UBOCZE Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Cudnie! Parafrazując tytuł, zapowiada się: [FONT=Arial Black]Złota jesień życia staruszka Jeżyka...:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
aanka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wiedziałam ,czułam to .... psinko malutka :laola::BIG:::D:kiss_2::kiss_2::sweetCyb::Cool!::cunao::sweetCyb::sweetCyb::BIG::drinka: Quote
ulvhedinn Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb: Quote
Luna_wro Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Świętowanie się juz zaczęło??? Nie czekamy do południa??? Kurczę, to ja też się dołączam... :BIG::BIG::BIG::BIG::laola::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Ra_dunia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [B]Kulkerson - bardzo, bardzo dziękujemy! Jesteście cudowni [/B] :loveu: Jeżuniu - nawet nie wiesz co cię dzisiaj czeka :sweetCyb: :beerchug::cunao: :laola::cunao::beerchug: Quote
olivetshka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 No kurka, no!!!!!!! Kulkerson - to była najwspanialsza wiadomość na pw, jaką sobie mogłam wymarzyć te 2 dni temu :) Bardzo Wam dziękujemy za serce i za to, że ta nasza drobinka nareszcie będzie miała te swoje miejsce na ziemi. YYYYYYYYYYYUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :megagrin: :grins: :errrr: :painting: :happy1: :modla: :sweetCyb: :laugh2_2: :bigcool: :klacz: :Cool!: :ylsuper: :cool2: :thumbs: :Rose: :drinka: :laola: :drinking: :drink1: :knajpa: :cunao: Quote
olivetshka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 I - jeszcze tak na koniec, podsumowując - [B]warto było poczekać[/B]... Na Was :loveu: Quote
paniMysza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ale fajnie!:) czy w takim razie mam odwołać wydarzenie na facebooku?:) Quote
Nutusia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Nie wiem co napisać. Chyba na razie tylko DZIĘKUJĘ! Jak się ogarnę i będę mogła ostrzej zobaczyć ekran, może napiszę coś jeszcze :) Quote
Kulkerson Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jeżosławski jest już u nas :) Czyściutki, po wizycie w SPA, z kompletem dokumentów i akcesoriów od przesympatycznych ciotek ze schronu Aktualnie rozpoznawczo drepcze sobie po pokoju i sprawdza teren... Do tej pory jego zainteresowaniu nie umknęło lustro w szafie, w którym co chwilkę się przegląda, ot piękniś ;) póki co będzie się powoli przyzwyczajał. W miarę upływu czasu dorzucimy kilka zdjęć, no i będziemy co jakiś czas informować o tym dostojnym kawalerze! ;)) Quote
paniMysza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ale fajnie:) gratuluje wam takiego przeuroczego psiaka:) a jezykowi domu:) Quote
bros Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [B]Jesoooooo no ja normalnie chyba jak sie zobaczymy to napadnę Was i wyściskam[/B] :) !!!!!! nam nadzieje ze nie uznacie mnie za wariatkę :) ale dla mnie dalej to zupełnie inna zaczarowana bajka - uwierzyć nie moge :) idę kupić szeleczki Jeżowi :) może mi się uda jakoś jutro podrzucić :) Quote
aanka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dla Was:Rose::Rose::Rose::buzi::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::bye: Quote
Nutusia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Brosku - w Twoim przypadku już czas najwyższy uwierzyć w bajki! :) Jeżozwierzu, sprawuj się grzecznie i żyj długo i szczęśliwie. Quote
terierfanka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cudnie :loveu: to Jeżu coś tam widzi jednak, skoro go lustro interesuje :lol: kochany staruszek :lol: Quote
diuna_wro Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 czy Jerzy ma towarzystwo innych futer, czy jest jedynakiem? Quote
Poker Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Kulkerson']ąda, ot piękniś ;) W miarę upływu czasu dorzucimy kilka zdjęć, no i będziemy co jakiś czas informować o tym dostojnym kawalerze! ;))[/QUOTE] W miarę jakiego upływu czasu i jak to co jakiś czas? :crazyeye: ciotki na dogo są niecierpliwe, zdjęcia mają być jak najszybciej ,a informacje co najmniej 3 razy dziennie :evil_lol: ;) Quote
Szejla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [B][COLOR=darkorange]Łezki mi poleciały ze szczęścia :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jeżyczku Kochany całuję Cię mocno w ten Twój piękny maleńki pycholek i sprawuj tam się ładnie nam :) Co za radość, przeogromna, bajkowa... Ahhhhhh[/COLOR][/B] Quote
bros Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 jutro po pracy napadne :) wieczorkiem, a tymczasem szelki kupione, takie prościutkie ale subtelne na to kruche cialeczko a ja lece kroić poslanko krolewskie :) Quote
Nutusia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Broskowe posłanka wszystkie są królewskie. Moja Kresia jedno takie dostała w prezencie i choć to posłanko jamnicze jest, to są na nie zapisy na listę społeczną, a w kolejce stoją kot, dwie boksie i Lesio (york olbrzym 12 kg!) :) Quote
azalia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Bros wyściskaj Jeżyczka odemnie,wiem jaki był i jest dla Ciebie ważny,cieszę się razem z Tobą. Quote
Basia1244 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dotarłam do komputera. Czuję się przeszczęśliwa i zmęczona jak po wykonaniu lotu na księżyc :) Jeż ma cudnych ludzi , będzie kochany, wyspacerowany, zadbany i szczęśliwy :) DZIĘKUJĘ! Quote
Recommended Posts