Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabcia niedługo mam jechać na badania do weta. Niestety nie wiem, kiedy dokładnie, ale niedługo. Potem zobaczymy, co wyjdzie na badaniach. Jeśli będzie możliwość leczenia, to będziemy zbierać pieniądze. Sabcia ma ogłoszenia aktualne, ale niestety nie odzywa się nikt. :( Praktycznie ciągle stoimy w miejscu... ;(

Posted

auraa napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Będę podnosić. Kiedy będzie wiadomo co się dzieje z łapką? Nie wygląda to dobrze.

Niestety nie znam dokładnej daty wizyty...

Posted

Ta malizna z pyszczka taka niewinna. A dzisiaj przyniosłam do schronu smakołyki i położyłam na biurku u Sabci i jej koleżanki w baraczku. Przychodzę, a tam siatka rozerwana i połowy smaczków nie ma... Delma chyba wskoczyła na biurko i ściągnęła na dół na fotel, a stamtąd malizny już się dobrały razem do zajadania. ;D

Posted

Paula95 napisał(a):
Ta malizna z pyszczka taka niewinna. A dzisiaj przyniosłam do schronu smakołyki i położyłam na biurku u Sabci i jej koleżanki w baraczku. Przychodzę, a tam siatka rozerwana i połowy smaczków nie ma... Delma chyba wskoczyła na biurko i ściągnęła na dół na fotel, a stamtąd malizny już się dobrały razem do zajadania. ;D

He he, a to cwane psiaki w tym schronisku :D

Posted

Paula95 napisał(a):
Eva, nie głodne na pewno nie. W schronisku pieski mają dobrą opiekę, zawsze pełną miskę.

Super, to chyba jedno z niewielu schronisk w którym zwierzęta mają dobrze :)
No, ale smakołyków im tam nie dają więc się poczęstowały ;)

Posted

EVA2406 napisał(a):

No, ale smakołyków im tam nie dają więc się poczęstowały ;)

Dają, dają. :) Już wolontariusze o to dbają. :) Niestety nie tak często, jak nasze domowe psinki, ale od czasu do czasu.