Basia1244 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cudny Jeż na kocyku z serduszkiem :) Wreszcie jest szczęśliwy! Quote
olivetshka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Śliczny, kochany Jezunio :loveu: Powtórzę raz jeszcze - warto było na Was poczekać. Quote
Basia1244 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A teraz popatrzcie na zdjęcia z pierwszej strony i na to zdjęcie ostatnie - metamorfoza!!!!!!!!! Quote
Kulkerson Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 olivetshka napisał(a):Śliczny, kochany Jezunio :loveu: Powtórzę raz jeszcze - warto było na Was poczekać. Szkoda, że tak długo czekał bidulek :( właśnie śpi sobie spokojnie, chyba za tym spokojem najbardziej tęsknił...mordka jakby mu się uśmiecha :) Quote
wieso Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Kulkerson napisał(a):Szkoda, że tak długo czekał bidulek :( właśnie śpi sobie spokojnie, chyba za tym spokojem najbardziej tęsknił...mordka jakby mu się uśmiecha :) to zyczymy spokojnych snow i miziaczkujemy na dobranoc naszego ksiecia :) a Was pozdrawiamy :) Quote
aanka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ja mam mokre oczy .. ze szczęścia . Ten psiak mnie zauroczył od początku , gdy go zobaczyłam , a dzięki Wam :Rose:ma teraz spokój ,ciepło i LOVE:iloveyou:. Quote
abilab Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jeżyku kochany czuj sie swobodnie to teraz twój domek z raczkami do głaskania tylko twoimi , miseczkami tylko twoimi i czas maja tylko i wyłącznie dla ciebie Quote
Nutusia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No ja nie wiem - chyba się do tego Wrocka wybiorę! Toż to miasto CUDÓW jest! :) Quote
terierfanka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nutusia napisał(a):No ja nie wiem - chyba się do tego Wrocka wybiorę! Toż to miasto CUDÓW jest! :) Nutusia, zapraszamy :) Quote
Ra_dunia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Normalnie oczy wilgotnieją jak się to wszystko czyta :) Takie wątki dają siłę, żeby nigdy się nie poddawać, żeby walczyć o każde psie serduszko (kocie też ;) i w ogóle zwierzęce ;) ). Jażuniu kochany na poduszeczce. Ach! CUDO! Quote
Asia_M Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dzień dobry Jeżyku, jak nowy dzionek we wspaniałym domku? :) Quote
terierfanka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Cioteczki dobre, Jeżyk już bezpieczny, zajrzyjcie proszę do suni z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-prze%C5%BCy%C5%82a!!!!Potrzebne-DEKLARACJE!!! Quote
bros Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 he he ciocia wiesio wprowadza już Świateczny nastrój :) a Jeżynek Świeta spędzi w domowym zaciszu :bigcool::bigcool::bigcool::Rose::iloveyou: kochani mam piękne legowisko w domku - obiecuje jutro dostarczyć. Nie zrobiłam go sama bo się nieco przeliczyłam z materiałem i brakło mi gąbki, niestety. Porozumiałam sie za to ze świetnymi ludźmi , którzy szyja psie legowiska i tutaj mój OGROMNY UKŁON dla Państwa (przesłałam wątek do poczytania państwu):) od których za symboliczną kwote kupiłam w prezencie (ode mnie i cioci abilab) piękne królewskie łóżeczko dla Jeżunia. Z takiego na pewno nie spadnie :) i bedzie mial mieciutko i wygodnie :) Piotrze, Izo moge wpaść z Anią jutro pod wieczorek ? Quote
Nutusia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zdjęcie księciunia na łożu ja poproszę, skoro już idziecie na pod...wieczorek! :) Quote
Basia1244 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 O mamusiu! Idą do Jeża jutro! To ja może pojutrze....:D Ucałować mordeczkę ode mnie i wyściskać opiekunów :) Quote
Kulkerson Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='bros']he he ciocia wiesio wprowadza już Świateczny nastrój :) a Jeżynek Świeta spędzi w domowym zaciszu :bigcool::bigcool::bigcool::Rose::iloveyou: kochani mam piękne legowisko w domku - obiecuje jutro dostarczyć. Nie zrobiłam go sama bo się nieco przeliczyłam z materiałem i brakło mi gąbki, niestety. Porozumiałam sie za to ze świetnymi ludźmi , którzy szyja psie legowiska i tutaj mój OGROMNY UKŁON dla Państwa (przesłałam wątek do poczytania państwu):) od których za symboliczną kwote kupiłam w prezencie (ode mnie i cioci abilab) piękne królewskie łóżeczko dla Jeżunia. Z takiego na pewno nie spadnie :) i bedzie mial mieciutko i wygodnie :) Piotrze, Izo moge wpaść z Anią jutro pod wieczorek ? Zapraszamy wieczorem, po 18 będziemy w domu wszyscy razem :) z legowiska Jeżyk będzie na pewno zadowolony....:) dziękujemy!!!!!! Quote
Kulkerson Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jeżyk się aklimatyzuje i świetnie mu to idzie, jest grzeczny i oswaja się z nową sytuacją :D zaczął nawet podskakiwać na spacerach energicznie, taki z niego dziadek :razz: chociaż i tak nic nie przebije jego łakomstwa :lol: wszyscy na osiedlu już go znają i wszystkim musieliśmy tłumaczyć, że to NIE jest szczeniak :eviltong: dzisiaj pewna Pani na spacerku go wygłaskała, a Jeżyk bardzo się ucieszył i szedł potem taki dumny w podskokach. naprawdę to niesamowite ile on ma chęci życia... Quote
Basia1244 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jestem szczęśliwa i wzruszona - piszcie tak dalej :)! Kochański Jeżunio ! Jaki on teraz musi być radosny! Quote
Ra_dunia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 jak się to czyta to normalnie nie można się nie uśmiechać i nie mieć mokrych oczu :) Kochany Jeżunio we wspaniałym, cudownym, kochającym domku... Quote
abilab Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Kulkerson bo daliscie mu tą chec do zycia to dzieki Wam moze cieszyc sie kazdym jak podarunkiem losu , a lakomczuch to wiemy wiem jest no ale zarełko pewnie dobre to Jeżykowi smakuje Quote
Recommended Posts