Tośka_m Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Oj, Hackerowa, zaniedbujesz tu nas, Twoich galeryjnych podglądaczy. Mam nadzieję, że na obozie mi to wynagrodzisz :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Acctiually - u nas się nie zabija! Co to za pomysły w ogóle?! :mad: betty - thx :) ewka i haker - oj czasu ciągle nie ma, więcej cierpliwości poprosimy :oops: anetta - prosze bardzo, Hacker zawsze ma cały zbiór uśmiechów w zanadrzu :cool3: Tośka - szaaaa... Tośka, inni się nie zorientowali :eviltong: Stara fotka bo z obozu w zeszłym roku (już tu była), ale tym razem w innej wersji kolorystycznej :grins: Quote
Anza&Hacker Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Mudik']Ooooo jak Ty to robisz?:-o Tajemnica - a tak na prawdę to bawie się opcjami filtrów, kolorów i nasycenia w Gimpie ;) Kiedyś jeszcze obrobiłam takie zdjęcie sobie: http://photos5.nasza-klasa.pl/dev15/0/001/626/0001626949.jpg No i teraz zrobiłam też tak foto Rudie, która była chyba młodsza od Hackera, a właśnie co odeszła z tego świata, po dwóch dniach walki o życie - wszystko przyszło tak nagle, jeszcze w niedziele była normalnym wesołym psem, trenującym agility, frisbee - szalejącym w zabawach, bez cienia problemów zdrowotnych :placz: :candle: Quote
Anza&Hacker Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Mudik']A co to Gimp? http://www.gimp.org/ ;) Quote
Ula_czarnuszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] No i teraz zrobiłam też tak foto Rudie, która była chyba młodsza od Hackera, a właśnie co odeszła z tego świata, po dwóch dniach walki o życie - wszystko przyszło tak nagle, jeszcze w niedziele była normalnym wesołym psem, trenującym agility, frisbee - szalejącym w zabawach, bez cienia problemów zdrowotnych :placz: :candle: Najpierw Sabra, teraz Rudie.. :placz: Podoba mi się to zdjęcie, takie ciepłe mimo okoliczności ... http://i28.tinypic.com/iq8uv6.jpg Quote
nomu Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bardzo fajnie taki kontrast wygląda :cool3: odrazu zupełnie inne zdjęcie, takie artystyczne;) Quote
BeataSabra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Ula_czarnuszka']Najpierw Sabra, teraz Rudie.. :placz: Podoba mi się to zdjęcie, takie ciepłe mimo okoliczności ... http://i28.tinypic.com/iq8uv6.jpg Najpierw Sabra potem Abbadon a teraz Rudie.... Pieski (*) Anza będę we Wrocławiu w maju mam nadzieję że mi się uda pójść z Wami na spacer. Quote
BooBC Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Piękne przeróbki. Ale dlaczego taki smutny nastrój :-( ? Uśmiechnąć się :) Mizianka dla Hackera od Boogie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Likaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ojej przecież to jest to słonko Rudie co z nami na fortowym obozie było ... Rudie kochanie niech Ci będzie dobrze tam za Tęczowym mostem [*] Tak mi przykro :-( Buziaki PS. Do waszej galerii zawitałam przypadkowo, ale będę ją odwiedzać częściej:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 :multi: Mamy w końcu klatke!!! :multi: Quote
BeataSabra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hej Anza Jaki ma wymiar ta klateczka i ile waży. Ja będę musiała dla swojego łowczarka kupić większą od tej co mam po Sabrze (*) Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Klatka waży 17kg i ma następujace wymiary: długość 109cm, szerokość 71cm, a wysokość 79 centymetrów. Jest to taki kolos, że cały pokój mi zajeła :razz: Quote
bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Na obozie musicie mieć klatkę? czy to tak do domku?:roll: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Klatka waży 17kg i ma następujace wymiary: długość 109cm, szerokość 71cm, a wysokość 79 centymetrów. Jest to taki kolos, że cały pokój mi zajęła :razz: A to już wiem, czemu oboje w niej siedzicie:razz: Fajny mebel, solidny (chyba?) i przestronny. Ale waga raczej wyklucza transport inny niż samochodowy. Czy Złociutki już ją zaakceptował? Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 bigos - na obozie nie musimy mieć klatki, chociaż to przydatna rzecz, ale jeszcze moja rodzinka nie ma samochodu, więc nie wezme. Klateczke kupiłam po części do domu, a po części dlatego, że czeka mnie wyjazd do znajomej, której dom jest jak jeden wielki antyk i strach się bać jak by wyglądał, gdybym Hackera zostawiła tam samego luzem :evil_lol: Ula_czarnuszka - solidna, solidna, aczkolwiek siadać na nią od góry bym nie polecała bo krata troche się odgina pod naciskiem. Złociutki w pełni ją zaakceptował, a nawet bardzo polubił (spał w niej dzisiejszej nocy i większość czasu leży właśnie w klateczce) - pisałam na liście sprawozdanie z klikania wejścia do niej i w ogóle zapoznania, widze się nie czytało :mad: Quote
Recommended Posts