ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 my pierszy raz u was nieststy:oops: ale bedziemy czesciej napewno odwiedzac:lol: hacker jest super spoznione zyczenia urodzinowe :new-bday::tort: :laola: Quote
anetta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dokładnie tak: http://www.forum.mampsa.pl/!promocja/nagroda_polecam_mam_psa_2.jpg A czym on się różni od normalnego? :razz: Quote
BeataSabra Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 anetta napisał(a):A czym on się różni od normalnego? :razz: Chyba na pierwszy rzut oka widać ?? Anza jak mi się poukłada to w przyszłą sobotę i niedzielę będę we Wrocławiu. Ale jeszcze nie wiem na 100 % . Quote
betty_labrador Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 wow dedykacje dostalam :cool3: czuje sie zaszczycona na maxa :multi: piekne fotki Aniu :) postaralas sie tym razem :cool3: Quote
Tośka_m Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 anetta napisał(a):A czym on się różni od normalnego? :razz: Tym, że klika się nie naciskając bezpośrednio na blaszkę, tylko pośrednio - za pomocą przycisku. Przycisk ten jest tak skonstruowany, że naciska się go łatwo, bez użycia siły, a cały kliker ma taką budowę, że można nim klikac nie tylko palcem, ale także stopą (gdy leży on na podłodze), trzymając go w zagięciu łokcia czy pod brodą. Innymi słowy może byc używany przez osoby niepełnosprawne ruchowo. Dodatkowo jest on cichszy niż standardowy kliker, co jest zbawienne w przypadku psów bojących się dźwięku głośnego klikera, a także nadpobudliwych. Poza tym świetnie leży w dłoni, bo nie ma ostrych kantów, tylko jest obły. Dla mnie byłby klikerem idealnym, gdyby był odrobinę głośniejszy. Quote
Rauni Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tośka_m napisał(a): Dla mnie byłby klikerem idealnym, gdyby był odrobinę głośniejszy. Mnie na początku jego cichość wkurzałam, ale na sesje domowe się sprawdza świetnie... i nie budzi niemowlaka :multi::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a gdzie pani hackera i havkera fotki:razz: Quote
Mi. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 heeej:loveu: gdzie sie podzialas?:p i gdzie nowe zdjecia?:cool3: Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tośka_m napisał(a):Tym, że klika się nie naciskając bezpośrednio na blaszkę, tylko pośrednio - za pomocą przycisku. Przycisk ten jest tak skonstruowany, że naciska się go łatwo, bez użycia siły, a cały kliker ma taką budowę, że można nim klikac nie tylko palcem, ale także stopą (gdy leży on na podłodze), trzymając go w zagięciu łokcia czy pod brodą. Innymi słowy może byc używany przez osoby niepełnosprawne ruchowo. Dodatkowo jest on cichszy niż standardowy kliker, co jest zbawienne w przypadku psów bojących się dźwięku głośnego klikera, a także nadpobudliwych. Poza tym świetnie leży w dłoni, bo nie ma ostrych kantów, tylko jest obły. Dla mnie byłby klikerem idealnym, gdyby był odrobinę głośniejszy. Oto mi właśnie chodziło. Dzięki. Bo to że róźni się wyglądem to widzę Beata :roll: Quote
ewka i haker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Mi.']heeej:loveu: gdzie sie podzialas?:p i gdzie nowe zdjecia?:cool3: przylanczam sie do pytania Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam się po przerwie :oops: Pozdrawiam z Fuńcią :buzi: Quote
Anza&Hacker Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 ewka i haker - witamy w naszych skromnych progach! :Rose: BeataSabara - no nie... przegapiłam Cie w naszym mieście :placz: betty - jakie tym razem(?!), ja zawsze się staram :obrazic: Tośka - dziękuję za wyręczenie mnie w tłumaczeniach inności i-click'a :p Rauni - to dobrze, że nie budzi Ci dzieciaka, wymiziaj psiaki ode mnie :razz: Olusia - hey, hey :cool3: Mi. - mam strasznie dużo roboty szkolnej i nie mam siły już do komputera :shake: anetta - miło, że dostałaś pomoc w moim wątku (chociaż nie ode mnie :evil_lol:) Luzia - też witamy! :multi: ....za chwilke będą fotki :p Quote
Anza&Hacker Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Hacker mówił, że "łapki lizać" już na sam widok toru :cool3: Słoneczko ogrzewało jego gibkie ciałko o poranku :loveu: Z treningu piesek czerpał niespożyte ilości radości :grins: ....pyszczek mu się śmiał nieksonczenie wiele :biggrina: ...i mówi, że już nie może się doczekać następnego treningu :rolleyes: Fotek z toru niestety nie mam :-( - bo raz, że nie moge jednocześnie z psem biegać i robić zdjęcia - a dwa, że aparat jest siostry i on strasznie kiepsko łapie ostrość :shake: ...ale mam filmiki z kilku kombinacji - i jakiś filmik pewnie złożę z tego :p No i mam jeszcze sporo fotek z poza toru - ale wszystkie są bardzo do siebie podobne :roll: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hehehe a trening polegal na lezeniu tylem do hopek :lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='betty_labrador']hehehe a trening polegal na lezeniu tylem do hopek :lol: no wiesz co.... pffff.... bardzo śmieszne :obrazic: Trening polegał między innymi na nauce zakrętów po miękkim tunelu: http://tinypic.com/player.php?v=35jb782&s=3 ...i ku mojemu zdziwieniu poszło nam bardzo fajnie :cool3: Quote
bigos Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 piękne foty:loveu:widać, ze psiak szczęśliwy:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 no pieknie! teraz udowodnilas juz Aniu ze nie tylko Hackerek lezal na kazdym zdjeciu :* pieknie cwiczycie :) Quote
Kinia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Widze, że Hacker szczęśliwy! Powodzenia w dalszym skakaniu:) Quote
betty_labrador Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ania mu wyklikała to szczescie na pyszczku :loveu: Quote
Jureja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] http://tinypic.com/player.php?v=35jb782&s=3 Hacker jest swietny:loveu:.Fajny macie torek.. Quote
BeataSabra Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tak Anza byłam we Wrocławiu dwa dni .... Nie było Cię na dogo i nie miałam jak sie z Tobą skontaktować .. Prawdopodobnie będę w maju we Wrocławiu.... W czerwcu również. Tak że jeszcze mamy szanse sie spotkać. Pozdrowionka.... Quote
Recommended Posts