azalia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jeżyczku kochany,gdzie twój domek,żebyś zdążył w nim pomieszkać. Quote
NikaEla Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Basia1244 napisał(a):To już ustal z Kaoliną. Choć ja sądzę, że lepiej jednak obrożę, będzie na dłużej. w końcu jakoś nie ustaliłam.... Quote
olivetshka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ogłoszenia Jeżuś ma wprawdzie, ale tak się zastanawiam, czy robić jeszcze raz?... Quote
LILUtosi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Zobaczcie jaka bida do mnie zawitała http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno Chciałam się spytać ile kosztuje takie strzyżenie dla psa co miał Jeżyk. Quote
kami_23 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Witam! Chciałabym deklarować stałą kwotę dla Jeżyka- 15zł:) Quote
bros Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 kami_23 napisał(a):Witam! Chciałabym deklarować stałą kwotę dla Jeżyka- 15zł:) kami - BARDZO dziękuję :) jak tylko bedzie potrzeba - odezwę sie do Ciebie :) na razie mamy troszkę kaski uzbieranej ale nie widać dt więc czekamy , jeśli tylko nam sie domek wyklaruje powrócę do zbiórek :loveu::loveu::loveu: Quote
abilab Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 LilU ten bidulek juz u Ciebie ech dobrze szybka akcja Quote
Basia1244 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 LILUtosi napisał(a):Zobaczcie jaka bida do mnie zawitała http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno Chciałam się spytać ile kosztuje takie strzyżenie dla psa co miał Jeżyk. Groomerzy z groomy dog dla naszych schroniskowców robią to za free.To super fajni młodzi sympatyczni ludzie, którzy chętnie pomagają naszym nieszczęściom w ten sposób, wiele psów strzygli, kąpali, golili i kotów też za free. Quote
Poker Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Basia1244 napisał(a):Groomerzy z groomy dog dla naszych schroniskowców robią to za free.To super fajni młodzi sympatyczni ludzie, którzy chętnie pomagają naszym nieszczęściom w ten sposób, wiele psów strzygli, kąpali, golili i kotów też za free. potwierdzam, wczoraj strzygli mojego psa,Są bardzo sympatyczni i z sercem. Quote
LILUtosi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Kurcze, naprawdę bardzo potrzebuje ich pomocy. Dziś nożyczkami coś obcięłam, palce bolą a końca nie widać. A czy oni przyjeżdżają do klienta? Quote
Lionees Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jestem na wołanie na pw od zdesperowanych dziewczyn... Wybaczcie mi,Jeżyku wybacz,nie mogę..przepraszam Nie biorę na razie psiaków,nie wiem,czy się nie wycofam z dogo...zrobiłam wyjątek jedynie dla Nestorka,tylko i wyłącznie Quote
Basia1244 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 LILUtosi napisał(a):Kurcze, naprawdę bardzo potrzebuje ich pomocy. Dziś nożyczkami coś obcięłam, palce bolą a końca nie widać. A czy oni przyjeżdżają do klienta? LILU zadzwoń! Są bardzo fajni i dowiesz się wszystkiego na miejscu :) 787061848, ul. Giżycka 1 (tylko nie szukaj Giżyckiej :D trzeba wjechać w Tarnobrzeską z placu Kromera i skręcić na parking w lewo przy blokach - to jeden z 4 bloków tam stojących, i ....Giżycka 1 - to jest tylko ten jeden tam blok, a reszta tej ulicy znajduje się w zupełnie innym miejscu :D) Quote
paniMysza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 paniMysza napisał(a):zrobiłam wydarzenie dla jeza na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=204486682909460&pending#!/event.php?eid=204486682909460 reklamujcie prosze jeża na fb. nikt prawie do niego tam nie zagląda. Quote
Szejla Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jeżyk zawitał na moim FB :) Kurczę oby się udało znaleźć mu domek, jest przekochanym psiakiem, należy mu się godne życie staruszka, hehe:) Quote
marmosia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Czekam z niecierpliwością na fotorelacje cioteczki Bros z dzisiejszej wizyty w schronisku. Jeżu jest cudny, to zupełnie inny psiak niż ten,którego widziałam w lutym. Wygląda jak szczeniak. Śliczność taka. Na dworze niuchał i niuchał, i łapał promyki słoneczka :) Tylko jego płacz w tym maleńkim boksie dźwięczy mi cały czas w uszach. Ech, tak bym chciała, żeby znalazł już swój domek ... Quote
paniMysza Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 a ja dziś byłam w schronisku po pelego i w przelocie widziałam pana jeża jak wracał ze spacerku, albo od lekarza (z jakimś chłopcem). naprawde jest przeuroczy! na zywo wyglada o niebo lepiej niż na fotach, słodziak:) Quote
abilab Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jeżyk jedyny w swoim rodzaju w nowym wydaniu rzeczywiscie wyglada jak szczeniak tylko głeboko w oczach schowany straszny smutek Quote
Basia1244 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ale nie prawda! Kochane ciocie, ja z nim idę często do lasku albo w pola i Jeżol śmieje się całą paszczą, maszeruje za moimi psami dzielnie i usmiecha się wesoło, drepta tu i tam, wącha i po godzinie marzy, aby pospać w klateczce - on powinien miec codziennie taki spacerek i prawie nam się to codziennie udaje zorganizować dzięki "zmianom", więc smutek smutkiem, ale Jeżu umie i chce się cieszyć i cieszy się, gdy jest na spacerku. a im więcej nas chętnych do łażenia tym więcej tej jego radości. Ja jutro z nim pomaszeruję znowu i nie tylko jutro. Zapraszam :) Quote
marmosia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Basiula, serce masz wielkie :) A Jeżu faktycznie się uśmiecha i do kieszeni nosek wsadza, ale tak mi się serce kraje, że on w tej klatce małej został ... Quote
bros Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Jeżynka dziś zakropiony na kleszcze kropelkami od Nikaragua :) !!! a ciotka marmośka pobiła rekord :) ugotowała cały wielki garnek pyszności (próbowałam mniam-jedzonko prima ) i dostały wszystkie psiaki w szczeniakarni :) nie tylko Jeżyczek - marmośka DZIEKI Quote
Ra_dunia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Lionees napisał(a):Jestem na wołanie na pw od zdesperowanych dziewczyn... Wybaczcie mi,Jeżyku wybacz,nie mogę..przepraszam Nie biorę na razie psiaków,nie wiem,czy się nie wycofam z dogo...zrobiłam wyjątek jedynie dla Nestorka,tylko i wyłącznie Dzięki kochana, że zajrzałaś. Rozumiem. 3maj się cieplutko. A może jednak rozważyć opcje ZuziM...? W końcu ma możliwość zamknięcia Jeżunia w boksie... Pomyślcie. Szkoda, żeby w schronie ostatnie dni życia spędził :( Quote
paniMysza Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ukradłam kilka jeżykowych fotek na jego wydarzenie facebookowe, bo poproszono mnie o to. mam nadzieje, ze sie nie pogniewacie:) Quote
Recommended Posts