Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

woda jak w Bałtyku latem.... w szoku byłam. al to chyba mocno od prądów zalezy. jak bylismy na LAnzarote w marcu 2012 roku a bylismy w miejscowosci naprzeciwko nas w tej chwili, dzieli nas 25 minut promem w lini prostej to woda taka zimna była ze zamoczyc stopę to był problem.

Patrzą na turystów jak na wariatów ( a my wciąz zasadniczo tak wyglądamy :)) a turysci na nichjak na wariatów :)

Posted

Właściciele jednego ze szczonków Hondy wciąż pytają, gdzie można kupić takie wspaniałe obróżki, jak ta z wyprawki. Służyła przez 10 miesięcy dzień w dzień, rosła wraz z psem. Teraz kupili w sklepie jakąś, która po 2 tygodniach wygląda już kiepsko. Więc obiecałam im, że coś wypatrzę na bazarku (albo niech oni wypatrują...), a przy okazji moje maluchy nowe coś dostaną. No i może już zakupię na nowe wyprawki............

Posted

Właściciele jednego ze szczonków Hondy wciąż pytają, gdzie można kupić takie wspaniałe obróżki, jak ta z wyprawki. Służyła przez 10 miesięcy dzień w dzień, rosła wraz z psem. Teraz kupili w sklepie jakąś, która po 2 tygodniach wygląda już kiepsko. Więc obiecałam im, że coś wypatrzę na bazarku (albo niech oni wypatrują...), a przy okazji moje maluchy nowe coś dostaną. No i może już zakupię na nowe wyprawki............

Aaaa rozumiem :) Nowa wyprawka? :D:D

No właśnie nie wiem dziękować za info czy rzucać te gromy, bo... nie mogę zazwyczaj się oprzeć tym taksówkom. :) No, dobra, dzięki. :)

a proszę :)

Zazdroszcze ciepla :>

:)

Posted

Multicytowanie mi nie działa wrrr

Malawaszka - Ciesze się :)

Angina... zgadzam się :P

Zerduszko... zasadniczo najgorsze już ogarneliśmy :) ale jak sie dowiedziałam pracę tutaj dostać nie ejst ciężko- gorzej aby ją utrzymać... ale dajesz :D

Posted

A bez znajomosci jezyka? Jak pracejestlatwo dostac, to styka. Jak wywala, to znajde inna ;) Ech, zebym ja byla odwazniejsza, to sie pakuje i jade w swiat :(

hmmm ani ang ani hiszpanski?

Pakujesz Was chyba chciałas napisac :lol: