Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fides79 napisał(a):
no i do nas tez cos sie zbliża, chmury ciemne się zbierają i duchota straszna, jednak ne idzie to od strony Szczecina, a bardziej od W-wy :roll:

U mnie już troche mniej pada ale waliło tak, że przez moment myślałam, że grad a to tylko takie wielkie krople.
wilczy zew napisał(a):
ja tak trochę nie w temacie :oops: dlaczego Tazzikowi broda musi odrosnąć :shake:

Ponieważ w październiku 2010 roku Tazzio miał zgoloną brode. Moja ewidentnie wina nie dopilnowałam heh i sie strasznie skołtuniła i trzeba było ściąc. Tj nie wiem może i dało by rade rozczesac ale zaznaczyłam na wstepie, że jesli ma byc bolesne to niech zetnie bo to moja wina a cierpiałby Tazzio;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
broda boli,wiesz naszemu poza wyczesywaniem pierzemy brodę,ja się dziwiłam co ta broda taka marna :lol:

No i skoro boli to pani ścieła. No cóż ja się przyznaję bez bicia, że to moje zaniedbanie wynikało z niewiedzy. Ja mu czesałam brode owszem ale jak się okazało tylko zewnetrzna warstwe. Pod spodem miał tragedie. teraz codziennie jest broda myta i rozczesywana.

Ano marna;) Chopciaż teraz i tak już ma ją długa;) wiec ładnie odrosła, nie wiem może nie widac tego na zdjęciach bo on na zdjeciach zazwyczaj ma brudna i mokra ta brode :lol:

Lucky. napisał(a):
super masz ten kolor włosów!
u mnie też lało, może z 30 min temu, akurat jak byłam z M na spacerze:P

Oooo to musieliście mocno zmoknac;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
z wierzchu wąsy są wyczesane a przy samych faflach może zrobić się kołtun,nam zaczęło się coś takiego robić

Aaaa teraz rozumiem. No ja tak miała własnie wczesniej. Teraz z pomoca grzebienia z długasnymi eeee tymi no jak to się nazywa :hmmmm: no długie sa te ząbki dajmy na to:lol:

Daje radę;)

Posted

Saththa napisał(a):
heh... starałam się odpokutowac troszku ale widzisz Tazzio tylko 3 Ciocie Cię odwiedziły:(

:)

ja ciągle podczytuję :D i się melduję teraz ;)

Posted

[quote name='Saththa']Łoooo i co mnie podkusiło :mdleje:

Słabo mi.

się doedukowałam:

http://tablica.pl/oferta/szczeniaczki-sznaucer-miniaturowy-miniatueka-ID8xXp.html

Linia angielska... to się doedukowałam.... co mnie podkusiło na noc włazić ehhh
:crazyeye: To ja już nie żyję, bo zawału dostałam:crazyeye:
Mam cz-s mini od 8 lat i w zyciu bym nie pomyślała, że to sznaucer węgierski podpalany linii angielskiej:crazyeye:.............:angryy::angryy::angryy:
I mnożą tacy dalej te kundle:bigcry:(nie mam nic przeciw kundlom, ale przeciw pseudohodowcom już tak:mad:)
[quote name='Saththa']...Sznaucer wegierski linia angielska... :lol:
Słów brak:mdleje:

Dobrze, że wstawiłaś foty Tazika, bo trochę rozładował napięcie:lol:

Posted

ależ widziałam widziałam i nie pisałam bo mi było wstyd że nie wiedziałam o zgolonej brodzie Tazzia :oops: ale pięknie mu już odrasta :razz: też miałam ten problem z czesaniem... z wierzchu gładziutko ładniutko a wewnątrz kołtuny, lecz od dawna już tego pilnuje ;)

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye: To ja już nie żyję, bo zawału dostałam:crazyeye:
Mam cz-s mini od 8 lat i w zyciu bym nie pomyślała, że to sznaucer węgierski podpalany linii angielskiej:crazyeye:.............:angryy::angryy::angryy:
I mnożą tacy dalej te kundle:bigcry:(nie mam nic przeciw kundlom, ale przeciw pseudohodowcom już tak:mad:)

Słów brak:mdleje:

Dobrze, że wstawiłaś foty Tazika, bo trochę rozładował napięcie:lol:

No widzisz całe życie się człowiek uczy;)

Cieszę się, ze Tazzio napięcie rozładował.

greatmadwomen napisał(a):
ależ widziałam widziałam i nie pisałam bo mi było wstyd że nie wiedziałam o zgolonej brodzie Tazzia :oops: ale pięknie mu już odrasta :razz: też miałam ten problem z czesaniem... z wierzchu gładziutko ładniutko a wewnątrz kołtuny, lecz od dawna już tego pilnuje ;)

E tam nie ma co być wstyd;) wystarczy zapytac;)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
łoooo Tazzik :loveu:
już brodę widać :D a jaki szarpak fajny macie ;)

i kolor u Ciebie dalej sie trzyma czy 'poprawiałaś' ? :)

Hej no brode to już widac od jakiegos czasu przecież :obrazic:

A włosy juz maja kolor pierwotny całość się spłukała z tym, że to stare zdjęcia były :lol:

tj sprzed tygidnia :lol: