Jump to content
Dogomania

Czekoladka już w DS ! błyskawiczna akcja, DZIĘKUJEMY !!! :)

Recommended Posts

Posted

Lottie, jak zrobimy podliczenie będzie wiadomo ile kasy jest. Skarpeta kudłaczy ma się dorzucić. Chcemy ją wyciągnąć niezależnie od tego, czy pieniądze się uzbierają czy nie. To sytuacja dramatyczna. Brak paru groszy nie może decydować o życiu suni :( Dlatego pomóżcie Nam zdobyć te parę groszy!!! :( Ta sunia lada moment może nie żyć w tej pierońskiej mordowni!

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='divia_gg']Zapraszam na watek kielecki. basia i dziewczyny sie zawziely, wszelka pomoc mile widziana. I kilka innych "rewelacji" tam znajdziecie.
http://www.dogomania.pl/threads/182450-ALARM-Kielce-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-prosimy-o-pomoc!-aktualizacja-str.1/page279

ale nie piszcie wszystkiego na tamtym watku skoro TAMCI go czytaja. Trzeba wziac od weta ktory sterylizwoal Miłkę/Romkę zaświadczenie, że sunia była w ciąży. Dodatkowo oświadczenie osoby, któa ją wyadoptowała, że nie była szczepiona.I Miłka i Lolka. Jak psy mają być zdrowe jak nawet ich na wścielkiznę nie szczepią!!!!

Posted

[quote name='eve-w']ale nie piszcie wszystkiego na tamtym watku skoro TAMCI go czytaja. Trzeba wziac od weta ktory sterylizwoal Miłkę/Romkę zaświadczenie, że sunia była w ciąży. Dodatkowo oświadczenie osoby, któa ją wyadoptowała, że nie była szczepiona.I Miłka i Lolka. Jak psy mają być zdrowe jak nawet ich na wścielkiznę nie szczepią!!!!
Teraz to nie wiadomo czy czytaja, choc mysle ze tak. na pewno mieli wglad w schroniskowy watek, taki z dawnych lat...
http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85

Tak bynajmniej wiele rzeczy na to wskazywalo. Co do szczepien, to powiem Wam ze to pewnie bedzie problem udowodnic, bo przeciez niby dostaje sie ksiazeczke na psa. Znaczy jak sie pamieta....Np na Dime benka dostalam, na Pekinke juz "sie zapomnialo". Poza tym nie wierzymy ze szczepia, bo i daty rozne, czasem zamiast pies jest wpisana suka...
A co do ciazy, to nie wiem jak z Romka, bo sunia niby byla na "kwarantannie", wiec jak to by 3 tydzien to moze zaciazyla przed. Tzn innym faktem jest ze wydali psa (dwa bo i Lole tez) z kwarantanny. Oni sami tam nie wiedza kto i ile, ale pamietaja tych co biora, bo mnie potrafili zapamietac, mimo ze nie jestem stala bywalczynia...Wiec taka mala paranoja. Mam nadzieje ogromna ze cos sie w koncu ruszy, tak strasznie w to wierze i trzymam kciuki...

Posted

eve-w napisał(a):
ale nie piszcie wszystkiego na tamtym watku skoro TAMCI go czytaja. Trzeba wziac od weta ktory sterylizwoal Miłkę/Romkę zaświadczenie, że sunia była w ciąży. Dodatkowo oświadczenie osoby, któa ją wyadoptowała, że nie była szczepiona.I Miłka i Lolka. Jak psy mają być zdrowe jak nawet ich na wścielkiznę nie szczepią!!!!

szczerze wątpie, że aż tak wnikliwie nasze wątki czytają..a na pewno nie na bieżąco, bo komu by się chciało przekopywać przez tysiące postów nic nie mówiących na ich temat...

za czekoladkę, prosze trzymajcie kciuki :roll:

Posted

[quote name='divia_gg']Teraz to nie wiadomo czy czytaja, choc mysle ze tak. na pewno mieli wglad w schroniskowy watek, taki z dawnych lat...
http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85

Tak bynajmniej wiele rzeczy na to wskazywalo. Co do szczepien, to powiem Wam ze to pewnie bedzie problem udowodnic, bo przeciez niby dostaje sie ksiazeczke na psa. Znaczy jak sie pamieta....Np na Dime benka dostalam, na Pekinke juz "sie zapomnialo". Poza tym nie wierzymy ze szczepia, bo i daty rozne, czasem zamiast pies jest wpisana suka...
A co do ciazy, to nie wiem jak z Romka, bo sunia niby byla na "kwarantannie", wiec jak to by 3 tydzien to moze zaciazyla przed. Tzn innym faktem jest ze wydali psa (dwa bo i Lole tez) z kwarantanny. Oni sami tam nie wiedza kto i ile, ale pamietaja tych co biora, bo mnie potrafili zapamietac, mimo ze nie jestem stala bywalczynia...Wiec taka mala paranoja. Mam nadzieje ogromna ze cos sie w koncu ruszy, tak strasznie w to wierze i trzymam kciuki...

