Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula95 napisał(a):
Ja to bym chyba ze szczęścia oszalała. :)

No, bo Olena w trosce o Twoje zdrowie psychiczne jeszcze się rozmyśli !!!
Odpukaj w niemalowane !
:D

Posted

Moze nie napisze podrzucam a przypominam o Sabci byscie podziwiały jej urode.
Jeszcze zapytam, jak bardzo objawia sie niechec do suczek? To gryzienie, warczenie czy jak? Mam w rodzinie mloda suczke, tchorz jak nie wiem, ale nigdy nei wiadomo jak by bylo w stosunku do Sabci. Jest u nas ok 2 razy do roku ale mamy wspolna dzialke i teraz przyjedzie na 2 tyg chyba, w razie co musze wiedziec;/.

Posted

U Sabci to różnie bywa. Bo z jedną suczką tak się nienawidzą, że się na siebie rzucają i chcą gryźć... A z kolei Sabcia ma swoją koleżankę suczkę i dobrze się zgadzają...

Posted

Chyba każdy pies ma jakiegoś takiego wroga, którego nie lubi. Podobnie jak ludzie - też nie wszystkich lubimy. Ale to chyba nie powód żeby uogólniać. Nie wygląda mi na agresywną sunie na tym filmiku :)

Posted

Zapytam dokładnie panią Olę, czy było sprawdzane, ja osobiście nie sprawdzałam, bo nie mam takiej możliwości... I będzie to trudno sprawdzić, bo do schroniska małe dzieci nie przychodzą...

Posted

Ja też jestem pewna :D Tak radosny, kochający, wdzięczny pieseczek jak Sabcia - mimo łapki - znajdzie najlepszy na świecie dom !!! No nie ? :D Już tu jeden domek się zastanawia własnie taki :D