Viz Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zdolniacha z Hackera! :) A pańcia pewnie szybko wymyśli nowe... :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Ewa3 - no co Ty! ...wcale nie jest tego dużo - mnie ta lista raczej przybiła jak uświadomiłam sobie jak mało umiemy :shake: ...ale już wzieliśmy się porządnie w garść i niedługo (ale też nie prędko) dojdzie całkiem nowy blok umiejętności do sztuczek :cool3: Karolina_Nett - fakty są takie, że spokojnie mogli byśmy umieć już 5 razy tyle, gdyby pani nie była taka do d*** :grins: bigos, Fiorka - dziękujemy :oops: Olusia - Hacker ma 4 lata... dlatego tych umiejętności jest jak dla mnie mało, a nie dużo - ostatnio zapoznałam się z właścicielką Tollerki, która w wieku 11 miesięcy umie kilka razy tyle sztuczek co Hacker i to jakich - głowa mała! :lol: Viz - na baaa... już wymyśliłam - nawet dzisiaj specjalnie dla Hackera zakupiłam taka pewną zabawke teoretycznie przeznaczoną dla małych dzieci w wieku od 12 miesięcy :megagrin: Moja bestyja - jak zawsze "bystra" mina... :evil_lol: ...a taki kolorek ma teraz moje "złotko" w rzeczywistości :roll: Jednak ja wole zdjęcia ze złotym psem - magia ustawień aparatu i... :diabloti: ...doprawdy dziwne miny moje zwierze robi - przeto nie uwieże, że jest zmartwiony :stupid: Nieśmiały i wstydliwy chłopak jest... ;) Quote
shangri_la Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] nawet dzisiaj specjalnie dla Hackera zakupiłam taka pewną zabawke teoretycznie przeznaczoną dla małych dzieci w wieku od 12 miesięcy :megagrin: uwaga zgaduje: bedziecie nakladac kolko na patyk ? ( chciaz na moim pisze ze zabawka dla dzieci do lat 3 :/ to moze jednak nie to...) [SIZE=2]pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 shangri_la napisał(a):uwaga zgaduje: bedziecie nakladac kolko na patyk ? Zgadłaś, zgadłaś... :cool1: ...a miała być niespodzianka jak Hacker już będzie umiał - a nie zgadywanka co ja też wymyśliłam - ale mam jeszcze w zanadrzu podobną rzecz, której nie zdradze i prosze mi tu nie zgadywać! :diabloti: Co do kółek - to w pierwszej sesji Hacker nauczył się kółko podnosić, nieść i wypuszczać gdzieś w okolicach pachołka (przede mną) - ale na razie nie kuma o co łazi w ogóle i to nawet nie próbuje skumać... :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='shangri_la']uwaga zgaduje: bedziecie nakladac kolko na patyk ? ( chciaz na moim pisze ze zabawka dla dzieci do lat 3 :/ to moze jednak nie to...) [SIZE=2]pozdrawiam dokladnie to samo pomyslalam:p Quote
Viz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jaki model :loveu: On tak zawsze pozuje? :evil_lol: Quote
drzalka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Hejo.. cotam u was slychac ?? :loveu: Widze ze Hackerek biega w Manmatach.. ja tez ostatni zamowilam te szelki GUard, tylko ze zielone i rozmiar M ;) Quote
Olusia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 http://img48.imageshack.us/img48/2020/dscf7393xu1.jpg Piękny portret :loveu: 4 lata, i tyle umie :-o Świetny jest :loveu::cool3: Dianka też ma 4 lata [prawie :eviltong:] umie mniej, ale mi chyba bardziej zależy na dobrym kontakcie z psem, abym mogła mu zaufać i on także. Także juz jesteśmy zapisane na agility, te wszystkie komendy, które już umie na pewno się przydadzą. Coś nowego może też wymyślę, te co już ją uczyłam umie perfekt :loveu: Quote
Marta & Figa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Super zdjęcia Hackera !! :) Pozdrawiamy ;) Quote
Anza&Hacker Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Viz - no jak go zostawie na "siad, zostań" to zawsze tak pozuje :evil_lol: drzalka - tak, Hacker zawsze i wszędzie jest w swoich ManMatach - od kąd je kupiłam nie używamy w ogóle innego sprzętu i jakoś - cały czas mają się dobrze, a mam je już dwa lata i nigdy nie prałam i jeszcze nie mają rzadnej wady, zepsucia, rozdarcia, przetarcia etc. (!) :cool1: Olusia - na 4 letniego psa to jest bardzo mało umiejętności :roll: ...ale mam nadzieje, że jako 5'cio latek będzie się mógł pochwalić już taką gamą umiejętności, jaka przystoi psu w tym wieku (podwoimy?) :cool3: Marta & Figa - dziękuję :loveu: Ewa3 - Hacker to złotko tylko i wyłącznie moje i nikt by nie chciał takiego złotka z pełną gamą jego wad i przywar... :diabloti: Hacker po dzisiejszym treningu na jednej hopce w parku: :cool1: ...zmęczony: :p ...ale jaki zadowolony! :grins: ...zawsze ma coś do powiedzenia :cool3: ...no i ostatnie: :cool1: ...i możemy się pochwalić też zdrowymi ząbkami - BARF rullzzzz! :loveu: Niestety nie mam zdjęć ze skoków bo nie miałam jak mu robić fotki i jednocześnie z nim biegać i rzucać mu piłeczke, a nikogo do pomocy... :shake: Quote
