Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador, Karolina_Nett, Olusia, anetta, taura1 - dziękuję :Rose:
Miło nam, że strona się podoba! :cool1:
...i zapraszam do wpisów w księdze gości :grins:

betty - nie, to nie tak! Na stronie są TYLKO stare fotki, które już tu kiedyś się pojawiły... a ja po prostu nie mam nowych :-( - ostatnio kiepska pogoda, a jak tylko troche lepiej z nią to lece z hopkami, albo frisbee potrenować bo mi się pies zapasł (już jest chudzinką!:diabloti:) i stracił kondyche (to trzeba odzyskać!:shake:) po kastracji - a bardzo mi nie wygodnie z nerką, plecakiem ze sprzętem i jeszcze torbą z aparatem - a ze zdjęć i tak nici bo nie za bardzo umiem focić i trenować w jednym czasie... na tym tracił by Hacker, więc tak nie robie :roll:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
betty_labrador, Karolina_Nett, Olusia, anetta, taura1 - dziękuję :Rose:
Miło nam, że strona się podoba! :cool1:
...i zapraszam do wpisów w księdze gości :grins:

betty - nie, to nie tak! Na stronie są TYLKO stare fotki, które już tu kiedyś się pojawiły... a ja po prostu nie mam nowych :-( - ostatnio kiepska pogoda, a jak tylko troche lepiej z nią to lece z hopkami, albo frisbee potrenować bo mi się pies zapasł (już jest chudzinką!:diabloti:) i stracił kondyche (to trzeba odzyskać!:shake:) po kastracji - a bardzo mi nie wygodnie z nerką, plecakiem ze sprzętem i jeszcze torbą z aparatem - a ze zdjęć i tak nici bo nie za bardzo umiem focić i trenować w jednym czasie... na tym tracił by Hacker, więc tak nie robie :roll:

rozumiem, ;) dziekuje za pelne wyjasnienie, to wiele zmienia :) to zcekamy z cierpliwoscia na nowe fotki, jak juz beda ku temu warunki i okazje :)

Posted

Nie chwaliliśmy się jeszcze nową sztuczką: :cool3:
http://www.youtube.com/watch?v=pqaH8CAyGs4
...tutaj jest tylko w jedną stronę, ale umie też robić to z półobrotem w drugą stronę, a teraz uczymy się też, żeby przechodził tak w drugą stronę... naczy obracał się za moimi plecami i wycofywał tak, żeby kończył frontem do mnie :p

Olusia - a Witaj :lol:

wiq, Jureja, Ula_czarnuszka, Viz - miło mi się, że nasza strona cieszy się uznaniem i dziękuje za wpisy do księgi :cool1:

betty - już daje fotki :grins:

Pogoda ostatnimi czasy była do niczego, a jak już było słońce to byłam zawsze poza domem, aczkolwiek bez psa - z reguły na jakiś zajęciach lub załatwiając nuuuudne sprawy :shake:

...to też po długim spacerze mój pies wyglądał...

...no po prostu tak... jak wyglądał :roll:

...a dwa tygodnie temu - poznałam pierwszego we Wrocławiu owczarka węgierskiego Mudi(!)

Piesek ma na imię Sky, będzie trenował agility i mieszka z terierką szkocką :lol:

...a co więcej ma fajną, pozytywną pańcie, która ślicznie rysuje psy :grins:

Posted

Moniasek - dzięki :oops:
Mudiczek jest merlaczkiem i ma też braciszka merle - więcej rodzeństwa nie było, więc same merlaki w miocie wyszły :cool3:

Rottie - dziękuje w imieniu Hackera i witam w galeri :Rose:
Tak, mamy mudika we Wrocławiu i to już od jakiś 3 tygodni :cool1:

Klaudia - jaki tam ubłocony?! Może ledwo co na łapkach, a tak to mój pies się nie błoci :razz:

anetta - dziękuję za wpis... a nowego kolege to na razie tylko ja mam - Hacker nie miał okazji go poznać :roll:

Kilka fotek z dzisiaj
- generalnie wyciągnełam brata, żeby nam pokręcił sztuczki - ale też jakieś fotki pstryknoł :lol:

CS'ik na początek do tego "czegoś" :eviltong:

Nawiązywanie nici porozumienia :diabloti:

Jedna z nowych sztuczek pt. "akuku" :cool1:

...a po skończonej, owocnej pracy? :cool3:

Podanie łapki! :loveu:

...za jakość zdjęć nie odpowiadam - robione "paralitycznym", nowym aparatem ojca :shake:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']
...a dwa tygodnie temu - poznałam pierwszego we Wrocławiu owczarka węgierskiego Mudi(!)
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=9430612
Piesek ma na imię Sky, będzie trenował agility i mieszka z terierką szkocką :lol:

...a co więcej ma fajną, pozytywną pańcie, która ślicznie rysuje psy :grins:
Ooooooo braciszek,a u mnie mieszka ten drugi,różnią się ale na tych fotkach podobni bracia rozbójnicy:evil_lol:
Witamy ponownie u Hakera już poprzez własne łącze neostrady:multi:

Posted

Piękny, cudowny filmik :-D Widać, że szczęśliwy z niego pies i strasznie lubi pracować z Tobą. Super macie kontakt :-)
A jakie chodzenie przy nodze :crazyeye: Pamiętam jak narzekałaś że Wam to nie wychodzi.
Chyba będę go sobie oglądać, jak mi będzie smutno - naprawdę, nastraja optymistycznie :-)
No i muzyczka fajna.