Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acctiually - u nas się nie zabija! Co to za pomysły w ogóle?! :mad:

betty - thx :)

ewka i haker - oj czasu ciągle nie ma, więcej cierpliwości poprosimy :oops:

anetta - prosze bardzo, Hacker zawsze ma cały zbiór uśmiechów w zanadrzu :cool3:

Tośka - szaaaa... Tośka, inni się nie zorientowali :eviltong:

Stara fotka bo z obozu w zeszłym roku (już tu była),
ale tym razem w innej wersji kolorystycznej :grins:

Posted

[quote name='Mudik']Ooooo jak Ty to robisz?:-o
Tajemnica - a tak na prawdę to bawie się opcjami filtrów, kolorów i nasycenia w Gimpie ;)

Kiedyś jeszcze obrobiłam takie zdjęcie sobie:
http://photos5.nasza-klasa.pl/dev15/0/001/626/0001626949.jpg

No i teraz zrobiłam też tak foto Rudie, która była chyba młodsza od Hackera, a właśnie co odeszła z tego świata, po dwóch dniach walki o życie - wszystko przyszło tak nagle, jeszcze w niedziele była normalnym wesołym psem, trenującym agility, frisbee - szalejącym w zabawach, bez cienia problemów zdrowotnych :placz: :candle:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']
No i teraz zrobiłam też tak foto Rudie, która była chyba młodsza od Hackera, a właśnie co odeszła z tego świata, po dwóch dniach walki o życie - wszystko przyszło tak nagle, jeszcze w niedziele była normalnym wesołym psem, trenującym agility, frisbee - szalejącym w zabawach, bez cienia problemów zdrowotnych :placz: :candle:

Najpierw Sabra, teraz Rudie.. :placz:

Podoba mi się to zdjęcie, takie ciepłe mimo okoliczności ...
http://i28.tinypic.com/iq8uv6.jpg

Posted

Ojej przecież to jest to słonko Rudie co z nami na fortowym obozie było ...
Rudie kochanie niech Ci będzie dobrze tam za Tęczowym mostem
[*]
Tak mi przykro :-(

Buziaki
PS. Do waszej galerii zawitałam przypadkowo, ale będę ją odwiedzać częściej:loveu:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Klatka waży 17kg i ma następujace wymiary: długość 109cm, szerokość 71cm, a wysokość 79 centymetrów. Jest to taki kolos, że cały pokój mi zajęła :razz:
A to już wiem, czemu oboje w niej siedzicie:razz: Fajny mebel, solidny (chyba?) i przestronny. Ale waga raczej wyklucza transport inny niż samochodowy. Czy Złociutki już ją zaakceptował?

Posted

bigos - na obozie nie musimy mieć klatki, chociaż to przydatna rzecz, ale jeszcze moja rodzinka nie ma samochodu, więc nie wezme. Klateczke kupiłam po części do domu, a po części dlatego, że czeka mnie wyjazd do znajomej, której dom jest jak jeden wielki antyk i strach się bać jak by wyglądał, gdybym Hackera zostawiła tam samego luzem :evil_lol:

Ula_czarnuszka
- solidna, solidna, aczkolwiek siadać na nią od góry bym nie polecała bo krata troche się odgina pod naciskiem. Złociutki w pełni ją zaakceptował, a nawet bardzo polubił (spał w niej dzisiejszej nocy i większość czasu leży właśnie w klateczce) - pisałam na liście sprawozdanie z klikania wejścia do niej i w ogóle zapoznania, widze się nie czytało :mad: