Fides79 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 no troszkę odpokutowałaś, ale tylko TROSZKĘ ;) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/tarasowo%20szarpaniowo/DSCN1483.jpg tu ładnie widać, jak bródka nieszczęsna odrasta, ale coś wolno jej idzie Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Fides79']no troszkę odpokutowałaś, ale tylko TROSZKĘ ;) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/tarasowo%20szarpaniowo/DSCN1483.jpg tu ładnie widać, jak bródka nieszczęsna odrasta, ale coś wolno jej idzie no odrasta odrasta;) Ale u mnie leje :o Quote
Fides79 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 no i do nas tez cos sie zbliża, chmury ciemne się zbierają i duchota straszna, jednak ne idzie to od strony Szczecina, a bardziej od W-wy :roll: Quote
wilczy zew Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ja tak trochę nie w temacie :oops: dlaczego Tazzikowi broda musi odrosnąć :shake: Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Fides79 napisał(a):no i do nas tez cos sie zbliża, chmury ciemne się zbierają i duchota straszna, jednak ne idzie to od strony Szczecina, a bardziej od W-wy :roll: U mnie już troche mniej pada ale waliło tak, że przez moment myślałam, że grad a to tylko takie wielkie krople. wilczy zew napisał(a):ja tak trochę nie w temacie :oops: dlaczego Tazzikowi broda musi odrosnąć :shake: Ponieważ w październiku 2010 roku Tazzio miał zgoloną brode. Moja ewidentnie wina nie dopilnowałam heh i sie strasznie skołtuniła i trzeba było ściąc. Tj nie wiem może i dało by rade rozczesac ale zaznaczyłam na wstepie, że jesli ma byc bolesne to niech zetnie bo to moja wina a cierpiałby Tazzio;) Quote
wilczy zew Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 broda boli,wiesz naszemu poza wyczesywaniem pierzemy brodę,ja się dziwiłam co ta broda taka marna :lol: Quote
Lucky. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 super masz ten kolor włosów! u mnie też lało, może z 30 min temu, akurat jak byłam z M na spacerze:P Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 wilczy zew napisał(a):broda boli,wiesz naszemu poza wyczesywaniem pierzemy brodę,ja się dziwiłam co ta broda taka marna :lol: No i skoro boli to pani ścieła. No cóż ja się przyznaję bez bicia, że to moje zaniedbanie wynikało z niewiedzy. Ja mu czesałam brode owszem ale jak się okazało tylko zewnetrzna warstwe. Pod spodem miał tragedie. teraz codziennie jest broda myta i rozczesywana. Ano marna;) Chopciaż teraz i tak już ma ją długa;) wiec ładnie odrosła, nie wiem może nie widac tego na zdjęciach bo on na zdjeciach zazwyczaj ma brudna i mokra ta brode :lol: Lucky. napisał(a):super masz ten kolor włosów! u mnie też lało, może z 30 min temu, akurat jak byłam z M na spacerze:P Oooo to musieliście mocno zmoknac;) Quote
wilczy zew Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 pamiętaj o wąsach,też pod spodem zrobi się kołtun Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 wilczy zew napisał(a):pamiętaj o wąsach,też pod spodem zrobi się kołtun Hmmm nie rozumiem :lol: Czesze całosciowo góre i dół... Quote
wilczy zew Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 z wierzchu wąsy są wyczesane a przy samych faflach może zrobić się kołtun,nam zaczęło się coś takiego robić Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 wilczy zew napisał(a):z wierzchu wąsy są wyczesane a przy samych faflach może zrobić się kołtun,nam zaczęło się coś takiego robić Aaaa teraz rozumiem. No ja tak miała własnie wczesniej. Teraz z pomoca grzebienia z długasnymi eeee tymi no jak to się nazywa :hmmmm: no długie sa te ząbki dajmy na to:lol: Daje radę;) Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 heh... starałam się odpokutowac troszku ale widzisz Tazzio tylko 3 Ciocie Cię odwiedziły:( :) Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 westie_justa napisał(a):ja się melduje u filozofa i wygibańców;) Witam Justyno;) Miłomi Cię znowu widziec;) Ale zaniedbujesz swoje czarnuchy :lol: Quote
