Ewa3 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Widac ze super sie bawicie przy tym:lol: Bardzo mi sie podoba:p Hacker pieknie sie usmiecha;) I muzyczka fajna:p Quote
shangri_la Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 swietny filmik :multi: naprawde. usmiechnieta mina psiska podczac cwiczen- bezcenne :cool3: ps: musimy sie wymienic ksiazkami, mam dla ceibie ta o psie George pozdrawiam Quote
APSA Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Super :) Ten uśmiech. i ten entuzjazm. i ten golgeni styl :) kółeczka i chodzenie przy nodze - znów mi się bardzo kojarzy z Rookim :) . Quote
Olusia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Superowy filmik, widać jak Hacker lubi z Tobą pracować. Bardzo przyjemnie się go ogląda, ta muzyka super się komponuje z przesłaniem filmu :). Chodzenie przy nodze - bombowe! :o Gratuluję tylu osiągnięć :) Quote
Marta i Wika Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 APSA napisał(a):kółeczka i chodzenie przy nodze - znów mi się bardzo kojarzy z Rookim A Rookie to nie jest ona? Quote
APSA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Marta i Wika napisał(a):A Rookie to nie jest ona? On jest "he", więc raczej nie ;) Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 czesc !! Anza.. nie chce nic mowic ale Tosca od niedawna umie ta sama sztuczke co Hackerek :] Fajne fotki, zwlaszcza te mokre, a jaki happy jest gdy jest mokry :lol: a mudik sliczniasty :loveu: Mudik Magda to od Ciebie ten psiorek slodki? tzn po Victorze? Quote
Anza&Hacker Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Marta i Wika - to chodzenie przy nodze nadal jest praktycznie do niczego :cool3: Ewa3 - dziękujemy... miło nam, że się filmik podoba :lol: shangri_la - a jakie chcesz ksiązki? (oprócz Twojego Marley'a) APSA - jaki znowu goldeni styl? Bardzo dużo psów tak chodzi ;) Mudik - dzięki i pozdrawiamy wzajemnie całą Waszą mudiczą ferajne :Rose: Olusia - zaraz tylu osiągnięć... to może zrobić prawie każdy :p [quote name='betty_labrador']czesc !! Anza.. nie chce nic mowic ale Tosca od niedawna umie ta sama sztuczke co Hackerek :] ...czyli którą? Ja ostatnio Hackera nauczyłam kilku nowych, więc nie wiem co dokładnie teraz masz na myśli? :cool1: [quote name='betty_labrador'] Fajne fotki, zwlaszcza te mokre, a jaki happy jest gdy jest mokry :lol: Taaa... happy? :diabloti: Quote
Mudik Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anza&Hacker napisał(a): Taaa... happy? :diabloti: Golden i nie lubi być mokry:cool1::crazyeye: P.S U nas nowe fotencje Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anza&Hacker napisał(a): ...czyli którą? Ja ostatnio Hackera nauczyłam kilku nowych, więc nie wiem co dokładnie teraz masz na myśli? :cool1: ta co na filmiku, a dokladniej przechodzenie miedzy nogami tylem :) Quote
Rauni Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Super sympatyczny filmik :loveu::loveu::loveu: Ja też chcę poznać mudika... :cool3: Quote
Olusia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Anza, zdradzisz co to za kawałek z tego filmiku? :cool3: Po raz kolejny oglądam ten filmik i mam ochotę nauczyć Diankę sztuczki "a-kuku". Bardzo efektownie wygląda w wykonaniu Hackera. :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 filmik super:-)muzyczka też fajna:-) Quote
anetta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Świetny film:multi::loveu: A ta muzyczka jaka przyjemna dla ucha :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a gdzie nowe [SIZE="7"]ZDJECIA!!! pani sie obija [size="1"](o ściany :evil_lol: ) Quote
Agnieszka & Figo Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Hacker jest słodki, ale czekamy na foty :p Quote
Waxy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Filmik superowy :loveu: Czekam na jakieś zdjęcia, i spróbuję was odwiedzać :razz: Quote
bigos Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://i27.tinypic.com/28jicev.jpg Ale uśmiechnięta pięknie mordka:loveu::loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 :Help_2: Nie mam niestety jeszcze zdjęć, za to mam prośbę... http://www.forum.mampsa.pl/ - zarejestrował by się ktoś na to forum, wpisując w pole osoby, która Ci je poleciła to forum mój nick(?), czyli: Anza&Hacker - plosiem, bardzo by mi to pomogło! Jak zaprosze ileś tam osób to moge dostać i-click, który bardzo mi jest potrzebny do szkolenia szczurasków... Dla każdego kto się zarejestruje wpisując mnie - będzie zdjęcie Hackera tutaj w prezencie ze specjalną dedykacją... to jak, pomożecie? :Rose: :help1::help1::help1: ...mały Hackuś prosi o wsparcie! :roll: Quote
betty_labrador Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 i ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts