Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" No i chciała robotnika urąbać jak jechał z taczką a Szarik na drodze leżał ;-) "

no i miał rację. Co mu "po jego drodze będzie jechał":evil_lol:

Posted

Olena84 napisał(a):
Niestety boje się, że musimy szukać kolejnych deklaracji, tak naprawdę jest problem z 200zł co miesiąc :placz:....

Napisz szybciutko na pw do ludzi którzy sponsorowali Romusia i spytaj czy nie przeniosą deklaracji na Szarika. Ja tak zrobiłam jak Blekuś poszedł do domu. Dzięki temu Toruś skorzystał kilkadziesiąt złotych
miesięcznie. Chociaż u Torusia jest nadal kiepsko, bo po pierwsze, za długo siedzi w hoteliku co jest równoznaczne z tym, że deklarowicze zapominają o zobowiązaniach. Po drugie Toruś to staruszek i co rusz potrzeba na leki i badania.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Napisz szybciutko na pw do ludzi którzy sponsorowali Romusia i spytaj czy nie przeniosą deklaracji na Szarika. Ja tak zrobiłam jak Blekuś poszedł do domu. Dzięki temu Toruś skorzystał kilkadziesiąt złotych

A spryciula :evil_lol:
Dobra, to ja 10 zł/mies. Najbardziej mnie przekonało że konto to samo :cool1:

Posted

pucka69 napisał(a):
A spryciula :evil_lol:
Dobra, to ja 10 zł/mies. Najbardziej mnie przekonało że konto to samo :cool1:

:evil_lol:, no bo to duża zaleta! Dziękuje i zapisuje!

Posted

Chyba z hasky. Bo akurat stałam za drzwiami a one były przed domem, jak wybiegłam z krzykiem to już się chowały po kątach ;-) Musiał któryś zahaczyć zębem o małżowinę i pociągnąć bo ma tylko rozerwane w samym kąciku ucha. Zrobię fotę później.