Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niewyobrażalne dla nas jak jemu teraz jest dobrze, niewyobrażalne ...

kocyk suchy, miseczka pyszna, podłoga sucha bez smrodu kup i moczu, cisza wokół nie ma już pisku przerażonych szczeniaków całą dobę, światło w lustrze a nie nagrzana żarówka w klatce, trawa i słońce codziennie, i ludzie ... ludzie, ich głosy miłe, ich dotyk co chwilę, zapach .... Niewyobrażalne dla nas.

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszłam sobie popatrzeć na zdjęcia Jeża w nowym domu, bo to najlepszy balsam na obolałe serce, po porannych nowych koszmarnych wiadomościach ze schroniska.
Jeżyku, jak dobrze, że choć Ciebie już tam nie ma....

dzień dobry Kulkersonowie:loveu:

Posted

eeh, z mojej branży amstaffowej. Przywieziono dziś asta poranionego, zaropiałego, wyniszczonego, chudego, drżącego.... zaraz lecę foty mu porobić. Dla zdrowego asta ciężko o dom, a co dopiero dla takiej ruiny. Znów walka każdego dnia będzie i błaganie: nie usypiajcie!

Posted

Nowy domku jesteś cudowny! :D

/mam małe pytanko na marginesie czy nowy domek ma zabezpieczone balkony? przepraszam za to pytanie - może jestem troszkę przewrażliwiona, ale Jeżyk słabo widzi, a na dogo było ostatnio takie straszne wydarzenie, że psiak wyleciał :(/

Posted

Piotr z Izą mieszkają na parterze :) i nie mają balkoniku :)

kochani niestety nie dojadę dzis do Was - przepraszam, mój pies byłby dziś sam ponad 12 godzin :( nie mogę mu tego zrobić, spanko na pewno dowiozę po poniedziałku , tak że na razie Jeżunio musi pospać na kocyku, myśle ze da radę :) Basia mi donosiła ze nie mogła wytrzymać i dzwoniła juz rano :) poprosiłam by sie powstrzymała i obiecała ze zadzwoni dopiero wieczorkiem :evil_lol: , wobec tego ja już nie bedę Was męczyć, ale jeśli chcecie z każdą nawet drobnostka dzwoncie do mnie o kazdej porze ! :) ściskam moich ulubieńców :)

Posted

bros napisał(a):

To wspaniale :) Przesyłam wielkie ukłony w stronę Piotra i Izy i wszystkich, którzy do tej pory opiekowali się Jeżykiem. Dla takich chwil warto żyć! :)

Posted

sprawa jezyka bedzie sztandarowa w kontekscie tego,ze nigdy pies nie jest za stary i za biedny by znalezc wspanialy dom! zwyczajnie licza sie dobre serca i tylko to ! :)

Posted

Witamy wszystkich :)
Jeżyk ma się bardzo dobrze. Ciągle jeszcze oswaja się z otoczeniem, ale już merda ogonkiem jak się go popieści ;)
Na spacerku ciągle mylony jest ze szczeniaczkiem! Chyba zaczniemy nosić książeczkę zdrowia na dowód :D
Uściski od Jeża, który dzięki Waszej wytrwałości i miłości trafił nas prosto w serducha :)

Posted

bros napisał(a):

kochani niestety nie dojadę dzis do Was - przepraszam, mój pies byłby dziś sam ponad 12 godzin :( nie mogę mu tego zrobić, spanko na pewno dowiozę po poniedziałku , tak że na razie Jeżunio musi pospać na kocyku, myśle ze da radę :) Basia mi donosiła ze nie mogła wytrzymać i dzwoniła juz rano :) poprosiłam by sie powstrzymała i obiecała ze zadzwoni dopiero wieczorkiem :evil_lol: , wobec tego ja już nie bedę Was męczyć, ale jeśli chcecie z każdą nawet drobnostka dzwoncie do mnie o kazdej porze ! :) ściskam moich ulubieńców :)

Szkoda, że dopiero w tygodniu :D wytrzyma wytrzyma na kocykach i Twoim spanku, chociaż nie zawsze trafia tam swoim ciałkiem ;) nie męczycie nas, dzwońcie kiedy chcecie....i my obiecujemy się kontaktować w razie co. jak na razie żadnych poważnych problemów (tfu, tfu, odpukać :P). Pozdrowienia i do zobaczenia - mamy nadzieję że się szybko spotkamy :)