Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też bym chciała taką Bianeczkę :loveu: strasznie jest kochana. Myślę, że jeśli w domu ma być inny pies to tylko jakiś ciapek, jak nasz Wiśnia. Inny ją zdominuje.
Zobaczymy ;)

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też bym chciała taką Bianeczkę :loveu: strasznie jest kochana. Myślę, że jeśli w domu ma być inny pies to tylko jakiś ciapek, jak nasz Wiśnia. Inny ją zdominuje.
Zobaczymy ;)[/QUOTE]
a ja tam bym wolała Wiśnię:p
Wiśnia to chłopak z poczuciem humoru

Posted

Uwaga, uwaga... Bianeczka od wczoraj mieszka w SWOIM domu. Dom znajduje się na Mokotowie, ludzie fajni i zakochani w Malutkiej. Wczoraj wieczorem po nia przyjechali i mieszka sobie grzecznie.
Są małe kłopoty z akceptacją miasta ;) - schody, winda jadąca w dół (bo w górę jest ok) ale nie ma dramatu, w sumie i my i Państwo się spodziewali także jest ok. W domu jest przytulanie i mizianie tylko spacery są jeszcze lekko stresujące. Ale to dopiero jeden dzień a smakołyki działają cuda ;)
Bianca na spacerze patrzy na przewodnika i liże po rękach, nauka Bartka ;)

Państwo zostawili 100 zł, odliczymy to od opłaty za hotel.

Posted

Boże, ale wiadomość!!!!!!! I jest tak blisko mnie:loveu:
Co sie stało, jakiś worek z domkami się wysypał:-) Najpierw Melba, teraz Azja:loveu: Dwie przecudne dziewczyny!!!
Malutka, kochana Bianeczko, niech Ci będzie dobrze w nowym domku:loveu::loveu::loveu:
Możecie się śmiać, ale zazdroszczę nowej rodzinie Bianki. To sunia naprawdę idealna, do kochania absolutnego. Aż mam łzy w oczach, kiedy wyobrażam sobie, jak idzie na spacerze i liże czowieka po rękach..... Biały Anioł:loveu:

Posted

Rewelacja :D :D :D
Ja też jestem z Mokotowa, więc się będę za Malutką rozglądać:D
Jak będzie mieć teraz na imię?

Dom oczywiście sprawdzony cztery pokolenia wstecz?:cool3:

Baaaardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Boże, ale wiadomość!!!!!!! I jest tak blisko mnie:loveu:
Co sie stało, jakiś worek z domkami się wysypał:-) Najpierw Melba, teraz Azja:loveu: Dwie przecudne dziewczyny!!!
Malutka, kochana Bianeczko, niech Ci będzie dobrze w nowym domku:loveu::loveu::loveu:
Możecie się śmiać, ale zazdroszczę nowej rodzinie Bianki. To sunia naprawdę idealna, do kochania absolutnego. Aż mam łzy w oczach, kiedy wyobrażam sobie, jak idzie na spacerze i liże czowieka po rękach..... Biały Anioł:loveu:

W zasadzie przypadek, Pani zadzwoniła w sprawie Melby, wiedziałam, że Melba prawdopodobnie pojedzie do domu więc pokazałam zdjęcia Malutkiej. Wielkie zauroczenie, w czwartek wieczorem pojechałam na wizytę a w piątek wieczorem Państwo po nią pojechali. Też się trochę bałam jak będzie ale w sobotę po południu już dzwonili, ze jest dobrze i są w niej zakochani. Nic dziwnego ;)

Andzike napisał(a):
Rewelacja :D :D :D
Ja też jestem z Mokotowa, więc się będę za Malutką rozglądać:D
Jak będzie mieć teraz na imię?

Dom oczywiście sprawdzony cztery pokolenia wstecz?:cool3:

Baaaardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi:

Zostanie Bianca najprawdopodobniej, zobaczymy, czasami później przychodzą jakies inne pomysły ;)

Posted

Dzwoniłam do domu naszej panienki :) Malutka jest kochana, w domu przylepka, pakuje się do łożka, bawi się, nawet trochę rozrabia. ;)
Spacery gorzej, bo wiele się w mieście dzieje, wczoraj było ok, bo puste osiedle ale dziaij rano znowu trochę strachu. Uczymy się ;) na razie.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzwoniłam do domu naszej panienki :) Malutka jest kochana, w domu przylepka, pakuje się do łożka, bawi się, nawet trochę rozrabia. ;)
Spacery gorzej, bo wiele się w mieście dzieje, wczoraj było ok, bo puste osiedle ale dziaij rano znowu trochę strachu. Uczymy się ;) na razie.

Mysza, powiedz może, żeby Państwo kupili coś na uspokojenie przed Sylwestrem... Skoro to takie strachajło, to Sylwester w mieście będzie dla niej koszmarem:-(
Ja też musze dać coś moim psom, po ubiegłorocznym koszmarze 2 tygodni przed i 2 tygodni po Sylwestrze - poddaję się.
Ostatnio wetka w Boliłapce powiedziała, że na jakiegoś psa nie działało nic, pomógł dopiero Persen... ale jakoś mi się wierzyć nie chce, żeby zioła tak zadziałały...

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Państwem Malutkiej, z każdym dniem jest lepiej, w domu to już super, od 2 dni Bianca spała z Panią w łożeczku, bo Pan był na wyjeździe ;)

Spacery w ciągu dnia trochę przerażają ale te ok 24, kiedy na ulicach spokój, są ok.
Malutka lubi zamknięte place, ogrodzone miejsca, czuje się jak w ogródku i nawet zaczepia do zabawy ;)

Aha, ma tez nowe imię- Suri :)