Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jaka to żeglarska. Ale od czasów 30 h na promie błędnik mi żeświrowal strasznie. Nie mogę się pozbierać więc zasadniczo wole lądowa herbatkę wszystko mi faluje i musze zacząć się bujać bo inaczej się wywracam.

Posted

Rany, to gdzieś Ty popłynęła?

Żeglarska bardzo pokrewna góralskiej - z rumową wkładką jest. :) Ale może być też z inną byle z procentami. :) Taka rozgrzewająca niby po zimnych wiatrach. ;)

Jak Cię buja, to faktycznie lądowa lepsza. 

Posted

Psy zabrałam bo zasadniczo nie mam zamiaru wracać ☺wiec zabrałam ze sobą, logicznie nie?

Zerduszko Fix nie kupka ale siku mu się zdarza niestety wciąż ale jak my jesteśmy. .. trochę dostały po dupie niestety na promie i wciąż odchorowuja.

Fot na razie oprócz tych z FC nie mam bo nie mamy internetu w domu. Korzystamy idąc do knajpy na kakao ☺

3x temperatura teraz około 20 stopni ale jest ciepło jak w lato nasze chodzimy na krotki rękaw i w krótkich spodniach. Wieczorami wieje i jakieś 15 que stopni to wtedy bluza

Posted

jak to nie wracasz? wyemigrowałas na stałe? przeciez przed swietami to się żegnałaś to mówiłas ze w połowie stycznia będziesz normalnie dostępna...

to ty czy tz dorwał pracę na hiszpańskiej wyspie?

Posted

Uuu. To już nie będzie niedzielnych nosów i minek czarno-białych?

No, chyba wzięła ze sobą aparat. Jak się zaklimatyzuje, to może wóci do starych, dobrych zwyczajów.

Posted

No, chyba wzięła ze sobą aparat. Jak się zaklimatyzuje, to może wóci do starych, dobrych zwyczajów.

chyba, że już zapomniała, że nas zna ;)

Posted

No to załóżmy optymistycznie, że jednak nie ma sklerozy. :)

tja, już nawet watek porzuciła
nie powiem gdzie jej się od tego ciepła poprzewracało o ! ;)

Posted

Nic nie porzuciła. Po prostu nie mam internetu w domu, ma być pod koniec stycznia...

Anka na Fuerteventura miejscowość Corralejo.

Zdjęcia mam wrzucam czasem na fi na forum nie mam jak z tablet to za trudne ☺