Ciąża Miłki była świeża. Jak Miłka była na USG ciąża miała ok 2,3 tygodni. Ale to, kiedy zaszła nie jest ważne. Ważne jest to, że człowiek zaadoptował 1 psa a lada tydzień miałby ich łącznie 5 !! Sunie nie dostały też książeczek a ni żądnych zaświadczeń o szczepieniu, więc praktycznie rzecz biorąc zostały wydane bez OBOWIĄZKOWEGO szczepienia. Zeznania osoby wyadoptowującej, czy właścicieli mogą również być pomocne.
Lottie, dzięki za banerek. Jak powiecie jak się go wstawia to wstawię :)

ewelinka, czy coś już wiadomo w sprawie Czekolady? Bo muszę zadzwonić do lecznicy i powiedzieć, czy dzisiaj przyjedzie.

Posted

eve-w napisał(a):
Ciąża Miłki była świeża. Jak Miłka była na USG ciąża miała ok 2,3 tygodni. Ale to, kiedy zaszła nie jest ważne. Ważne jest to, że człowiek zaadoptował 1 psa a lada tydzień miałby ich łącznie 5 !! Sunie nie dostały też książeczek a ni żądnych zaświadczeń o szczepieniu, więc praktycznie rzecz biorąc zostały wydane bez OBOWIĄZKOWEGO szczepienia. Zeznania osoby wyadoptowującej, czy właścicieli mogą również być pomocne.

ewelinka, czy coś już wiadomo w sprawie Czekolady? Bo muszę zadzwonić do lecznicy i powiedzieć, czy dzisiaj przyjedzie.

jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to dziś uda się ją wyciągnąć. wyślij mi na pw swój nr to dam znać jak już ją będziemy mieć ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to dziś uda się ją wyciągnąć. wyślij mi na pw swój nr to dam znać jak już ją będziemy mieć ;)

Musi iść zgodnie z planem :) Ewelinka, wysłałam Ci też swój nr na PW - daj znać proszę, bo ja już prawie nie mam paznokci ;)

Posted

Wszystko idzie zgodnie z planem ;) Czekamy na info od dziewczyn! trzymamy kciuki! Rany, żeby ona tam jeszcze była :(:( Trzymaj się malutka i uciekaj przed tymi oprawcami. Spieszymy Ci z pomocą!

Posted

wytłumaczcie mi proszę jak to jest, że podpisujemy petycje w sprawie mordowania psów w innych krajach, a w naszym toleruje się mordownie, to
po co są te wszystkie organizacje, najlepiej klepać w klawiaturę i trzymać kciuki, tylko to niestety nie pomoże, polska niemoc jest przerażająca, jeśli
macie jakieś konto do wpłacania na tą zamęczoną psinę to przyślijcie mi na pw

Posted

eve-w napisał(a):

Musisz kliknąć prawym myszy na banerek, zaznaczyć "kopiuj", potem wejść w swój profil i "zmień sygnaturę". Tam w wolnym polu klikasz prawym myszy i zaznaczasz "wklej" i banerek sam się kopiuje :-)

Posted

Narazie cisza, dziewczyny wyjechaly. Ewelinka ma mi pisac, bo nie wziela do nikogo namiaru. Czuje sie wyrozniona normalnie, a poza tym udzielilo mi sie od Was podekscytowanie, dlatego ja juz molestowalam Eweline smsami:) Narazie jada. Kciukac mocno.

Posted

Ale ze mnie dziś super pracownik... tylko na dogo zaglądam i sprawdzam czy coś się zmieniło...

[quote name='ulka 1108']jeśli macie jakieś konto do wpłacania na tą zamęczoną psinę to przyślijcie mi na pw
Bardzo dziękujemy - nr konta poleciał na PW.
Właśnie sprawdziłam konto i w skarpecie Czekolady mamy:
memory - 20zł
Lottie - 15zł
Nevada - 50zł
RAZEM - 85zł :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJEMY !!!
(E-S przekleisz do pierwszego postu, żeby było czytelnie??)

Posted

Uwaga!! Uwaga!!. Mam zaszczyt oglosic ze czekoladka wyciagnieta. Ale ale ...okazala sie CZEKOLADKIEM....

malagos, savahna podobno nie wiedziala tego malego czarno bialego, ale podobno poprzenosili...Wiec nic pewnego...

Posted

[quote name='eve-w']no własnie to mialam napisac! Andzike...cała nadzieja w Tobie!!!!

skora nie jest w az tak zlym stanie. Jest za to chlopaczyna przerazliwie chudy :(

No walsnie Ewelina mi napisala, ze jest wychudzony straszliwie, smierdzacy i zapchlony. Robaki pewnie tez, ale to juz moj domysl. Wydany bez problemow, jednak z tekstem ktory i ja uslyszalam, ze moze savanha bys skontrolowana i ze oskarzona o handel psami. Wiec jak ktos bierze juz wiecej niz 2 psy to juz jest podejrzenie...No ale szokolad bezpieczny juz, wiec teraz sie zacznie praca nad nim;)