Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, że mnie tak długo nie było i dziękuje bardzo za odwiedziny wszystkich i za to, że o nas pamiętacie :loveu:

Werka, Klaudia - dzięki :Rose:

Luzia&Funia - niestety nie mam czasu nawet jak dokonczyć już zaczętych prac :shake:

Acctiualy - witamy u nas, miło mieć nowego gościa! :Cool!:

Rybka - przekaże Hackerowi jaki przystojniak z niego :cool1:

Olusia, Dzaga, Ewa3- no już, już wstawiam... czasu nie było, a pogoda do opłakiwania, więc nic nowego nie mam :-(
Chyba, że chcecie oglądać zdjęcia z Oświęcimia, obozu Aushwitz? - ale to coś mi nie pasuje klimatem do Hackera :roll:

Marta - a to jest ładnie?! ":mad:"

APSA - zgadza się mieszkają ze mną jeszcze dwa ptaszniki - Szajbus (Brachypelma vagans) i Poison (Pterinochilus murinus) ich fotek na komputerze aktualnie nie mam :-( i dwie szczurzyce adoptowane po interwencji straży miejskiej i TOZu w Warszawskim mieszkaniu, pewnie o tym słyszałaś - te 300(!) szczurów co było w jednym mieszkaniu... husky nazywa się Rouge, a albinoska Cave :p

Oto one:

No i z moim pieskiem :loveu:

Te dwa zdjęcia autorstwa mojego brata, ja na wszelki wypadek asekurowałam Hackera :roll:

Moje kochane słoneczko!!! :bigcool:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

[...] dwie szczurzyce adoptowane po interwencji straży miejskiej i TOZu w Warszawskim mieszkaniu, pewnie o tym słyszałaś - te 300(!) szczurów co było w jednym mieszkaniu... husky nazywa się Rouge, a albinoska Cave :p
Słyszałam - patrz tu i tu.

Śliczne dziewczynki :loveu:
.

Posted

Luzia&Funia, anetta, Dzaga, APSA - ciesze się, że moje szczurzynki sie podobają... w takim razie będą częściej gościć w galerii :cool1:

APSA napisał(a):
Słyszałam - patrz tu i tu.

Jakie słodziaki - ja chciałam agouti... są takie cudne, ale no trudno - moje samiczki były razem w DT i się do siebie przyzwyczaiły, nie chciałam ich dodatkowo stresować rozdzielaniem, a nie mogłam wziąć trzech :-(

Posted

Zdjęcia autorstwa mojego brata, który bywa baaardzo pomocny dając się wyciągać na spacery, asystując mi, pomagając czasem w szkoleniu itp. Dzięki mu za to :Rose:

Socjalizacja z "nietypową" ławką :razz:

...i sytuacją - pancia męczy pieska :diabloti:

Wypatrujemy jakąś ofiare? :hmmmm:

Mój kochany flusiaty... :loveu:

...i baaaaardzo niewyspana pancia, ze stogiem siana na głowie i hiperworami pod oczami :evil_lol:

Posted

Tośka - Rouge na pewno nie jest rewelacyjny bo to samiczka :diabloti:
...ale również moim ulubieńcem została zwł., że lepiej jej szło targetowanie :cool3:

Olusia - dziękujemy w imieniu brata :razz:

Ewa3 - ławka fajna zwłaszcza, że w tym parku nie ma takich ławek! :evil_lol:
Ktoś musiał przytachać z kąd inąd, z bratem obstawialiśmy skwerek ulice dalej :cool1:

szczurka żałuj - nie ma fajniejszego stworzonka, które wszędzie można zabrać :loveu:

Posted

Świetne foty fajowego piesa, a szczurki:loveu::loveu: Szkoda ,że tu gdzie obecnie mieszkam nie mogę mieć gryzoni,nie przeszkadzały by, ale właść. się nie zgadza:-(:-() ale może kiedyś na swoim na pewno wrócę do myszoskoczków, bo są super, miałam kiedyś hodowlę.Pozdrówka dla agilitowego znajomego :-D
Magda i mudiki(na razie )dwa:evil_lol:;)

Posted

Luzia&Funia - ano kochane, kochane te ogony :loveu:
...a klikanie szczurków jest bardzo fascynujące :razz:

anetta - nie ....myśle, że raczej jakiś nalot kibiców WKS'u :diabloti:

Werka - też tak sądze o tej ławce :evil_lol:

Dzaga - a nie wiem co to za ofiara była... :roll:

Tośka_m - dziękuję :oops: Nie, taka ławka to był ewenement - inne są zabetonowane w ziemi :diabloti: ...a tej też już nie ma, a taka fajna była :-(

Acctiually
- nikogo nie atakowaliśmy - my aniołki jesteśmy :angel:

Olusia - dziękuję, jakoś się w końcu dogadujemy :cool1:

Mudik - ...a u mnie będzie mudiczek malutki w mieście!!! :multi: :loveu:
Piesek i szczurek przyjmują wyrazy uznania :razz:
...a jak tam u Was? - kiedy planujesz nowego psiaka? :diabloti:

Posted

Od wakacji nie byliśmy na torze agility i... w końcu dzisiaj nam się udało :) , a tam na miejscu - pies mnie baaardzo zaskoczył! :-o

Biegał super o ile JA dawałam sobie rade z wystawianiem odpowiednio rączek i nie plątaniem się na zmianach strony - czyli błędy były tylko z mojej winy - a on był świetny!!! :multi:

Powoli ucze się jak go trzeba prowadzić.... baaardzo dużo dały mi nasze krótkie treningi na własnych hopkach - polecam każdemu, kto ma psa, który ma problemy z bieganiem po torze... bo jak co poniektóży wiedzą Hacker tratował wcześniej przeszkody (zamiast 'normlanie' pokonywać) i biegał po mnie :evil_lol:

Widze, że naprawde zaczynamy się dogadywać i to jest wspaniałe uczucie :loveu:

Biegaliśmy kombinacje maksymalnie 4 przeszkód... no i Hacker robił rzeczy o kilka szczebli trudniejszych niż na poprzednich treningach tak "z biegu" i mu wychodziło!!! Dostałam tak bardzo pozytywny zastrzyk chęci do tego sportu (z moim goldbull'em), że jak tak dalej pójdzie to może nawet kiedyś pomyślimy o zawodach!!! :D

Posted

Tośka - ja kocham agility ponad wszystkie sporty! :loveu:

...ale Hacker swoje serce oddał frisbee, więc na siłe nie będe i nie chciałam go naciągać na ten torek przeszkód - ale widze, że zrobiliśmy koloslane postępy od ostatniego pobytu w klubie (czyli na "domowych" hopkach! :-o), więc może coś z tego jednak kiedyś będzie... :cool3:

No to czas na fotki - wspomnienie wakacji i rozradowana mordzia mojego psa po skakaniu przez słomę i treningu... :p