taura1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Serdecznie Was zapraszamy na naszą stronę! [SIZE=2]:grins: http://hacker.topworld.org :cool1: No to teraz, to już pełen lans. :cool1: :lol: Świetna stronka! :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 i dzieki niej Anza uznala ze juz nie musi tu wstawiac zdjec :p Quote
Anza&Hacker Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 betty_labrador, Karolina_Nett, Olusia, anetta, taura1 - dziękuję :Rose: Miło nam, że strona się podoba! :cool1: ...i zapraszam do wpisów w księdze gości :grins: betty - nie, to nie tak! Na stronie są TYLKO stare fotki, które już tu kiedyś się pojawiły... a ja po prostu nie mam nowych :-( - ostatnio kiepska pogoda, a jak tylko troche lepiej z nią to lece z hopkami, albo frisbee potrenować bo mi się pies zapasł (już jest chudzinką!:diabloti:) i stracił kondyche (to trzeba odzyskać!:shake:) po kastracji - a bardzo mi nie wygodnie z nerką, plecakiem ze sprzętem i jeszcze torbą z aparatem - a ze zdjęć i tak nici bo nie za bardzo umiem focić i trenować w jednym czasie... na tym tracił by Hacker, więc tak nie robie :roll: Quote
betty_labrador Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anza&Hacker napisał(a):betty_labrador, Karolina_Nett, Olusia, anetta, taura1 - dziękuję :Rose: Miło nam, że strona się podoba! :cool1: ...i zapraszam do wpisów w księdze gości :grins: betty - nie, to nie tak! Na stronie są TYLKO stare fotki, które już tu kiedyś się pojawiły... a ja po prostu nie mam nowych :-( - ostatnio kiepska pogoda, a jak tylko troche lepiej z nią to lece z hopkami, albo frisbee potrenować bo mi się pies zapasł (już jest chudzinką!:diabloti:) i stracił kondyche (to trzeba odzyskać!:shake:) po kastracji - a bardzo mi nie wygodnie z nerką, plecakiem ze sprzętem i jeszcze torbą z aparatem - a ze zdjęć i tak nici bo nie za bardzo umiem focić i trenować w jednym czasie... na tym tracił by Hacker, więc tak nie robie :roll: rozumiem, ;) dziekuje za pelne wyjasnienie, to wiele zmienia :) to zcekamy z cierpliwoscia na nowe fotki, jak juz beda ku temu warunki i okazje :) Quote
wiq Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 piękna stronka :) a to zupełne mistrzostwo! http://hacker.topworld.org/news.jpg :) Quote
Jureja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wspaniała strona:multi:.Fotki równie piękne:loveu:. Quote
Ula_czarnuszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Stronkę odwiedziłyśmy, na co jest dowód w księdze gości:cool3: Czekamy na c.d. :p Quote
Viz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Stronka super! :multi: Aż z wrażenia się do księgi wpisaliśmy. :evil_lol: :lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Nie chwaliliśmy się jeszcze nową sztuczką: :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=pqaH8CAyGs4 ...tutaj jest tylko w jedną stronę, ale umie też robić to z półobrotem w drugą stronę, a teraz uczymy się też, żeby przechodził tak w drugą stronę... naczy obracał się za moimi plecami i wycofywał tak, żeby kończył frontem do mnie :p Olusia - a Witaj :lol: wiq, Jureja, Ula_czarnuszka, Viz - miło mi się, że nasza strona cieszy się uznaniem i dziękuje za wpisy do księgi :cool1: betty - już daje fotki :grins: Pogoda ostatnimi czasy była do niczego, a jak już było słońce to byłam zawsze poza domem, aczkolwiek bez psa - z reguły na jakiś zajęciach lub załatwiając nuuuudne sprawy :shake: ...to też po długim spacerze mój pies wyglądał... ...no po prostu tak... jak wyglądał :roll: ...a dwa tygodnie temu - poznałam pierwszego we Wrocławiu owczarka węgierskiego Mudi(!) Piesek ma na imię Sky, będzie trenował agility i mieszka z terierką szkocką :lol: ...a co więcej ma fajną, pozytywną pańcie, która ślicznie rysuje psy :grins: Quote
