Saththa Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Nie wiem jaka to żeglarska. Ale od czasów 30 h na promie błędnik mi żeświrowal strasznie. Nie mogę się pozbierać więc zasadniczo wole lądowa herbatkę wszystko mi faluje i musze zacząć się bujać bo inaczej się wywracam. Quote
Saththa Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Ano sz ratowali my w sobotę wieczorem dotarliśmy wczoraj... Quote
ulana Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Rany, to gdzieś Ty popłynęła? Żeglarska bardzo pokrewna góralskiej - z rumową wkładką jest. :) Ale może być też z inną byle z procentami. :) Taka rozgrzewająca niby po zimnych wiatrach. ;) Jak Cię buja, to faktycznie lądowa lepsza. Quote
ania0112 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Sandra a gdzie ty wybyłas tak wlasciwie? i jak? bo czytam ze z psiurami... Quote
zerduszko Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Sandra a gdzie ty wybyłas tak wlasciwie? i jak? bo czytam ze z psiurami... Wlasnie, wlasnie. Tłumacz sie ;) Quote
3 x Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 ja wiem, jest na tej dziwnej wyspie na f której nazwy się nie naumiem i mówią tam po hiszpańsku ;) Quote
Margi Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 ja wiem, jest na tej dziwnej wyspie na f której nazwy się nie naumiem i mówią tam po hiszpańsku ;) Dokładnie tak. Quote
zerduszko Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ale po co? Znowu. A Fix qpka tez za granica? :P Quote
ulana Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 jest na tej dziwnej wyspie na f Facebook ;) 1 Quote
WATACHA Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 To psiaki mają przygodę życia.A co zdecydowało o tym, że je wzięłaś? Quote
angineuuka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ale mnie tu długo nie było.. mam nadzieje ze gdzie kol wiek jesteś to przywieziesz nam fotki? :D Quote
3 x Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 właśnie Sandra, dawaj foty kiedy wracacie ? i pisz nam jaka tam temperatura - to mnie na bank zniechęci ;) Quote
Saththa Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Psy zabrałam bo zasadniczo nie mam zamiaru wracać ☺wiec zabrałam ze sobą, logicznie nie? Zerduszko Fix nie kupka ale siku mu się zdarza niestety wciąż ale jak my jesteśmy. .. trochę dostały po dupie niestety na promie i wciąż odchorowuja. Fot na razie oprócz tych z FC nie mam bo nie mamy internetu w domu. Korzystamy idąc do knajpy na kakao ☺ 3x temperatura teraz około 20 stopni ale jest ciepło jak w lato nasze chodzimy na krotki rękaw i w krótkich spodniach. Wieczorami wieje i jakieś 15 que stopni to wtedy bluza Quote
ania0112 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 jak to nie wracasz? wyemigrowałas na stałe? przeciez przed swietami to się żegnałaś to mówiłas ze w połowie stycznia będziesz normalnie dostępna... to ty czy tz dorwał pracę na hiszpańskiej wyspie? Quote
ulana Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Uuu. To już nie będzie niedzielnych nosów i minek czarno-białych? Quote
3 x Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 tak nic a nic nie wracacie? zostaniecie tam na stałe a jak się naumiem nazwy to was będę mogła odwiedzić ? ;) Quote
zerduszko Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Bedziemy mialy wtyke do zalatwienia tanich noclegow ;) Quote
AnkaG Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Sandra a na jakiej wyspie dokładnie jesteś? Rezerwujesz już dla nas noclegi? Quote
marako Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Uuu. To już nie będzie niedzielnych nosów i minek czarno-białych? No, chyba wzięła ze sobą aparat. Jak się zaklimatyzuje, to może wóci do starych, dobrych zwyczajów. Quote
3 x Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 No, chyba wzięła ze sobą aparat. Jak się zaklimatyzuje, to może wóci do starych, dobrych zwyczajów. chyba, że już zapomniała, że nas zna ;) Quote
ulana Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 chyba, że już zapomniała, że nas zna ;) No to załóżmy optymistycznie, że jednak nie ma sklerozy. :) Quote
3 x Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 No to załóżmy optymistycznie, że jednak nie ma sklerozy. :) tja, już nawet watek porzuciła nie powiem gdzie jej się od tego ciepła poprzewracało o ! ;) Quote
Saththa Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Nic nie porzuciła. Po prostu nie mam internetu w domu, ma być pod koniec stycznia... Anka na Fuerteventura miejscowość Corralejo. Zdjęcia mam wrzucam czasem na fi na forum nie mam jak z tablet to za trudne ☺ Quote
Recommended Posts