Rumi. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Saththa napisał(a):heh... starałam się odpokutowac troszku ale widzisz Tazzio tylko 3 Ciocie Cię odwiedziły:( :) ja ciągle podczytuję :D i się melduję teraz ;) Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 greatmadwomen napisał(a):ja ciągle podczytuję :D i się melduję teraz ;) Zdjecia wczoraj dałam :lol: w koncu ;) Quote
Doginka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Saththa']Łoooo i co mnie podkusiło :mdleje: Słabo mi. się doedukowałam: http://tablica.pl/oferta/szczeniaczki-sznaucer-miniaturowy-miniatueka-ID8xXp.html Linia angielska... to się doedukowałam.... co mnie podkusiło na noc włazić ehhh :crazyeye: To ja już nie żyję, bo zawału dostałam:crazyeye: Mam cz-s mini od 8 lat i w zyciu bym nie pomyślała, że to sznaucer węgierski podpalany linii angielskiej:crazyeye:.............:angryy::angryy::angryy: I mnożą tacy dalej te kundle:bigcry:(nie mam nic przeciw kundlom, ale przeciw pseudohodowcom już tak:mad:) [quote name='Saththa']...Sznaucer wegierski linia angielska... :lol: Słów brak:mdleje: Dobrze, że wstawiłaś foty Tazika, bo trochę rozładował napięcie:lol: Quote
Rumi. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ależ widziałam widziałam i nie pisałam bo mi było wstyd że nie wiedziałam o zgolonej brodzie Tazzia :oops: ale pięknie mu już odrasta :razz: też miałam ten problem z czesaniem... z wierzchu gładziutko ładniutko a wewnątrz kołtuny, lecz od dawna już tego pilnuje ;) Quote
ahedok Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Saththa napisał(a):[CENTER]I ostatnie moje wygibanie :lol: ciekawe, kto wygrał szarpanie? :hmmmm: :D Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Doginka napisał(a)::crazyeye: To ja już nie żyję, bo zawału dostałam:crazyeye: Mam cz-s mini od 8 lat i w zyciu bym nie pomyślała, że to sznaucer węgierski podpalany linii angielskiej:crazyeye:.............:angryy::angryy::angryy: I mnożą tacy dalej te kundle:bigcry:(nie mam nic przeciw kundlom, ale przeciw pseudohodowcom już tak:mad:) Słów brak:mdleje: Dobrze, że wstawiłaś foty Tazika, bo trochę rozładował napięcie:lol: No widzisz całe życie się człowiek uczy;) Cieszę się, ze Tazzio napięcie rozładował. greatmadwomen napisał(a):ależ widziałam widziałam i nie pisałam bo mi było wstyd że nie wiedziałam o zgolonej brodzie Tazzia :oops: ale pięknie mu już odrasta :razz: też miałam ten problem z czesaniem... z wierzchu gładziutko ładniutko a wewnątrz kołtuny, lecz od dawna już tego pilnuje ;) E tam nie ma co być wstyd;) wystarczy zapytac;) Quote
Saththa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 deer_1987 napisał(a):Witam sie wieczorni :) No cześc :) Quote
Culineo Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 łoooo Tazzik :loveu: już brodę widać :D a jaki szarpak fajny macie ;) i kolor u Ciebie dalej sie trzyma czy 'poprawiałaś' ? :) Quote
Saththa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 klaudusia0219 napisał(a):łoooo Tazzik :loveu: już brodę widać :D a jaki szarpak fajny macie ;) i kolor u Ciebie dalej sie trzyma czy 'poprawiałaś' ? :) Hej no brode to już widac od jakiegos czasu przecież :obrazic: A włosy juz maja kolor pierwotny całość się spłukała z tym, że to stare zdjęcia były :lol: tj sprzed tygidnia :lol: Quote
Recommended Posts