Moniasek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] Nie chwaliliśmy się jeszcze nową sztuczką: :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=pqaH8CAyGs4 Ślicznie! ...a dwa tygodnie temu - poznałam pierwszego we Wrocławiu owczarka węgierskiego Mudi(!) Jaki piękny merlaczkowy mudik! Do tej pory widziałam tylko całe czarne. Quote
Rottie Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Przepiękny pies! Dobrze trafiłam :p PS: To we Wrocławiu jest już Mudik? :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 śliczny ubłocony i mokry Hakerek, mudiczka merlaczka też cudna Quote
anetta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Macie nowego kolege :multi: Zostawiłam swój ślad w księdze :) Quote
Anza&Hacker Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Moniasek - dzięki :oops: Mudiczek jest merlaczkiem i ma też braciszka merle - więcej rodzeństwa nie było, więc same merlaki w miocie wyszły :cool3: Rottie - dziękuje w imieniu Hackera i witam w galeri :Rose: Tak, mamy mudika we Wrocławiu i to już od jakiś 3 tygodni :cool1: Klaudia - jaki tam ubłocony?! Może ledwo co na łapkach, a tak to mój pies się nie błoci :razz: anetta - dziękuję za wpis... a nowego kolege to na razie tylko ja mam - Hacker nie miał okazji go poznać :roll: Kilka fotek z dzisiaj - generalnie wyciągnełam brata, żeby nam pokręcił sztuczki - ale też jakieś fotki pstryknoł :lol: CS'ik na początek do tego "czegoś" :eviltong: Nawiązywanie nici porozumienia :diabloti: Jedna z nowych sztuczek pt. "akuku" :cool1: ...a po skończonej, owocnej pracy? :cool3: Podanie łapki! :loveu: ...za jakość zdjęć nie odpowiadam - robione "paralitycznym", nowym aparatem ojca :shake: Quote
Rybka_39 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Słodki żelus akuku:loveu: http://i26.tinypic.com/2cqles6.jpg cóz za wyrzut na pysku:evil_lol::loveu: Quote
Viz Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Naprawdę u Was tak ciepło? :-o Foty nie są złe. :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] ...a dwa tygodnie temu - poznałam pierwszego we Wrocławiu owczarka węgierskiego Mudi(!) http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=9430612 Piesek ma na imię Sky, będzie trenował agility i mieszka z terierką szkocką :lol: ...a co więcej ma fajną, pozytywną pańcie, która ślicznie rysuje psy :grins: Ooooooo braciszek,a u mnie mieszka ten drugi,różnią się ale na tych fotkach podobni bracia rozbójnicy:evil_lol: Witamy ponownie u Hakera już poprzez własne łącze neostrady:multi: Quote
taura1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ach ten "czysty" pies na jasne pościeli. Bezcenne. :evil_lol: :eviltong: Quote
BeataSabra Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anza będę we Wrocławiu prawdopodobnie w pierwszym tygodniu marca. I chyba dwa dni. Więc jest szansa na spotkanie. Quote
wiq Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ale fajowy mudik:D i super sztuczka :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 O, Hackerek umie kukać :p A jak uczyłaś? Zdjęcia mokrego psa super :lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 W końcu zrobiłam jakieś video z niektórymi ze sztuczek jakie umie Hacker: http://pl.youtube.com/watch?v=dUYi067RU_4 so... enjoy! :cool3: Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Piękny, cudowny filmik :-D Widać, że szczęśliwy z niego pies i strasznie lubi pracować z Tobą. Super macie kontakt :-) A jakie chodzenie przy nodze :crazyeye: Pamiętam jak narzekałaś że Wam to nie wychodzi. Chyba będę go sobie oglądać, jak mi będzie smutno - naprawdę, nastraja optymistycznie :-) No i muzyczka fajna. Quote
Recommended Posts