Jump to content
Dogomania

wrócił na tory ze sznurem na szyi. POMOCY - kotek za TM, brat w DS

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
mi się w głowie kręci po wizycie tam, fuj. jeszcze im później tym więcej drechów w zdezelowanych autach a pan dróżnik się głośno zastawia jak te koty się mnożą, że ich kotka jest w ciąży ciągle... :eviltong:

O matko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ae kiedy sie pokazała i komu? ktoś tam jest. słuchajcie, bez sedalinu nie da rady i nie ma sensu psa stresować. Kasia w pon (pewnie z nami) go złapie, znaczy ja. teraz dzień czy dwa jej nie zbawią, ona tam od KWIETNIA siedzi i tak.. .:(

Posted

[quote name='mru']nasza suka to podobno pies taki do 15 kg. podobno śliczny. czekamy na ajlii - ma foty!

Rzeczywiście foty są!
Pies najprawdopodobniej nie jest suką, bo na przybliżeniu widać chyba "interes".:hmmmm:

Psiak jest przepiękny! Mieszka na torach i nie ma ogona, więc to na pewno ten.

Czarny/siwy, podpalany, uszy sterczące... bardzo w typie husky.

Na pewno waży więcej niż 7 kg.
Wg ajlii: 10-12 kg, wg mnie (po zdjęciach): chyba więcej... :roll:

Ajlii pewnie jutro wklei zdjęcia, bo dzisiaj są po długiej trasie a poza tym wzięła ode mnie Awkę i na pewno będzie miała pełne ręce roboty!:evil_lol:

Posted

Czy o tego psa chodzi?
Wypatrzyliśmy go z Jubu jakieś 5 km od Stanisławowa. Siedział na torach, blisko przejazdu. Zgadza się lokalizacja, opis miejsca, brak ogona, młody wiek. Tyle że to pies, a nie suka. Bardzo płochliwy, nie dał się zbliżyć na bliżej niż 10-12 m.
Był tam dziś, ok 10 rano.

Posted

nie ma do czego doskalowac, ale wygląda na dużego, takiego onkowatego. no,a le może to tylko proporcje a mu głowa sięga do kolan?
ładny jest, ładnie zbudowany, proporcjonalny (nie to, co mój nowy tymczas, ksywa paul newman ;-) )

Posted

mru napisał(a):
imo taki do kolana

Czyli średniaczek!

Pies jest piękny! Tak dostojny.
Ale mało zdjęć wkleili, widziałam w aparacie więcej.

Wklejamy, kochani, nie lenimy się!
Wczoraj byliście padnięci strasznie, widziałam na buziakach jak byliście u mnie, ale teraz jest nowy, piękny, pochmurny dzień. Dawać resztę zdjęć!:mad::evil_lol:

Posted

Dawajta maila, to wysyłam resztę. Nie pisze się na wklejanie zdjęć, bo od dawna nie zawiesza mi się komp przy otwieraniu przeglądarki zdjęć. Jubu nie mam kiedy postawić nowego systemu :(

Posted

ja chce :) [email protected]

jestem w dom,u do 11, potem lecę na przejazd...

jeszcze wczoraj pod Płockiem łapaliśmy szczeniaki. Dzikie szczeniaki i dzika suka... masakra :( mają norę w lesie. i kolejny raz było tak, że na wątku wszyscy płaczą a jak przychodzi co do czego i nawet JEST TRANSPORT (np. mieliśmy jeszcze 2 miejsca w samochodzi...) to nie ma komu pomóc fizycznie! Jestem wściekła, bo gdyby nas było więcej, to byśmy wszystkie maluchy wyłapali! i sukę potem by się odłowiło na sedalin... a tak? zostały tam co najmniej jeszcze 3 maluchy, w tym lesie w tej norze... i suka. i jeszcze jedna suka jest tam... łaciata mała z cycami do ziemi....

http://www.dogomania.pl/threads/191936-Bezdomna-matka-karmi%C4%85ca-je-suchy-chleb

niestety odwieczny syndrom dogo czyli pisanych bohaterów - kolejny raz się ujawnił :/ ale oczywiście nikt nie ma czasu, każdy ma rodzinę, psy... fajnie, że my nie mamy...

Posted

Ja niestety mieszkam za daleko :( ale uwierz mi na słowo, gdybym mieszkała w twoich okolicach, nie wahałabym się nawet sekunde tylko odrazu pomogła. W moim mieście też działam na rzecz Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt

Posted

pamietam na dogo byly watki zalozone z prosba o pomoc przez osoby z plocka,sprobuje poszukac,wiem ze w plocku jest schronisko i jakis wolontariusz stamtad cos na dogo pisal-moze tam zadzwonic i spytac o kontakt do wolontariusza.nie mam czasu czytac watku jestem na urlopie ale deklaruje ze pomoge rowniez finansowo

Posted

wlasnie ja tez jestem na urlopie, znaczy ma urlop, nie jestem nigdzie ;) dzięki mtf, poszukam. ja tam juz kiedyś kogos szukałam, ale bez skutku. teraz to nawet chodzi o ludzi z warszawy! z Wwy będzie transport!

Posted

Mru, zrób mi kompaktowe ogłoszenie (miejsce, czas, liczba miejsc w samochodzie) - wrzucę na SPS. Narazie nie łapię się w temacie do końca.

Choć mi też brakuje ludzi do interwencji szczurzych :(

Posted

eee, nie moge wrzucić zdjęć ślicznego Thora z thorów! :/ moj photobucket says: error!

nie mam czasu niestety teraz nad tym siedzieć, bo muszę wskakiwać do wanny i ruszać na tory!