?. Zupełnie nowe. :) Quote
phase Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Łoł, to super !! U mnie to remont. ;) Niech teraz zaczną się adopcje... Quote
Paula95 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 phase napisał(a):Łoł, to super !! U mnie to remont. ;) Niech teraz zaczną się adopcje... U mnie wszystko stoi w miejscu z adopcjami. :( Quote
Olena84 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Paula, a Sabcia cieszy sie na obcych tak samo jak na Ciebie? Czy traktuje ich nie bardzo? Quote
Iljova Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ciekawe jak minął Ci dzisiejszy dzień Sabusiu? :) Quote
Paula95 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Olena84 napisał(a):Paula, a Sabcia cieszy sie na obcych tak samo jak na Ciebie? Czy traktuje ich nie bardzo? Sabcia cieszy się, jak każdy zwróci na nią uwagę. :) Quote
dara9 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Paula95 napisał(a):Sabcia cieszy się, jak każdy zwróci na nią uwagę. :) To tak jak moja Hana, jak już ją pogłaszczesz nie odejdzie ;) Quote
Recommended Posts