Saththa Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 weszka napisał(a):Dlaczego Tazz miałby pracować za darmo ;) ? Lubi cię ale to jeszcze nie powód żeby przy okazji nie zarobić smaka ;) albo rzutu piłką hehe My też za darmochę nie bardzo chętni do pracy, nawet jak lubimy szefa ;) :multi: dziekuję :) Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Saththa napisał(a):Hehehe gdzies chyba mam takie zdjęcia. Ale na wybiegu zawsze sie usmaruje;) to wina wybiegu,że Tazzio ma taką wysmarowaną brodę a nie psiaka :eviltong: Quote
Tekla64 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 jak to sprowadzila jak to sprowadzila???? Sandra sama wie ze Tazz ja bez smakow kocha ale taki skupiony to ino na cos mogl byc a ja bylam ciekawa czy to byla zabawka czy zarelko???? a jesli tak to odebralas to nie martw sie slonce moja banda tez mnie tak kocha jak mam cos do jedzenia bo normalnie.... to tyz mnie lubia ale nie az tak hihihi i to wsie bez zadnego wyjatku!!!!! a nie ino jeden Quote
Doginka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 To ja Wam powiem, że doczekałam się wyjątku:lol: Lotos mnie kocha dla samego kochania, szczególne rano jak wskakuje do łóżka i mi twarz wylizuje menda mała:loveu::roflt: Dodam, ze w łóżku nie mam żadnych smaczków:roflt: Pozostała dwójka rano mnie kocha tuż przed wzięciem smyczy do ręki i zaraz po komendzie "spacerek":lol: Quote
ahedok Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Saththa']Tazzman- pies proszący ... o piłki, które znajdują się w plecaku... [HTML][/HTML] skąd ja znam tą minę :eviltong: Quote
Saththa Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 wilczy zew napisał(a):to wina wybiegu,że Tazzio ma taką wysmarowaną brodę a nie psiaka :eviltong: heheh Właśnie :diaboli: Tekla64 napisał(a):jak to sprowadzila jak to sprowadzila???? Sandra sama wie ze Tazz ja bez smakow kocha ale taki skupiony to ino na cos mogl byc a ja bylam ciekawa czy to byla zabawka czy zarelko???? a jesli tak to odebralas to nie martw sie slonce moja banda tez mnie tak kocha jak mam cos do jedzenia bo normalnie.... to tyz mnie lubia ale nie az tak hihihi i to wsie bez zadnego wyjatku!!!!! a nie ino jeden Jest w porzadku;) On zawsze na smaka patrzy albo na piłkę ;) :) Doginka napisał(a):To ja Wam powiem, że doczekałam się wyjątku:lol: Lotos mnie kocha dla samego kochania, szczególne rano jak wskakuje do łóżka i mi twarz wylizuje menda mała:loveu::roflt: Dodam, ze w łóżku nie mam żadnych smaczków:roflt: Pozostała dwójka rano mnie kocha tuż przed wzięciem smyczy do ręki i zaraz po komendzie "spacerek":lol: No widzisz;) Mnie Tazzio kocha jak przychodzi na głaski bez smaczka;) ahedok napisał(a):skąd ja znam tą minę :eviltong: Hehehe Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ahedok napisał(a):skąd ja znam tą minę :eviltong: wszystkie olbrzymki tak potrafią :cool3: Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 rany :oops: dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam, Tazza brudaska widziałam, sępika też widziałam Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Od 10.30 zaczyna się wystawianie, ale nie znam dokładnego planu jeszcze. Będzie 9 samków :) Będziesz? Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Od 10.30 zaczyna się wystawianie, ale nie znam dokładnego planu jeszcze. Będzie 9 samków :) Będziesz? Taaaak :lol: wczoraj została decyzja podjęta, że nie ide na egzamin :lol: I mam nadzieje ze mi tak zostanie :multi: Zalicze w drugim terminie;) Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No tak - przecież nie po to jest drugi termin, żeby zaliczać w pierwszym. :diabloti: Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 FredziaFredzia napisał(a):No tak - przecież nie po to jest drugi termin, żeby zaliczać w pierwszym. :diabloti: hehehe Na studiach było: "nie na 1 nie na 2 ale na 3 :lol: I tak się poprawiłam :lol: Quote
