Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kami_23 napisał(a):
Witam! Chciałabym deklarować stałą kwotę dla Jeżyka- 15zł:)

kami - BARDZO dziękuję :) jak tylko bedzie potrzeba - odezwę sie do Ciebie :) na razie mamy troszkę kaski uzbieranej ale nie widać dt więc czekamy , jeśli tylko nam sie domek wyklaruje powrócę do zbiórek :loveu::loveu::loveu:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zobaczcie jaka bida do mnie zawitała
http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno
Chciałam się spytać ile kosztuje takie strzyżenie dla psa co miał Jeżyk.

Groomerzy z groomy dog dla naszych schroniskowców robią to za free.To super fajni młodzi sympatyczni ludzie, którzy chętnie pomagają naszym nieszczęściom w ten sposób, wiele psów strzygli, kąpali, golili i kotów też za free.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Groomerzy z groomy dog dla naszych schroniskowców robią to za free.To super fajni młodzi sympatyczni ludzie, którzy chętnie pomagają naszym nieszczęściom w ten sposób, wiele psów strzygli, kąpali, golili i kotów też za free.

potwierdzam, wczoraj strzygli mojego psa,Są bardzo sympatyczni i z sercem.

Posted

Jestem na wołanie na pw od zdesperowanych dziewczyn...
Wybaczcie mi,Jeżyku wybacz,nie mogę..przepraszam
Nie biorę na razie psiaków,nie wiem,czy się nie wycofam z dogo...zrobiłam wyjątek jedynie dla Nestorka,tylko i wyłącznie

Posted

LILUtosi napisał(a):
Kurcze, naprawdę bardzo potrzebuje ich pomocy. Dziś nożyczkami coś obcięłam, palce bolą a końca nie widać. A czy oni przyjeżdżają do klienta?

LILU zadzwoń! Są bardzo fajni i dowiesz się wszystkiego na miejscu :) 787061848, ul. Giżycka 1 (tylko nie szukaj Giżyckiej :D trzeba wjechać w Tarnobrzeską z placu Kromera i skręcić na parking w lewo przy blokach - to jeden z 4 bloków tam stojących, i ....Giżycka 1 - to jest tylko ten jeden tam blok, a reszta tej ulicy znajduje się w zupełnie innym miejscu :D)

Posted

Czekam z niecierpliwością na fotorelacje cioteczki Bros z dzisiejszej wizyty w schronisku. Jeżu jest cudny, to zupełnie inny psiak niż ten,którego widziałam w lutym. Wygląda jak szczeniak. Śliczność taka. Na dworze niuchał i niuchał, i łapał promyki słoneczka :) Tylko jego płacz w tym maleńkim boksie dźwięczy mi cały czas w uszach. Ech, tak bym chciała, żeby znalazł już swój domek ...

Posted

a ja dziś byłam w schronisku po pelego i w przelocie widziałam pana jeża jak wracał ze spacerku, albo od lekarza (z jakimś chłopcem). naprawde jest przeuroczy! na zywo wyglada o niebo lepiej niż na fotach, słodziak:)

Posted

Ale nie prawda! Kochane ciocie, ja z nim idę często do lasku albo w pola i Jeżol śmieje się całą paszczą, maszeruje za moimi psami dzielnie i usmiecha się wesoło, drepta tu i tam, wącha i po godzinie marzy, aby pospać w klateczce - on powinien miec codziennie taki spacerek i prawie nam się to codziennie udaje zorganizować dzięki "zmianom", więc smutek smutkiem, ale Jeżu umie i chce się cieszyć i cieszy się, gdy jest na spacerku. a im więcej nas chętnych do łażenia tym więcej tej jego radości. Ja jutro z nim pomaszeruję znowu i nie tylko jutro. Zapraszam :)

Posted

Jeżynka dziś zakropiony na kleszcze kropelkami od Nikaragua :) !!! a ciotka marmośka pobiła rekord :) ugotowała cały wielki garnek pyszności (próbowałam mniam-jedzonko prima ) i dostały wszystkie psiaki w szczeniakarni :) nie tylko Jeżyczek - marmośka DZIEKI

Posted

Lionees napisał(a):
Jestem na wołanie na pw od zdesperowanych dziewczyn...
Wybaczcie mi,Jeżyku wybacz,nie mogę..przepraszam
Nie biorę na razie psiaków,nie wiem,czy się nie wycofam z dogo...zrobiłam wyjątek jedynie dla Nestorka,tylko i wyłącznie

Dzięki kochana, że zajrzałaś. Rozumiem. 3maj się cieplutko.

A może jednak rozważyć opcje ZuziM...? W końcu ma możliwość zamknięcia Jeżunia w boksie... Pomyślcie. Szkoda, żeby w schronie ostatnie dni życia spędził :(