Tośka_m Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Chłopak tak się zmęczył po jednej hopce? Oj, kondycha nijaka :eviltong: ;) Quote
Karolina_Nett Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jak nauczysz mojego Netta tych wszystkich rzeczy, to wtedy ci przyznam rację, ze to mało :evil_lol:... Quote
betty_labrador Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 czesc Anza :razz: dziekuje za odwiedziny w mojej galerii :) a Hacker jest najpiekniejszym goldenem bez rodowodu jakiego znam :loveu: super fotki :) Quote
Anza&Hacker Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Tośka_m napisał(a):Chłopak tak się zmęczył po jednej hopce? Oj, kondycha nijaka :eviltong: ;) No właśnie jego skoki baaaardzo męczą - nie wiem dlaczego? :hmmmm: Przy frisbee, sztuczkach, bieganiu się tak nie męczy, ale starczy jedna hopka, kilka skoków i jest wykończony... masakra po prostu! :shake: ...a jutro jedziemy na trening do klubu! - pierwszy raz po kastracji :multi: Karolina_Nett napisał(a):Jak nauczysz mojego Netta tych wszystkich rzeczy, to wtedy ci przyznam rację, ze to mało :evil_lol:... Dlaczego ja miała bym uczyć twojego psa? To Twój obowiązek, nie mój - poza tym nie wiem ile jego czasu już zmarnowałaś go nie ucząc i nie ćwicząc tak jak byście mogli. Gwarantuje Ci jednak, że spokojnie w 4 lata byś tyle rzeczy mogła go nauczyć i to zupełnie na spokojnie ;) betty_labrador napisał(a):a Hacker jest najpiekniejszym goldenem bez rodowodu jakiego znam :loveu: super fotki :) ...a z tych rodowodowych też? :razz: Quote
betty_labrador Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Anza&Hacker napisał(a): ...a z tych rodowodowych też? :razz: hmm... jego mozna zaliczyc do rodzaju amerykanskich goldenow- to w takim wyapdku bylby naj. a wersje angielskie -to nie wiem czy mozna tak porownywac ;) Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Dlaczego ja miała bym uczyć twojego psa? To Twój obowiązek, nie mój - poza tym nie wiem ile jego czasu już zmarnowałaś go nie ucząc i nie ćwicząc tak jak byście mogli. Gwarantuje Ci jednak, że spokojnie w 4 lata byś tyle rzeczy mogła go nauczyć i to zupełnie na spokojnie ;) Wiem, ze to mój obowiązek, Nett ma dopiero dwa lata, a i tak jakoś nie sądzę, żeby musiał aż tyle umieć, chociaż wtedy byłabym z niego strasznie dumna :eviltong:. Czasu nie marnuję - ćwiczymy ciągle, ale niestety szkoła i inne obowiązki - zostają nam weekendy, święta ferie no i wakacje. Ale w tym roku na wakacjach bierzemy się ostro do roboty :evil_lol:. A dlaczego ty? Bo ja na większość z tych sztuczek bym nie wpadła po prostu :eviltong:. Tylko, że ja oczywiście nie mówiłam tego na serio ;). Jestem sama w stanie go chyba czegoś nauczyć :eviltong:. Chociaż jak teraz to przeczytałam (ale sztuczki, bo agility i frisbee nie ćwiczymy, posłuszeństwa sportowego też nie ;), chociaz coś z tego też umiemy), to doszłam do wniosku że może nawet trochę więcej niż połowę ze sztuczek Nett umie ;D. Quote
Skibka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bardzo ładny piesek nic tylko pozazdrościć. Chodź rasa ta nie jest moją najlepszą to muszę przyznać że masz wspaniałego psiaka.:multi: Zdjęcie "Haker w pracy" bardzo mi się podobało.:loveu: Pozdrawiam Skibka.;) Quote
Atena Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hacker jak zwykle piękny:loveu: Eh, gdzie to słonce się podziało.... Taki wiatr musiał być, aby dzisiaj śnieg i ciapa, aż z domu wychodzić się nie chce :shake:. Ja sama sobie skombinowałam chopke dla burków na ogrodzie:cool1:, Roxy jest prze szczęśliwa, ale teraz kicha bo ma kontuzjowaną łapkę:shake:. Quote
Anza&Hacker Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Serdecznie Was zapraszamy na naszą stronę! [SIZE=2]:grins: http://hacker.topworld.org :cool1: Quote
betty_labrador Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ale fajowa stronka, jutro sobie poprzegladam pana goldeniastego :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Super stronka, zaraz sobie całą dokładnie obejrzę ;). Quote
Olusia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://img222.imageshack.us/img222/3466/dscf7901of0.jpg Widać, że jest zadowolony :D Super stronka :) Quote
Recommended Posts