Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olivetshka napisał(a):
Śliczny, kochany Jezunio :loveu:
Powtórzę raz jeszcze - warto było na Was poczekać.

Szkoda, że tak długo czekał bidulek :( właśnie śpi sobie spokojnie, chyba za tym spokojem najbardziej tęsknił...mordka jakby mu się uśmiecha :)

Posted

Kulkerson napisał(a):
Szkoda, że tak długo czekał bidulek :( właśnie śpi sobie spokojnie, chyba za tym spokojem najbardziej tęsknił...mordka jakby mu się uśmiecha :)

to zyczymy spokojnych snow i miziaczkujemy na dobranoc naszego ksiecia :) a Was pozdrawiamy :)

Posted

ja mam mokre oczy .. ze szczęścia . Ten psiak mnie zauroczył od początku , gdy go zobaczyłam , a dzięki Wam :Rose:ma teraz spokój ,ciepło i LOVE:iloveyou:.

Posted

Jeżyku kochany czuj sie swobodnie to teraz twój domek z raczkami do głaskania tylko twoimi , miseczkami tylko twoimi i czas maja tylko i wyłącznie dla ciebie

Posted

Normalnie oczy wilgotnieją jak się to wszystko czyta :) Takie wątki dają siłę, żeby nigdy się nie poddawać, żeby walczyć o każde psie serduszko (kocie też ;) i w ogóle zwierzęce ;) ).
Jażuniu kochany na poduszeczce. Ach! CUDO!

Posted

he he ciocia wiesio wprowadza już Świateczny nastrój :)
a Jeżynek Świeta spędzi w domowym zaciszu :bigcool::bigcool::bigcool::Rose::iloveyou:

kochani mam piękne legowisko w domku - obiecuje jutro dostarczyć. Nie zrobiłam go sama bo się nieco przeliczyłam z materiałem i brakło mi gąbki, niestety. Porozumiałam sie za to ze świetnymi ludźmi , którzy szyja psie legowiska i tutaj mój OGROMNY UKŁON dla Państwa (przesłałam wątek do poczytania państwu):) od których za symboliczną kwote kupiłam w prezencie (ode mnie i cioci abilab) piękne królewskie łóżeczko dla Jeżunia. Z takiego na pewno nie spadnie :) i bedzie mial mieciutko i wygodnie :)

Piotrze, Izo moge wpaść z Anią jutro pod wieczorek ?

Posted

[quote name='bros']he he ciocia wiesio wprowadza już Świateczny nastrój :)
a Jeżynek Świeta spędzi w domowym zaciszu :bigcool::bigcool::bigcool::Rose::iloveyou:

kochani mam piękne legowisko w domku - obiecuje jutro dostarczyć. Nie zrobiłam go sama bo się nieco przeliczyłam z materiałem i brakło mi gąbki, niestety. Porozumiałam sie za to ze świetnymi ludźmi , którzy szyja psie legowiska i tutaj mój OGROMNY UKŁON dla Państwa (przesłałam wątek do poczytania państwu):) od których za symboliczną kwote kupiłam w prezencie (ode mnie i cioci abilab) piękne królewskie łóżeczko dla Jeżunia. Z takiego na pewno nie spadnie :) i bedzie mial mieciutko i wygodnie :)

Piotrze, Izo moge wpaść z Anią jutro pod wieczorek ?

Zapraszamy wieczorem, po 18 będziemy w domu wszyscy razem :) z legowiska Jeżyk będzie na pewno zadowolony....:) dziękujemy!!!!!!

Posted

Jeżyk się aklimatyzuje i świetnie mu to idzie, jest grzeczny i oswaja się z nową sytuacją :D zaczął nawet podskakiwać na spacerach energicznie, taki z niego dziadek :razz: chociaż i tak nic nie przebije jego łakomstwa :lol: wszyscy na osiedlu już go znają i wszystkim musieliśmy tłumaczyć, że to NIE jest szczeniak :eviltong:
dzisiaj pewna Pani na spacerku go wygłaskała, a Jeżyk bardzo się ucieszył i szedł potem taki dumny w podskokach. naprawdę to niesamowite ile on ma chęci życia...

Posted

Kulkerson bo daliscie mu tą chec do zycia to dzieki Wam moze cieszyc sie kazdym jak podarunkiem losu , a lakomczuch to wiemy wiem jest no ale zarełko pewnie dobre to Jeżykowi smakuje