Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

85ł bo jedna osoba zmniejszyła deklarację:(.
Dogo wariuje - widze ze i u Was bo po 2 razy ten sam post jest wysyłany , wiec i nawet poprawki w pierwszych postach cieżko zrobić:(
A Szarik - heh, dobrze, że on ma to faktycznie w nosie;)

Posted

Ciocia, czy pisałaś do osób które finansowały Romusia czy nie przeniosą deklaracji na Szarika?
Moja deklaracja na Romka była jednorazowa lecz zawsze oprócz miesięcy letnich kiedy miałam straszne zawirowania. Teraz z Romka przenoszę na Szarika lecz w jednorazowych.

Posted

Tak pisałam, jedynie pucka69 przeniosła, reszta osób niestety odmówiła albo tu albo na pw, pisane również to było u Romcia na wątku, ale też nikt nie był chętny:(, pisałam także do osób które był u niego na wątku ale nic nie deklarowały, to parę napisało, że będzie pamiętać, także deklarację nową mamy tylko jedną:(

Posted

Deklaracji ma 250złmiesiecznie, czyli brakuje 110 - 122zł, mimo bazarkó i jednorazowych darczyńców, ma na razie 182zł, także nie wiem jak będzie pod koniec miesiaca:(.
Lilu - może sie ktoś znajdzie, ale tam chyba dużo długu po Toro zostało:(

Posted

Słodko Szarik śpi...a cioteczki zamartwiają się o finanse :(.
Póki co nie mogę pomóc...ale jak jakiś bazarek będzie to pomogę rozsyłać ...
Trzymam kciuki za Was i Szarika .

Posted

[quote name='asiuniab']się porobiło, ludziska pewni na długi weekend wyjechali, to i nie plotkują na dogomanii;)
Zapomniałem że dogo służy głównie do plotek:D

LILU, kiedy rok temu w październiku, byłem u Ciebie po Brutusa to Szarik był gdzieś z przodu? Pytam z ciekawości:roll: Pamiętam jakiegoś staruszka podobnego do niego, grzecznego, powoli tuptającego, ale nie wiem...