Saththa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Łoooo i co mnie podkusiło :mdleje: Słabo mi. się doedukowałam: http://tablica.pl/oferta/szczeniaczki-sznaucer-miniaturowy-miniatueka-ID8xXp.html sprzedam śliczne szczeniaczki SZNAUCERA MINIATUROWEGO(MINIATURKA) UR15,04,20011 osmio tygodniowe pieski są odrobaczone i zaszczepione posiadają książeczki zdrowia piesek czarny podpalany, suczka czarna podpalana,linia angielska czyli posiadają włosy a nie sierść którego nie gubią po mieszkaniu cena jaka mnie interesuje to 450 pln za sztuke. możliwość dowozu do 50km. tel kont.794492732 opoczno Linia angielska... to się doedukowałam.... co mnie podkusiło na noc włazić ehhh Quote
Saththa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Ooooo albo ewentualnie mała zamiana. bez rodo na rodowodowego koniecznie... Toy rosyjski urodzony 25.09.2010 kolor czekolada podpalana ,w obecnej chwili piesek waży niecałe 2 kg i już więcej nie urośnie.Piesek zakupiony w podwarszawskiej hodowli/bez rodowodu/Przesympatyczna rasa małych piesków. Świetny towarzysz dla samotnych osób, elegancki, chętnie będzie towarzyszył ci w pracy, brak genetycznych obciążeń chorobami.Piesek miły ale zbyt natarczywy do kotów ,mamy hodowlę cornish rex i małe kocięta ,dlatego PILNIE musimy znaleźć mu nowy dom.Zainteresowane osoby proszę o tel.793 035 556 /możliwość wymiany na kotkę cornish rex lub szczeniaka suczkę z piesków małej rasy np.ratlerka z uznanej hodowli/SPRAWA BARDZO PILNA/ ehhh nie bede juz ogladac tego cholerstwa Quote
Fides79 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 łooo no ogłoszenia super :roll::shake: no i sznaucery czarne podpalane, to chyba takie węgierskie (co to mi o nich kiedys jeden pan w parku wspominał) :mdleje::mdleje: Quote
Rumi. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 taaa.... czary podpalany to czarny z brązem(podpalaniem), takich to ja nie widziałam.... linia angielska dobre.... Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Fides79 napisał(a):łooo no ogłoszenia super :roll::shake: no i sznaucery czarne podpalane, to chyba takie węgierskie (co to mi o nich kiedys jeden pan w parku wspominał) :mdleje::mdleje: Sznaucer wegierski linia angielska... :lol: greatmadwomen napisał(a):taaa.... czary podpalany to czarny z brązem(podpalaniem), takich to ja nie widziałam.... linia angielska dobre.... no cóz one to raczej czarnosrebrne były;) Quote
Rumi. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Saththa napisał(a):no cóz one to raczej czarnosrebrne były;) też mi się tak zdaje :D dlatego pisałam że podpalanie to takie średnie... Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 greatmadwomen napisał(a):też mi się tak zdaje :D dlatego pisałam że podpalanie to takie średnie... Heh ludzie w doopie mają gdzie pojda szczeniaki po ich suczce... i nie wazne ze w schronie wylądują jak alergie spowodują... Wazne ze ona dostanie 450 zł od szczeniaczka... Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Przywlekłam zdjecia tarasowe ;) Zapraszam ;) Mój Filozof :iloveyou: cdn. Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Aż mnie bark boli jak patrze na to zdjecie :) cdn. Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 I tak sobie pomyslałam, że dawno zdjęc nie było... I mam mały bonusik :oops: Foto relacja z szarpania się szarpakiem... Bardzo prosze;) cdn. Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 I ostatnie moje wygibanie :lol: I to by było na tyle... I mam nadzieję, że trochę odpokutowałam brak zdjęć :evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 deer_1987 napisał(a):No troche odpokutowalas :razz: no to sie trochę cieszę;) Quote
Recommended Posts