Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb:

Posted

[B]Kulkerson - bardzo, bardzo dziękujemy! Jesteście cudowni [/B] :loveu:

Jeżuniu - nawet nie wiesz co cię dzisiaj czeka :sweetCyb:

:beerchug::cunao: :laola::cunao::beerchug:

Posted

No kurka, no!!!!!!!
Kulkerson - to była najwspanialsza wiadomość na pw, jaką sobie mogłam wymarzyć te 2 dni temu :)
Bardzo Wam dziękujemy za serce i za to, że ta nasza drobinka nareszcie będzie miała te swoje miejsce na ziemi.
YYYYYYYYYYYUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:megagrin: :grins: :errrr: :painting: :happy1: :modla: :sweetCyb: :laugh2_2: :bigcool: :klacz: :Cool!: :ylsuper: :cool2: :thumbs: :Rose: :drinka: :laola: :drinking: :drink1: :knajpa: :cunao:

Posted

Jeżosławski jest już u nas :) Czyściutki, po wizycie w SPA, z kompletem dokumentów i akcesoriów od przesympatycznych ciotek ze schronu
Aktualnie rozpoznawczo drepcze sobie po pokoju i sprawdza teren... Do tej pory jego zainteresowaniu nie umknęło lustro w szafie, w którym co chwilkę się przegląda, ot piękniś ;) póki co będzie się powoli przyzwyczajał. W miarę upływu czasu dorzucimy kilka zdjęć, no i będziemy co jakiś czas informować o tym dostojnym kawalerze! ;))

Posted

[B]Jesoooooo no ja normalnie chyba jak sie zobaczymy to napadnę Was i wyściskam[/B] :) !!!!!! nam nadzieje ze nie uznacie mnie za wariatkę :) ale dla mnie dalej to zupełnie inna zaczarowana bajka - uwierzyć nie moge :)

idę kupić szeleczki Jeżowi :) może mi się uda jakoś jutro podrzucić :)

Posted

[quote name='Kulkerson']ąda, ot piękniś ;) W miarę upływu czasu dorzucimy kilka zdjęć, no i będziemy co jakiś czas informować o tym dostojnym kawalerze! ;))[/QUOTE]
W miarę jakiego upływu czasu i jak to co jakiś czas? :crazyeye:
ciotki na dogo są niecierpliwe, zdjęcia mają być jak najszybciej ,a informacje co najmniej 3 razy dziennie :evil_lol: ;)

Posted

[B][COLOR=darkorange]Łezki mi poleciały ze szczęścia
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Jeżyczku Kochany całuję Cię mocno w ten Twój piękny maleńki pycholek i sprawuj tam się ładnie nam :)

Co za radość, przeogromna, bajkowa... Ahhhhhh[/COLOR][/B]

Posted

jutro po pracy napadne :) wieczorkiem, a tymczasem szelki kupione, takie prościutkie ale subtelne na to kruche cialeczko a ja lece kroić poslanko krolewskie :)

Posted

Broskowe posłanka wszystkie są królewskie. Moja Kresia jedno takie dostała w prezencie i choć to posłanko jamnicze jest, to są na nie zapisy na listę społeczną, a w kolejce stoją kot, dwie boksie i Lesio (york olbrzym 12 kg!) :)

Posted

Dotarłam do komputera. Czuję się przeszczęśliwa i zmęczona jak po wykonaniu lotu na księżyc :) Jeż ma cudnych ludzi , będzie kochany, wyspacerowany, zadbany i szczęśliwy :) DZIĘKUJĘ!