Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie rozważam zamordowanie Kry. Zeżarła 3 kg kości cielęcych i pół kilo skrzydełek. Jedno i drugie zamrożone na kość.... a jutro jedziemy na zawody. Jeśli będzie ją brzuch bolał na trasie, to ją chyba utopię w potoku.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Sądząc po porannej k...e wszystko trawi się prawidłowo..... potwora w domu hoduję.[/QUOTE]

Ja nie wiem,co Ty chcesz od tej słodkiej psiny :loveu:.Po tym jak Ją osobiście poznałam,to uważam że po prostu zmyślasz,albo sama niszczysz i na psinkę zganiasz :diabloti:.

Posted

Kiedyś miałam kubeł zamykany w szafce pod zlewem, szafka na skobelek i kłódkę- dopóki Kraksa nie wyłamała drewnianych drzwiczek...... teraz "pachnące" śmieci wywalam na bieżąco ;)

Melduję, że Karkonosze przetrwały wycieczkę Kry. Za to ja czuję że mam mięśnie w różnych dziwnych miejscach.....

Posted

[quote name='ulvhedinn']Sądząc po porannej k...e wszystko trawi się prawidłowo..... potwora w domu hoduję.[/QUOTE]
Nie potwora, tylko sukę, która po wybuchu atomowym przezyje nie tylko nas, ale i przysłowiowe karaluchy, hahaha...

pzdr.

Posted

Ciocie, ja zaoffuje, za co bardzo przepraszam,
ale proszę ślicznie, jeśli macie konto na miau, zagłosujcie w KrakVecie proszę na fundacje Zmieńmy Los W Bielsku Białym...

[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133887&start=15&sid=f357379b967b7128bcaf8d9f650d6f7b&view=viewpoll[/url]

Mają ogromne długi i to bardzo im się przyda...

Posted

Będę potrzebować Kry na wiosnę , gdy będzie demolka u mojej mamy w łazience i WC - trzeba rozwalić wsio co tam jest .... po co męczyć ludzi , jak Kra zrobi to z przyjemnością .... mojej mamy nie ma większą część dnia w domu , sąsiedzi są przyzwyczajeni do hałasów - tak więc zapraszam - żarcie w puszkach w każdej ilości dostanie i co najlepsze

Posted

Tylko powiedz kiedy.....

Swoją drogą macie jakiś pomysł na wywoływanie wymiotów u Kry? Bo czasem zeżre coś co wolałabym "odzyskać", a niestety wszystko co wypróbowałam do tej pory zupełnie nie działa- sól, soda, musztarda, woda utleniona, piórko i wsadzenie jej reki w gardło......

Posted

do wywoływania wymiotów "dobry" jest ten środek do płukania gardła - w aptekach, brązowa buteleczka, mentolowy posmak...
lekarz to zalecił mojej mamie, nie do płukania, ale właśnie do wywoływania kontrolowanych zwrotów treści żołądka, już nie pamiętam, dlaczego. Działało (na mamę, nie daje gwarancji, że zadziała i na Krę)

Posted

Nie, no na razie ma tylko pomysł na dożywianie- wczoraj zaiwaniła kilogram belcando, a dziś pół kilo kociej karmy....... ale nigdy nic nie wiadomo.....

Aczkowiek chciałam żeby np tą kocią karmę zwymiotowała, bo będzie mieć pewnie jutro "bączenie", a mamy być w hmm... eleganckim miejscu ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Tylko powiedz kiedy.....

Swoją drogą macie jakiś pomysł na wywoływanie wymiotów u Kry? Bo czasem zeżre coś co wolałabym "odzyskać", a niestety wszystko co wypróbowałam do tej pory zupełnie nie działa- sól, soda, musztarda, woda utleniona, piórko i wsadzenie jej reki w gardło......[/QUOTE]
pozostaje ci w razie coś , tylko ręka prosto do żołądka , byś sama wyjęła , to co się tam zgubiło ...
miej duże ilości parafiny ciekłej , to ślicznie pomaga w opuszczaniu przedmiotów niewłaściwych , z psa ... bo i kapusta kiszona.

Posted

Ręka niestety wchodzi mi tylko do nadgarstka ;) Parafinę mam, czasem jednakowoż wolałabym żeby niektóre przedmioty przez całość psa nie przechodziły. W kapuste nie wierzę, zarówno Pałek jak i Kra nieraz zeżarły mi kapustę........